Şimdi Ara

Yurt disinda hangi ülkede yasamak istiyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yurt disinda hangi ülkede yasamak istiyorsunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 29.11.2023)
Giriş
  • Doğayı kışı özgürlüğü alım gücü ve outdoor etkinliklerini içmeyi gezmeyi sevenler iskandinav ülkeleri muhteşemdir. Huzur vardır. Mutluluk vardır tabikide kafa dengi bir arkadaş veya arkadaş gurubu yada eş/sevgili varsa. Yoksa her ülke sana zindan olur tek başına arkadaşsız evliliksiz/sevgilisizlik ile hayat geçmiyor ne yazık ki.

• amerika çıkması hiç şaşırtmadı  

• - ABD

Eyalete göre değişir. NY ve NJ gibi eyaletlerde yaşamak isterim. California , Miami ve texas gibi eyaletlerde yaşamak istemem.

- Almanya, Norveç , isviçre , kanada , finlandinya , hollanda , danimarka , belçıka , isveç

Soguk iklimleri sevdiğim için buralarda yaşamak isterim.

- Yeni zellanda , avusturalya

zaten yaşamak istediğim yerler olarak işaretledim. gündemden uzak sakin bir yer.

- BAE , Katar

Sıcak iklimi sevmem ve oralarda çok toz oluyormuş. sadece tatil.

- Italya

güzel yer ama içime sinmiyor.

- UK

Pahalı diye tercih etmem.

- rusya , ispanya

hristiyanların ortadoğusu.

- Arjantin , romanya , bulgaristan

ülkem daha iyi

- Japonya

hem kalabalık hem de yemekler bana göre uygun değil. sadece seyehat

- fransa

fare sevmem

• Arjantin ve rusya hariç hepsi olur farketmez.

• Amerika Birleşik Devletleri.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Aşırı asosyaller ve muhabbetleri sıfır. Yabancı biriyle ise neredeyse sıfırı bırak eksi 50 muhabbet seviyeleri. Kuralları ise aşırı katı. Haaa kurallarının aşırı katı olmasını ben seviyorum ama herkese göre değil.

Memleket olarak, çevre atmosferi olarak çok güzel ve yaşanılacak bir ülke ama muhabbet ortamları hiç yok. Sosyal ortam sıfır. Asosyal bireyler için güzel bir ülke ama sosyal insanlar için çok bunaltıcı oluyor ileri ki seneler. Ayrıca uzun süre çekik gözlülere maruz kalınca pekte çekicilikleri kalmıyor.

Konut fiyatları ve kiraları çok yüksek bir ülke. Tamam Türkiye gibi değil ama kendine göre yüksek. İnsanlar o yüzden hep küçük evlerde yaşamaya alışmış. Uzaktan güzel geliyor ama konfor alanın çok kısıtlı oluyor.

Japonya yı,b japon halkını, animelerini çok seven birisi olarak söylüyorum bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 13 Kasım 2023; 3:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaletin bağımsız olduğu hukukun birilerinin keyfine göre işlemediği kanunlardan taviz verilmeyen hangi Ülke varsa orada yaşamayı istiyorum.Hiç yurt dışına gitmediğim için hangi Ülkede bunlar var bilmiyorum.Ama iskandinav Ülkelerinin bu konuda iyi olduğunu duydum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

Sanki anne karnında sınavla doğuyosun ülken belirleniyor

Nerde doğduğun şans hayatını belirleyen en büyük şey de nerde doğduğun zaten

• Yakın zamanda bir seçim geçip CHP de kaybetmedi. Peki bu konu nereden çıktı?

• Kısmetse birkaç yıl içinde Varna'ya yerleşmeyi planlıyorum.

• İsviçre

• Suudi Arabistan niye listede yok? Habire "Yallah Arabistan'a!" diyip duruyorlar oysa.

• İsviçre ya da ABD'de yaşamak vardı.

• Yeni zellanda doğal güzelliklerinden dolayı iş güç vs umrumda değil

• Kimse şeriat ülkesine gitmek istemiyor ne ironi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşanılacak gelişmiş ülkeler arasında ki en son ülke Japonya'dır. İki sene içinde delirme garantiniz var, ülkenin temiz olması, belirli bir düzeni olması ülkeyi iyi yapmıyor maalesef. Gelir vergisi ve emeklilik ödemeleri, sigorta ücretleri çok yüksek. Kiralar aşırı pahalı, evler küçük, trafik ve insan kalabalığı büyük şehirlerde çok fazla. Araba sürmesi eziyet, tren çok kalabalık. İnsanların %85'i deli, gerçekten deli. Sizi altı ay içinde delirtirler

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Sosyal olanlar elbet var

Ben japonya'ya hiç gitmedim ama şuan yaşadığım ülkede bir çok Japon var. Konuştuğum , takıldıklarım da oldu

Belki de asosyal olanlar Japonya'da kalıyordur , girişken olanlar bu ülkeye geliyordur. O yüzden öyle bir algım olmuş olabilir  

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Başkan sosyal olanları çok çok az bir azınlık. Dediğin gibi onlarda ülke değiştirme cesaretini gösteriyorlar. Çoğu uzakta daha iyi bir iş bulsa bile evinden başka eve taşınmamak, mekan değiştirmemek için uzaktaki iyi olan işe bile gitmiyor. Düzenini değiştirmiyor. Aşırı tutucu insanlar.

Ayrıca vergiler ve kiralar maaşlara göre aşırı yüksek. Bunların üstüne bir de her kurala uyma ve disiplin altyapısı da gelince de ister istemez yaşam değilde düzenli, muntazam bir açıkhava hapishane de yaşıyor gibi hissediyor insan.

İnsanlarla çok az diyalog kurdukları için, iletişim becerileri çok kötü durumda. Çok ince düşünüyorlar herşeyi. İlk başta ince düşünceleri insanın hoşuna gidiyor ama sonradan o ince düşünceleri ile kafada kurmaya başlıyorlar. Samimi bir hareket yapıyorsun. İletişimleri zayıf olduğu için, yaptığın hareketi sormak yerine kafada kura kura farklı anlamlara getiriyorlar. Sonunda senin yaptığın her iyi hareketi kafasında kötüye yorar hale geliyor. Bu şekildeki düşünce yapısında oldukları için arkadaşlıkları sıfır neredeyse. Zaten yaşam tarzları da asosyal büyümeye ve yetişmeye itiyor insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 14 Kasım 2023; 8:15:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.