Bildirim
Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (765. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
peki en son olarak bunlardan birine karar vercem
Squier Affinity Set Strat HSS CAR Frontman 15G mi arkadaşlar yoksa ibanez grg170dx + marshall mg10cf 2lisimi??
Squier Affinity Set Strat HSS CAR Frontman 15G
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19018199&Productid=musictunel1614609
Ibanez grg170dx
http://www.hepsiburada.com/liste/ibanez-grg170dx-bkn-elektro-gitar/productDetails.aspx?productId=musiczhl589&categoryId=19018199
+
Marshall mg10cf
http://www.hepsiburada.com/liste/marshall-mg10cf10watt-elektro-gitar-amfisi/productDetails.aspx?productId=musiczhl1034&categoryId=403911&SKU=MUSICZHL1034&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmusiczhl1034%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmarshall%26fh_refview%3dsearch
sizce hangi ikiliyi almalıyım? gitar olarak hangisi iyi , amfi olarak hangisi?
-
Gitarda devlerin aşkı buyuk olur akor e ritimlerini verebilir misiniz acaba badem sen ağlama yı da verirseniz çok mutlu olurum =D -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield
Arkadaşlar şu 2.31'den sonra şarkının coştuğu yerdeki ritmi çıkaramadım bir türlü.Bir yardımcı olsanız çok sevinirim.
Up.D akorunu aşağıdaki şekilde basıyorum(klipte gördüğüm kadarıyla ve internetteki akorlardan)Ama çıkmıyor.Yanlış akor mu basıyorum çözemedim gitti.Bu şarkıyı çalmayı çok istiyorum.
E---------------
B-------3------
G-------X------
D-------4------
B-------5------
E---------------
-
quote:
quote:
Arkadaşlar şu 2.31'den sonra şarkının coştuğu yerdeki ritmi çıkaramadım bir türlü.Bir yardımcı olsanız çok sevinirim.
Up.D akorunu aşağıdaki şekilde basıyorum(klipte gördüğüm kadarıyla ve internetteki akorlardan)Ama çıkmıyor.Yanlış akor mu basıyorum çözemedim gitti.Bu şarkıyı çalmayı çok istiyorum.
E---------------
B-------3------
G-------X------
D-------4------
B-------5------
E---------------
Ayni akorun benzeri c var 5-4-0-3 seklinde. onu dene belki odur. (bakmadim cideoya)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba ben squier bullet stratoscer hss indonesia ve line 6 ıv15 spider amfi ile başlamak istiyorum grup ile başlayacağım ve her tarza yönelik çalmak istiyorum hem clean bluues alternativ hemde distioronda metalde beni götürür dediler itnernettede metal yapan çok var sizce bana uygunmu hem amfi metale yönelik bi amfi 2.el alıcam amfiyi bütçe 550-600 gibi.
1 haftaya kalmaz gitarı sipariş etmeyi düşünüyoru -
ben squier bullet strat hss ile line 6 spider ıv15 watt amfi ile başlayacağım 2 yıl götür diye düşünüyorum her tarz yapmak istiyorum.blues alternativ gib clean ve metalde yapmak istiyorum.grupda olucak grupda idare eder seni dediler.gitarı 1 haftaya sipariş etmeyi düşünüyorum.amfiyi 2.el alıcam.bütçem 600 civarı.amfi zaten metal ağırlıklı bir amfi iyi olurmu sizce.birde hambuckeri var internettede metal yapan bir sürü kişi var bu gitarla.ilerleyen zamanda 100-150 tl ye bir pedal ile dahada iyi olurmuş sizin önerileriniz neler.
NOT:Strat kasa istiyorum. -
Elektro gitara başlangıç için önerileri alabilir miyim? Bütçe 600 TL ye kadar çıkabilir,cogu gitarlara baktım.Bir kaç gün içinde de seslerini deneyeceğim. 2. el temiz olduguna inandığım ancak daha kontrol etmediğim hesaplı bir Cort EVL X4 buldum ama önerilere açığım. Death,thrash ağırlıklı müzik dinliyorum.Bu arada fiyat600 ü geçmezse güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 4 Mart 2014; 18:26:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pelerinli
quote:
quote:
E---------------
B-------3------
G-------X------
D-------4------
B-------5------
E---------------
Ayni akorun benzeri c var 5-4-0-3 seklinde. onu dene belki odur. (bakmadim cideoya)
Hayır hocam ya çıkmıyor.Ama sağol gene de :) Arkadaşlar şu şarkıyı çalabileniniz yok mu bana bir yol gösterin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: REİSÜLLKÜTTAP
ben squier bullet strat hss ile line 6 spider ıv15 watt amfi ile başlayacağım 2 yıl götür diye düşünüyorum her tarz yapmak istiyorum.blues alternativ gib clean ve metalde yapmak istiyorum.grupda olucak grupda idare eder seni dediler.gitarı 1 haftaya sipariş etmeyi düşünüyorum.amfiyi 2.el alıcam.bütçem 600 civarı.amfi zaten metal ağırlıklı bir amfi iyi olurmu sizce.birde hambuckeri var internettede metal yapan bir sürü kişi var bu gitarla.ilerleyen zamanda 100-150 tl ye bir pedal ile dahada iyi olurmuş sizin önerileriniz neler.
NOT:Strat kasa istiyorum.
