Şimdi Ara

Gitmek istiyorsaniz Kuzey-Bati Avrupayi tercih edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eger iyi tipiniz varsa, sarisinsaniz ozguveniniz yuksekse guzel kizlar istiyorsaniz, en refah yasam sartlari isterim derseniz; kuzey avrupayi tercih edin. (norvec, finlandiye, irlanda, isvec..) bu arada kuzeyde Turk irkciligi denen sey var, ben yakisikligim ama joe derseniz hicbir sorun olmaz.

ben her isi yaparim, super arabalari ucuza alirim benzini feci ucuz isterim, insan haklari onemlidir benim icin derseniz; bati avrupa iyi secim olur. (ozellikle almanya, belcika, isvicre,ingiltere) buralarda tipe bakmazlar, yapacaginiz isin duzgunlugune bakarlar iliskiler yuzeyseldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsveç düşündüğüm ülkelerden.Tip hafif İrlandalımsı Göçmenliğin getirileri.İsveçliyim desem çoğu yer muhtemelen
  • Çok sağol tavsiye için kardeş bende ilk fırsatta Ortadoğu yada Afrikaya gitmeyi düşünüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarışın olmak ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Sarışın olmak ne alaka ?

ya cok yakisikli olacaksin ya da norvecliler, isvecliler tarafindan dikkat cekmemek icin onlar gibi sarisin olacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

İsveç düşündüğüm ülkelerden.Tip hafif İrlandalımsı Göçmenliğin getirileri.İsveçliyim desem çoğu yer muhtemelen

İsveçliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor-x4.

quote:

Sarışın olmak ne alaka ?

ya cok yakisikli olacaksin ya da norvecliler, isvecliler tarafindan dikkat cekmemek icin onlar gibi sarisin olacaksin.

Turuncumsu olmazmı yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.21 Gigawatss

quote:

quote:

Sarışın olmak ne alaka ?

Turuncumsu olmazmı yaw

olur hatta daha iyi olur joe

• quote:

quote:

Sarışın olmak ne alaka ?

Alakası yok,ülkede yaşayan tüm kadınların hepsi sarışınlardan hoşlanıyor diye bi şey yok.
    Ayrıca coğrafi konum gereği neredeyse esmer yok adamların ırkında,orda esmer olman sarışın olmandan daha avantajlı.
    Senin dediğin sarışın olmanın avantajı burdaki kezbanların sarışınlara ayılıp bayılmasından kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

İsveç düşündüğüm ülkelerden.Tip hafif İrlandalımsı Göçmenliğin getirileri.İsveçliyim desem çoğu yer muhtemelen

merak ettim tipi atsana bi

• quote:

Orijinalden alıntı: CLOVEL

quote:

quote:

Sarışın olmak ne alaka ?

Alakası yok,ülkede yaşayan tüm kadınların hepsi sarışınlardan hoşlanıyor diye bi şey yok.
    Ayrıca coğrafi konum gereği neredeyse esmer yok adamların ırkında,orda esmer olman sarışın olmandan daha avantajlı.
    Senin dediğin sarışın olmanın avantajı burdaki kezbanların sarışınlara ayılıp bayılmasından kaynaklı.

tr ile alakasi yok. tr dogulusu cirkin kapkara bakimsiz sekilde norvece git bakalim nasil irkcilikla karsilasiyorsun. ama bakimli ortalama bir tipin varsa ve esmersen zaten orda farkin olur. yani demek istedigim ya iyi tipli okacaksin esmer- sarisin.. farketmez. ya da sarisin olup ortamlarda dikkat cekmeyeceksin.

bu arada tr nin dogusu cirkin semiyorum yanlis anlasilmasin sadece esmerler orda cok oldugu icin ornek verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.