Şimdi Ara

Gittigidiyor 100/30 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
6
Favori
7.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabıma giriş yaptığımda banner çıktı. Bugün yüklenmiş yarın geceye kadar geçerli.

"Cep telefonu, altın, bilgisayar tablet ve online oyun ürünleri hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir. "

Gittigidiyor 100/30 indirim

• n11 uyumaya devam etsin, gg sayesinde kupon yüzü görüyoruz çok şükür. n11'in 11.11 kampanyası dışında bir hayrını görmedik gg 80/20 75/15 100/20 100/25 vb. kuponları nerdeyse her ay farklı hesaplara dağıtıyor, kuponlar sayesinde sene boyunca gg'den alışveriş yapıyorum, n11'den senede 1 gün. geçen sene gg cepteteb %20 iade kampanyasıyla daha avantajlı alışverişler yapıyorduk, keşke aynı kampanya yine başlasa..
  • BKM kuponu olmasın.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    BKM Kuponları bitti
  • 30,00 TL Cep telefonu, altın, bilgisayar tablet ve online oyun ürünleri hariç 120 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.
  • Eski mi yeni hesap mı . Alışveriş yapıldı mı hesapta ve yapıldıysa ne zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanslı azınlığın karşısına çıkan bir kupon gibi. Ara sıra GG 1000 kişiye veriyor böyle indirimler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigisdiyor hiç boş durmuyor valla. bize de zorla alışvereiş yaptıeıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    Çok eski bir hesap değil, 2018 kasım ayında alışveriş yapmışım hesabı da o tarihe yakın açmıştım.
  • Eski hesaplara da gelmiş halen 1000 kişi dolmamış bilginize..

• n11 uyumaya devam etsin, gg sayesinde kupon yüzü görüyoruz çok şükür. n11'in 11.11 kampanyası dışında bir hayrını görmedik gg 80/20 75/15 100/20 100/25 vb. kuponları nerdeyse her ay farklı hesaplara dağıtıyor, kuponlar sayesinde sene boyunca gg'den alışveriş yapıyorum, n11'den senede 1 gün. geçen sene gg cepteteb %20 iade kampanyasıyla daha avantajlı alışverişler yapıyorduk, keşke aynı kampanya yine başlasa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 27 Mayıs 2019; 16:27:50 >
  • 150 30 vardı 28i sondu o gitmiş

• yok arkadaş nayn.
  • yok mu taktiğiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Bu mesaj silindi.
    Ücretiyle veriyorum diye ekler misin hocam?
  • Ekim ayında açıp 1 kez alışveriş yaptığım hesaba gelmiş
  • g.g sitesi kalayladıkca arsızlasıyor iyice pişkinleşti.
  • hangi hesaplara gelmiş

en son ne zaman sipariş verilmiş

bizde hesaplarımıza bakalım ona göre
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.