Arkadaşlar 17 yaşındayım elime hiç gitar almadım fakat kafaya koydum bir de aşırı hevesliyim yani çaldığım tek enstrüman komik gelebilir flüt olmasına rağmen iyice kurcalarım ezbere gitmektense mantıksal çalmayı seviyorum doğru mu bu ? Neyse asıl konu Elektro gitar almak istiyorum başlangıç için ne önerirsiniz Megadeth in Trust hangar 18 peace sells gibi Metallica da Call of ktulu orion v.s bu tarz ses tonu hoşuma gidiyor gitarın Dalgaya almayın dediğim gibi hiçbir şey bilmiyorum.
Elektro mu bas mı istediğinden eminmisin diye sormayın eminim ikisinide iyice inceledim Elektro.
Ne kadarlık bütçen olduğuna bağlı sen gitar için ne kadar para verebilirsin?
Gitarın kolay öğrenilmediğinin, fazlaca emek sarfetmen gerektiğinin farkındasındır umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Gitarın kolay öğrenilmediğinin, fazlaca emek sarfetmen gerektiğinin farkındasındır umarım.
Tabiki de kolay öğrenilmediğinin farkındayım arkadaşlar alacağım cevapları farklı bir konuda aldım Teşekkürler yine ilginiz için. Cortx2 + roland micro cube amfi veya Ibanez GRG170DX almamı tavsiye etti arkadaş.
Azim her şeyin anahtarıdır.Sakın sana senin artık yaşın geçmiş yükselemezsin diyenlere bakma.Onlar sadece seni kıskandıkları,kendileri birtakım şeyleri gençken yapamadıkları için söylerler bunları.İnsan psikolojisidir bu.Devam et sen öğrenmek kolaydır istek olursa.
Yıllarını verebileceksen ve de bundan bıkmayacaksan, yılmayacaksan başla derim