Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (769. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rusqar60

Ya Benim gitarım Washburn x-11 genel olarakda Bullet for my valentine metallica linkin park duman led zepellin dinliyorum 2 tane anfi buldum Marshall Mg15Cd mi alsam sizce yoksa Boston GA15R mi karar veremedim :D

Boston alma bence. Arkadaşım kullanıyor tonunu hiç beğenmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love My Fender

quote:

Orijinalden alıntı: Rusqar60

Ya Benim gitarım Washburn x-11 genel olarakda Bullet for my valentine metallica linkin park duman led zepellin dinliyorum 2 tane anfi buldum Marshall Mg15Cd mi alsam sizce yoksa Boston GA15R mi karar veremedim :D

Boston alma bence. Arkadaşım kullanıyor tonunu hiç beğenmedik.

Bende Marshall alçaktım adamla aynı ildeydik gidip de bakıcaktımda ama adam sattım dedi ya sıfırları çok pahalı şimdi onun o fiyatını bulmak çok zor :/
  • Line 6 spider 15w hakkında bir sorum olacak Arkadaşlar amfi güzel hoş herhangi bir sıkıntım yok ama kafama takılan bir şey var . Her kanal değiştirdiğimde (Clean-metal-crush vs.) Ayarlar sıfırlanıyor ses açılıyor efektler kapalı olsa bile devreye giriyor var mıdır bunun çözümü
  • Elektor gitar alacağım sert tonları iyi olsun istiyorum amfiyi kafamda hazırladım line 6 spider 4 15 ama gitarı daha belirleyemedim gitar için max 1000tl bütçem var. cort evl-z4 , jackson js32t kelly , ibanezRGR321EX , Schecter Demon V-1 arasında kaldım aslında. Sizin önerdiğiniz tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? ya da bu gitarlar nasıl fiyatlarına müzik türüne , ağaçlarına göre iyiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Elektor gitar alacağım sert tonları iyi olsun istiyorum amfiyi kafamda hazırladım line 6 spider 4 15 ama gitarı daha belirleyemedim gitar için max 1000tl bütçem var. cort evl-z4 , jackson js32t kelly , ibanezRGR321EX , Schecter Demon V-1 arasında kaldım aslında. Sizin önerdiğiniz tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? ya da bu gitarlar nasıl fiyatlarına müzik türüne , ağaçlarına göre iyiler mi?

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15421&gid=1511#.U5SI6CikwgQ

2.el bulabilirsan bütçene uyar.

• 0 olarak başka önerin var mı bütçeye uyan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

0 olarak başka önerin var mı bütçeye uyan ?

Jackson js32r kullanıyordum bi ara. Onların tonları da fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crankestain

Line 6 spider 15w hakkında bir sorum olacak Arkadaşlar amfi güzel hoş herhangi bir sıkıntım yok ama kafama takılan bir şey var . Her kanal değiştirdiğimde (Clean-metal-crush vs.) Ayarlar sıfırlanıyor ses açılıyor efektler kapalı olsa bile devreye giriyor var mıdır bunun çözümü

up

• Arkadaşalar merhabalar;

Amatör gitar çalan biri olarak prosesör almak istiyorum aşağıda verdiğim link deki ürünlerin arasındaki fark nedir?Fiyat olarak nerdeyse yarıya ? Yardımcı olursanız sevinirim.(Bunların haricinde 300 TL yi geçmeyecek prosesör tavsiye edermisiniz?)

http://www.n11.com/zoom-g21ma-michael-amott-signature-edition-pedal-P18064535

http://www.n11.com/zoom-g21nu-elektro-gitar-prosesoru-P12831860

• Selam , yarın epiphone les paul standart top plus gitarıma kavuşuyorum.Elimde hali hazırda roland micro cube gx amfi var.200-250 tl civarı 2. el bir processor almayı düşünüyorum.Ne tavsiye edersiniz,yoksa biraz daha para koyup 0 processor mı almalıyım?