Squier Bullet'ları işçilik açısından pek beğenmedim ben (kullanılan malzeme kalitesi vs.), 2. el bir gitar almanı öneririm. Squier Affinity HSS iyi bir seçim olabilir. Sadece metal dersen çok daha farklı alternatifler var...
-
hocam bende dediğiniz gibi bullet serilerinde sunta bildiğimiz odun kullanıldığını duydum.anffinty ye yöneldim kesenin ağzını biraz açtım anlıyacağınız.sadece metal değil her tarza giden cleani olsun distirionu olsun bir gitar arıyorum.amfi tercihim line 6 spider ıv 15 wattlık olan sizce iyi bir ikili olurmu.yeni başlayacağım ama grubta olacak ve okul sahneside. -
quote:
Orijinalden alıntı: REİSÜLLKÜTTAP
hocam bende dediğiniz gibi bullet serilerinde sunta bildiğimiz odun kullanıldığını duydum.anffinty ye yöneldim kesenin ağzını biraz açtım anlıyacağınız.sadece metal değil her tarza giden cleani olsun distirionu olsun bir gitar arıyorum.amfi tercihim line 6 spider ıv 15 wattlık olan sizce iyi bir ikili olurmu.yeni başlayacağım ama grubta olacak ve okul sahneside.
Ağacı sunta falan değil, ıhlamur ağacı da, elektrik aksamı ve aksesuar kısımları kalitesiz bence. Misal daha ucuz olan Jay Turser Stratocaster'lar (JT300) çok daha iyi işçiliğe sahip bence. Ampli seni başlangıç için idare eder, güzel bir ampli ;). LesPaul kasa gitarlara da bakmanı öneririm (çift humbucker manyetikli) ama clean'de single manyetikler daha iyidir... -
Ibanez G5ECE-AM Elektro Klasik Gitar arkadaşlar bu gitarı alacağım bugün ne diyorsunuz sizce güzelmidir ?
Ibanez GA5TCE Thinline Yada bu gitar nasıldır kesik kasa çok hoşuma gidiyor ama sanırsam sesi kalın kasaya göre daha azmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkajj -- 12 Mart 2014; 13:47:16 > -
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Aranızda Samick marka elektro gitar duyan oldu mu? Ben AV-3 modelini almayı düşünüyorum. Bununla ilgili tanıtım videoları izledim sesi gayet güzel gibi ama etrafta bu gitarla ilgili pek bir bilgi yok. Elinde olan veya bilen varsa biraz bilgilendirebilir mi?
Kalitesi nasıldır, fiyatına göre iyi midir, epiphone les paulların hangi modelinin seviyesindedir ya da kıyaslanabilir mi?
Şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: celizkan
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Aranızda Samick marka elektro gitar duyan oldu mu? Ben AV-3 modelini almayı düşünüyorum. Bununla ilgili tanıtım videoları izledim sesi gayet güzel gibi ama etrafta bu gitarla ilgili pek bir bilgi yok. Elinde olan veya bilen varsa biraz bilgilendirebilir mi?
Kalitesi nasıldır, fiyatına göre iyi midir, epiphone les paulların hangi modelinin seviyesindedir ya da kıyaslanabilir mi?
Şimdiden teşekkürler
Emrah abinin tanıtımı kafanda soru işareti bırakmaz büyük oranda ;) Fiyat performans ürünü bir gitar. Epi LP100 ayarı denebilir (bence daha üst düzey)...
http://shop.gitarteknikleri.com/Samick-Avion-Serisi-AV-3-BK-Siyah-Elektro-Gitar_127.html#0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 22 Mart 2014; 3:13:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zinedine_zidane
quote:
Şimdiden teşekkürler
Emrah abinin tanıtımı kafanda soru işareti bırakmaz büyük oranda ;) Fiyat performans ürünü bir gitar. Epi LP100 ayarı denebilir (bence daha üst düzey)...
http://shop.gitarteknikleri.com/Samick-Avion-Serisi-AV-3-BK-Siyah-Elektro-Gitar_127.html#0
Emrah abiye göre bütün gitarlar iyi birtane eksi yönden bahsetmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRansilvania*
quote:
Orijinalden alıntı: zinedine_zidane
quote:
Şimdiden teşekkürler
Emrah abiye göre bütün gitarlar iyi birtane eksi yönden bahsetmiyor.
Ben objektif yorum yaptığını düşünüyorum, birçok videosunda da dip gürültüsü vs. olan gitarları belirtiyor, ne iyi ne kötü diyor, gördüğünü kendince söylüyor.
Ecnebi de övmüş :https://www.youtube.com/watch?v=cHx5H62jOfw
Fiyat performans ürünü olarak iyi bir gitar.
-
Teşekkürler arkadaşlar peki gitartekniklerinden alışveriş yapan var mı nasıl güvenilir midir çünkü denemeden almak zorundayım ve hiçbir yerde bulamadım bu gitarı -
quote:
Teşekkürler arkadaşlar peki gitartekniklerinden alışveriş yapan var mı nasıl güvenilir midir çünkü denemeden almak zorundayım ve hiçbir yerde bulamadım bu gitarı
Dükkan güvenilir, almadan siteye bildir gitarın ayarlarını yapıp göndersinler ;) Facebook sayfasından inceleyebilirsin, siparişleri tek tek fotoğraflıyorlar vs... -
Peki teşekkür ederim benim için yeterli bi cevap oldu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X