Şimdi Ara

gittigidiyor 250 tl üstü %7 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
6.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında note 5i bekleyesim var ama dolar daha da artacakmış, bir de üstüne yeni verigler gelecek diyorlar o yüzden almak istiyorum aslında. iPadi bi satabilsem alacağım aslında bu tip fırsat varken ama kısmet.
  • Fiyat takibi yapan varmı arkadaşlar?
    Baya çek veriyor bu aralar önce bindirim sonra indirim olmasin?
    İnsana zorla birşeyler aldıracaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Bence bu site batmadan önce son çırpınışları yaşıyor. Ne n11 ile, ne de sahibinden.com gibi ikinci el satış olan sitelerle rekabet edemiyor artık...

Ne batması, günün fırsatı ürünlerdeki günlük satış rakamlarına baksana. Sırf komisyon gelirleri milyarlarla ifade ediliyordur emin ol.
  • ödeme ekranında sıkıntı yaşayan var mı?
  • YAPI KREDI WORD Kartımla alışverıs yaptım ama 100 tl kazandınız dıye bır mesaj gelmedı..bılgısı olan varmı..bendemı sıkıntı var..
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    yapıkredi mesaj göndermiyor.
  • Arkadaşlar dün de dikkatimi çekmişti, kupon kullanmak isteyince şöyle bir yazıyı onaylamamızı istiyor bunun anlamı nedir? Biz son tüketiciye etkisi nedir?

"İndirim kuponu kullanacağım, adıma gider pusulası düzenlenmesini kabul ediyorum. Kullanmış olduğunuz indirime ilişkin 213 sayılı Vergi Usul Kanunu'nun 234. Maddesi gereği adınıza 34, 45 tl tutarında Gider Pusulası düzenlenecektir"
  • %5 7 10 lar peş peşe gelıyor hadı hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Arkadaşlar dün de dikkatimi çekmişti, kupon kullanmak isteyince şöyle bir yazıyı onaylamamızı istiyor bunun anlamı nedir? Biz son tüketiciye etkisi nedir?

"İndirim kuponu kullanacağım, adıma gider pusulası düzenlenmesini kabul ediyorum. Kullanmış olduğunuz indirime ilişkin 213 sayılı Vergi Usul Kanunu'nun 234. Maddesi gereği adınıza 34, 45 tl tutarında Gider Pusulası düzenlenecektir"

ARkadaşlar bu bahsettiğim Gider Pusulasıyla ilgili bilgisi olan var mı aramızda? Nedir, ne değildir bu? 3 kuruş indirim kazanacağız diye bilmediğimiz maddeleri kabul etmeme taraftarıyım.

gittigidiyor 250 tl üstü %7 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breyantin -- 9 Mart 2015; 19:31:58 >

• indirim kuponu üzerinden vergilendirikeceksin diyor
    faizden vergi alınması gibi

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Bu pusulayi gg düzenliyor galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

zaten yuzde 10 komisyon alıyor satıcıdan. Kampanyada yuzde 3 almış oluyor. Zarar yok. Yine karda

Ufak saticilardan %10 aliyor. %2 ile bile anlaşan büyük saticilar var gittigidiyorda.

• 250e 25 tl indirimle
    su arıtma aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem n11 den hemde gittigidiyordan world puan kazanilirmi??

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    kazanılır. birbirinden bağımsız kampanyalar.
  • n11 gıbı olmaya başladı, en azından daha kalıtelı ındırımler var.

• 100 TL beyaz eşya çok cazip geliyor ama Kliksa'da da TV ve Beyaz Eşya'da 100 TL indirim var. Ne oldu birden böyle anlamadım
  • Sebep belli milette para kalmadı satışlar düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti gidiyora batıyor diyenler bu işten hiç birşey anlamayanlardır. Gittigidiyor hiç satış yapmasa bile sadece uye iş yerlerinden ilan ücretlerinden milyonları halihazırda götürüyor.
  • benim hesap da şenlenmiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.