• quote:

quote:

Line 6 spider 15w hakkında bir sorum olacak Arkadaşlar amfi güzel hoş herhangi bir sıkıntım yok ama kafama takılan bir şey var . Her kanal değiştirdiğimde (Clean-metal-crush vs.) Ayarlar sıfırlanıyor ses açılıyor efektler kapalı olsa bile devreye giriyor var mıdır bunun çözümü

up

Hocam bir kanalda ayarı yaptıktan sonra o kanalın tuşuna basılı tutun, ayar kaydedilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

quote:

quote:

up

Hocam bir kanalda ayarı yaptıktan sonra o kanalın tuşuna basılı tutun, ayar kaydedilir

Hallettim hocam, cevabınız için teşekkür ederim

• Arkadaşlar acil yardım lazım 2.el bir klasik gitar alıcam uygun fiyatlı buldum adama sapının falan resmini çektirdim ama arkadaşım sapında sorun var atmış olabilir diyor bana bir sorun yok gibi gözüktü acil anlayan biri varsa pm atabilir mi ona resimleri atayım baksın düzgünse alacağım adam cevap bekliyor. Teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Arkadaşlar acil yardım lazım 2.el bir klasik gitar alıcam uygun fiyatlı buldum adama sapının falan resmini çektirdim ama arkadaşım sapında sorun var atmış olabilir diyor bana bir sorun yok gibi gözüktü acil anlayan biri varsa pm atabilir mi ona resimleri atayım baksın düzgünse alacağım adam cevap bekliyor. Teşekkürler şimdiden...

Ben de çok anlamıyorum ama eğer aşırı derecede bi bozukluk yoksa resimden anlaşılmaz. Keşke elden alabilsen, böylece bütün perdelerin sesine bakabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Arkadaşlar acil yardım lazım 2.el bir klasik gitar alıcam uygun fiyatlı buldum adama sapının falan resmini çektirdim ama arkadaşım sapında sorun var atmış olabilir diyor bana bir sorun yok gibi gözüktü acil anlayan biri varsa pm atabilir mi ona resimleri atayım baksın düzgünse alacağım adam cevap bekliyor. Teşekkürler şimdiden...
    Haklısınız hocamda elden alma imkanım yok kısık bir bütçe ile 0 bakarken şans eseri bu ilanı buldum adamda birkaç kez kursda kullanıp bıraktım diyor eğer dediği gibiyse sıfır alacağım gitarlardan bir gömlek üstün bunu tercih ederim ben yine sizede pmden atayım bir bakın müsaitseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 16 Haziran 2014; 18:53:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackstar ht1 veya 5r combo kullanan var mı aramızda ? değerlendirmesini yapabilir mi
  • Öncelikle merhabalar

Bu gün gitarımın 3. telinde perdelere basarken bir cızırtı olduğunu fark ettim. Bu cızırtı amfiye yansımıyor ve tele boş vurunca cızırtı olmuyor . Sizce sıkıntısı ne olabilir, her türlü yorumunuza açığım
  • quote:

Öncelikle merhabalar

Bu gün gitarımın 3. telinde perdelere basarken bir cızırtı olduğunu fark ettim. Bu cızırtı amfiye yansımıyor ve tele boş vurunca cızırtı olmuyor . Sizce sıkıntısı ne olabilir, her türlü yorumunuza açığım

belki tel yuksekligi ve varsa oynar koprusu oyle ayarlanmistir. luthier akustik haliyle amfi ile kullanilacak hali farkli ayarlaniyor demisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Öncelikle merhabalar

belki tel yuksekligi ve varsa oynar koprusu oyle ayarlanmistir. luthier akustik haliyle amfi ile kullanilacak hali farkli ayarlaniyor demisti.

Hocam gitar elektro bu arada, cevabınız için teşekkür ederim. Uygun olunca gitarı bir göstereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crankestain -- 23 Haziran 2014; 12:50:11 >

• Boston gf40 amfi hakkında görüşlerinizi alayim Marshall mg10 la karsilastirirsak hangisi ton olarak üstündür

• 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.