Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takamine g320 yi almayı düşünüyorum fakat fiyatı da beni düşündürüyor. Mydukkandaki fiyatı çok geldi bana açıkçası. Daha uyguna alabileceğim yerler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, çalması keyifli/bir çok riff içeren metal parça önerebilir misiniz? Standart Tuning'de olması tercihim.
  • Schecter Omen Extreme-6 ve Line 6 Spider IV 15W kombini nasıldır başlangıç için? Tarz olarak Heavy, Thrash, Metalcore ağırlıklı çalarım. (Disturbed, A7X, Metallica, Dio vs. daha yazarım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

Schecter Omen Extreme-6 ve Line 6 Spider IV 15W kombini nasıldır başlangıç için? Tarz olarak Heavy, Thrash, Metalcore ağırlıklı çalarım. (Disturbed, A7X, Metallica, Dio vs. daha yazarım)

amfi iyidir bende de var oradan biliyorum. efektleri falan başlangıçta pedal almana gerek kalmaz bu amfiyle. istediğin modu da değiştirip kaydedebiliyorsun bu güzel bir olay. metallica nın bazı şarkıları için harika clean tonları var. gitar için de forumda gördüğüm kadarıyla başlangıç için oldukça iyi ve önerilen bir gitar diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qowboy55

Takamine g320 yi almayı düşünüyorum fakat fiyatı da beni düşündürüyor. Mydukkandaki fiyatı çok geldi bana açıkçası. Daha uyguna alabileceğim yerler var mı?

Dükkanlara bak (mahalle arası değil, taksim bakırköy gibi yerlerdeki büyük mağazalara) kafadan nakitte %10-15 indirimi var, gerisi pazarlık yeteneğine kalmış(distribütörü kimse ondan daha çok indirim alma şansın var).
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

quote:

Takamine g320 yi almayı düşünüyorum fakat fiyatı da beni düşündürüyor. Mydukkandaki fiyatı çok geldi bana açıkçası. Daha uyguna alabileceğim yerler var mı?

Dükkanlara bak (mahalle arası değil, taksim bakırköy gibi yerlerdeki büyük mağazalara) kafadan nakitte %10-15 indirimi var, gerisi pazarlık yeteneğine kalmış(distribütörü kimse ondan daha çok indirim alma şansın var).

Istanbulda olsam sormazdım zaten. Samsundayım :)
    Muzik marketlere baktım bu model neredeyse yok gibi. Olanlar ise mydukkan a bakıp da fiyat veriyorlar hep. Internetten rahat guvenli alışveriş yapabileceğim bir yer yok mu acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

quote:

Istanbulda olsam sormazdım zaten. Samsundayım :)
    Muzik marketlere baktım bu model neredeyse yok gibi. Olanlar ise mydukkan a bakıp da fiyat veriyorlar hep. Internetten rahat guvenli alışveriş yapabileceğim bir yer yok mu acaba?

He, eyvallah, kusura bakma o zaman netten almak dışında pek şansın yok. Zuhal Müzik'in sitesinde (TR distribütörü onlarmış) 552 lira havale ile, bir de gittigidiyorda çok işlem yapmış dükkanlara bakıver ;) Oralarda da uygun bulunuyor. Nereden alırsan al, gitarının ayarlarının yapılıp gönderilmesini söylemeyi ihmal etme ;)

• Caz kasa gitarlarla güzel funk,blues,rock tonu elde edilir mi arkadaşlar ? Bir de ağırlıkları diğer gitarlardan fazla mıdır ?
  • Bc rich gunslinger isteyen varsa satılık elimde mevcut.Charvelın seymour duncanını taktım.gitarda orjinal floyd rose var.
     Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU]

Vintage gitarlarla takas edilir.Onun dışında satılı.Fiyatı özel mesaj aracılıgıyla konusuruz

• guitarist999 kullanıcısına yanıt
    Hocam blues, rock çalanlar var caz kasayla, daha ağır olacağını da sanmıyorum hatta epey daha hafif olur diye düşünüyorum, içi boş olmuyor mu onların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

Bc rich gunslinger isteyen varsa satılık elimde mevcut.Charvelın seymour duncanını taktım.gitarda orjinal floyd rose var.
     Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU]

Vintage gitarlarla takas edilir.Onun dışında satılı.Fiyatı özel mesaj aracılıgıyla konusuruz

Eski Japon üretimlerden değilse yenilerde orjinal değil lisanslı Floyd Rose var. Bir arkadaşım gitar arıyor fiyatı nedir ?

