Şimdi Ara

Yurt disinda hangi ülkede yasamak istiyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yurt disinda hangi ülkede yasamak istiyorsunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 29.11.2023)
Giriş

• Listede neden olmadığını bilmedim ama benim çok istedim Finlandiya var

• Kereminyo kullanıcısına yanıt

Konu acarken daha fazla eklememe izin vermedi simdi ekledim finlandiyayi

• değişir eğer iş kuracaksan büyük para yapacaksan abd ancak yatacaksan stres istemiyorsan aile kuracaksan yada kafanı dinleyeceksen kanada danimarka isveç norveç araları. çok sosyalim sıcağıda seviyorum diyorsan almanya italya araları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 14 Kasım 2023; 15:23:43 >
  • Çok saçma bir konu olmuş Norveç Finlandiya Danimarka var ama İsviçre yok Hollanda var Belçika yok

Doğu ülkelerinin hiç biri yok

Kanada var kanadanin sahibi İngiltere yok

Daha sayılırda arkadaş bildiği ülkeleri saymış sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arjantin/italya/tayland/japonya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Kasım 2023; 19:51:17 >
  • Biri Almanya mı dedi? Tüm ailem Almanyaya gitmişken benim pasaportum ve vizem olduğum halde bu teklifi reddedip Türkiye de kalma alfalığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık yanlış, doğrusu şu;

Yurt dışında hangi ülkede yaşamayı hak ettiniz?

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Ekledim

30 ülke birden nasil aklima gelsin ?`hem konuyu acarken okadar fazla ülke eklememe izin vermedi edit yapinca izin verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Kasım 2023; 20:43:4 >
  • asau kullanıcısına yanıt

Güzel ve mantıklı soru.

Keşke gelen 10 milyon insana Türkiye'de yaşamayı hak ediyor musun diye sorulsaydı...

Kimliğimizin toprağımızın sadece sözde değil eylemde dahi kıymeti olsaydı...

• Kuzey Kore

• Para verseler gezmeye bile gidilmez.

Artırıyorum üstünden bile geçilmez...

• Yeni zelanda finlandiya norveç kanada diyenler olmuş oğlum oralarda g.tünüz donar, BAE katar da da beyniniz pişer, Almanya dünyada yaşamak için en iyi yer.

• ümmedin kalbinde yatan.gitmek için can attıkları filistin neden listede yok???

• Kimse istemez orada yasamak onun yerine gelismis arap ülkeleri dubai ve katar var

• Almanya'nın İsviçre'ye yakın bir şehrinde ucuza yaşayıp İsviçre'de çalışmak isterdim. Malum İsviçre'de asgari ücret 4000 CHF (yaklaşık 4.130€) ediyor. 4100 € ile Almanya'da paşalar gibi geçinirsin. Trafikte saygı duyulan ve köpeksiz sokaklarda eşim ve çocuğumla bisiklet sürebilmek isterdim. Maalesef ülkemizde bu mümkün değil. Her köşe başında köpekler, trafik magandaları, arka sokaklarda ise ne idiği belirsiz, savaştan kaçmış Afganlar, Suriyeliler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoobLaze -- 11 Kasım 2023; 16:13:27 >
  • Japonya.

Suç oranı çok düşük

insanlar inanılmaz saygılı

Kızları güzel

• Ziromen kullanıcısına yanıt

Yeni Zelanda Almanya'dan sıcak bir yer. En güneyi bile bir Hamburg gibi yağışlı ve serin değildir ya da bavyera gibi soğuk değildir. Almanya'da Auckland ılımanlığında şehir yok.

• Yurt dışında yaşamak istemiyorum. Canım ülkemde yaşamak istiyorum. Şartların iyileştirilmesini istiyorum sadece.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.