• quote:

Schecter Omen Extreme-6 ve Line 6 Spider IV 15W kombini nasıldır başlangıç için? Tarz olarak Heavy, Thrash, Metalcore ağırlıklı çalarım. (Disturbed, A7X, Metallica, Dio vs. daha yazarım)

Jeff Loomis anlatsın sana hocam gitarı. Yalnız bunun çaldığı 7 telli, tek belirgin farkı o OE6 dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 7 Şubat 2014; 21:16:23 >

• sage29 kullanıcısına yanıt
    Scorpions ve Accept'e bakabilirsin. Standart Tuning olmasa onlarca grup geliyor da aklıma

http://www.songsterr.com/a/wsa/accept-tabs-a357
    http://www.songsterr.com/a/wsa/scorpions-tabs-a45

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Jeff Loomis anlatsın sana hocam gitarı. Yalnız bunun çaldığı 7 telli, tek belirgin farkı o OE6 dan.

Jeff konuşturuyor gitarı

Araştırdım, yorumları gayet iyi gitarın, alabilirim OE6'yı. Peki senin önerebileceğin alternatifler var mı? Ya da bütçeyi mi arttırsam diyorum ama o zamanda yaz tatilinden sonra alabilirim anca. İmzandaki modele de baktım, manyetikleri daha kaliteli sanırım ama aktif - pasif farkı nedir onu çözemedim. OE6 pasif diye biliyorum. Bana ne getirisi/götürüsü olur bunun?

• Fatal1ty. kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla aktif pasif olayını anlatmaya çalışayım, daha bilgili kişiler de ekleme düzeltme yaparsa sevinirim, ben de aydınlanırım, şöyle ki, pasif manyetikler tellerin titreşimlerini algılar, doğrudan amfiye aktarır, amfide de bu sinyaller yükseltilir, aktifte ise pille çalışan aktif bir devre vardır, sinyalleri amfiye gitmeden yükseltir ve o şekilde gönderir, pasife göre daha duyarlıdır titreşimlere karşı, daha sert tonlar verir, cayır cayır tonlar denir ya, işte onlar aktiflerle daha iyi alınır, bir de pasif manyetiklerin tonları aktiflere göre amfiye daha bağımlıymış, yani aktiflerin tonu pasife göre daha oturmuş, belirgin bir tonmuş. Metal ile uğraşanlar genelde aktif manyetik kullanır ama pasif manyetiklerin de kullanıcısı var tabi metal için. Tabi amfi vs. de çok önemli olduğu için, diğer ekipmanlar iyi değilse gitarın çok üst seviye olsa bile pek anlamı olmuyor. Alternatif önerebileceğim bu fiyatta başka olmaz, ama bütçeyi arttırırsan o zaman imzadakini tavsiye edebilirim, manyetikleri Emgnin coil tap özelliği de olan aktif manyetiklerdir, yani humbucker manyetiği single olarak kullanmana olanak sağlar ve bu cidden epey genişletiyor ton aralığını. Bu coil tap özelliği omende de var, omenin ton aralığı da geniştir yani.

• Arkadaşlar böyle solo çalışması olacak, basit sololu şarkılar önerebilir misiniz? nedense arkaya başka gitar girdi mi biraz zor sololarda karıştırıyorum ve çalamıyorum. Mesela judas priest - metal gods. Yok, gayet çalınabilir ama bir türlü elim o soloya gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaşlar böyle solo çalışması olacak, basit sololu şarkılar önerebilir misiniz? nedense arkaya başka gitar girdi mi biraz zor sololarda karıştırıyorum ve çalamıyorum. Mesela judas priest - metal gods. Yok, gayet çalınabilir ama bir türlü elim o soloya gitmiyor

Master of puppets in kolay olan solosunu deneyebilirsiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuk The Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaşlar böyle solo çalışması olacak, basit sololu şarkılar önerebilir misiniz? nedense arkaya başka gitar girdi mi biraz zor sololarda karıştırıyorum ve çalamıyorum. Mesela judas priest - metal gods. Yok, gayet çalınabilir ama bir türlü elim o soloya gitmiyor

Master of puppets in kolay olan solosunu deneyebilirsiniz hocam.

Teşekkürler (siz demeyelim, gereksiz resmiyet)

Açıkçası nasılsa iki gitar diye pek bulaşmadım ama demin biraz living after midnight'a baktım, oluyor gibiydi. Yani seviye az buçuk artmış. Müsait olunca da seninkine bakarım

• max 450 liraya kaliteli bir klasik gitar önerisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.