Şimdi Ara

gittigidiyor 250 tl üstü %7 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
6.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor otomati?e ba?lady. 23.59'a kadar geçerli yeni kampanya.

Kampanya 9 Mart 2015 tarihinde 11:00 - 23:59 saatleri arasynda geçerli olacaktyr.

GittiGidiyor.com'da tüm kategorilerde geçerli tek seferde yapaca?ynyz 250 TL ve üzeri aly?veri?inizde anynda %7 indirim kazanabilirsiniz. Sepet toplamynyn 5.000 TL'ye kadar olan aly?veri?lerinizde geçerlidir.

Yndirim kampanyasyndan her bir kullanycy, üye hesabyndan en fazla 1 kez yararlanabilir. Kullanycy, 9 Mart 2015 tarihinde 11:00 - 23:59 saat araly?y dahil herhangi bir zamanda i?lemin iptal edilmesini talep etti?inde indirim hakkyny kaybedecek ve indirim tekrar tanymlanmayacaktyr.

Kampanya ba?ka indirim kampanyalary ile birle?tirilmez.

Kampanya, 01-31 Mart Yapy Kredi Worldpuan kampanyasy ile birlikte kullanylabilir.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

Kampanyanyn geçerli olmady?y kategoriler; "Mücevher, Taky, Saat (Di?er Mücevher, Taky - Erkek Mücevher, Taky - Mücevher, De?erli Ta? - Ziynet ve Külçe Altyn - Pyrlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç saty?lary için)'dir.

GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksyzyn kampanyayy iptal etme, katylym ko?ullaryny de?i?tirme hakkyny sakly tutar. Katylym ko?ullaryny siteden takip etmek kullanycynyn sorumlulu?undadyr.

• Helal sana gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klima alacaktım samsung inv. 1350 civarındaydı 2 gün önce.hızlıal mağazası eklemişti ilanı.ama bugün yok
  • Güzel

• Geçen Ay 100 indirim + 100 Bonus kombosu iiydi. Buzdolabı için beklemedeyimmm
  • gg cok iyi kampanya yapmaya başladı umarım n11 ezilmeden rakabet edebilecek.

son hafta satışları gg de arttı bu demek oluyor ki kampanya tutuyor
  • altında geçerli olsa ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

altında geçerli olsa ya

altında geçerli olsa site felç olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxuma@ya.ru

klima alacaktım samsung inv. 1350 civarındaydı 2 gün önce.hızlıal mağazası eklemişti ilanı.ama bugün yok

Nedeni cok basit. 203 TL'lik bir urun sepetimde bekliyordu, yaklasik 4-5 gun once bu indirimlerin ilk başladıgi gunun bi onceki gun urun yayindan kaldirildi, 18 adet stok bulunmasina ragmen. Daha sonra ayni urunu 221 TL fiyatla baska bir saticidan bulup 200 TL'ye almayi basardim. Ben aldiktan sonra baska kimse almadan ve 40 adet stok olmasina ragmen urunu yayindan kaldirdi satici, daha sonra girip baktigimda baska bir ilan vererek ayni urunu 240'TL den satmaya basladi.

Bana kalirda GG satis yapamayan saticilarini ve kendini dusundu burada. Dusuk fiyatli urunler yayindan kalkti ve diger urunler indirimlerle dusuk fiyatli urunlerin seviyelerine geldiler. Bu numarayi sitede urun izlemeyen yada piyasayi tam takip etmeyen insanlar yedi, belkide GG'nnin amaci da buydu.

• Bence bu site batmadan önce son çırpınışları yaşıyor. Ne n11 ile, ne de sahibinden.com gibi ikinci el satış olan sitelerle rekabet edemiyor artık...
  • çok güzel

• İndirimlerin gg ile alakssi yok piyasada asiri bi durgunluk var eskisi gibi tuketim yok dolarin artisida etkili oldu

Gg gibi site bi site bile satis hedeflerini tutturamiyor

Bankakar bile nakiti hapsedip dijital paraya cevirip kredi satmak icin hem %10 bonus verip %10 aninda indirim yapmaya basladi

Tarihte pek gorulmemistir kredi kartina %10 indirim olayi

Bu arada satislar yine tutmazsa gg %10 indirim geleblir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 9 Mart 2015; 13:52:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Bence bu site batmadan önce son çırpınışları yaşıyor. Ne n11 ile, ne de sahibinden.com gibi ikinci el satış olan sitelerle rekabet edemiyor artık...

Gittigidiyor bir ebay şirketidir

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Bence bu site batmadan önce son çırpınışları yaşıyor. Ne n11 ile, ne de sahibinden.com gibi ikinci el satış olan sitelerle rekabet edemiyor artık...

Gittigidiyor bir ebay şirketidir

isterze amazon şirketi olsun.
    n11 den sonra satışları taban yaptı.
    eskiden burnundan kıl aldırmayan gg şimdi hergün bi kampanya yapmak zorunda kalıyor.
  • Konuya ne kadar hakimsiniz bilmiyorum ama gg pazar liderliğini hiç kaptırmadı. Bizim sıcak fırsat ahalisinin daha çok faydalandığı kısım n11 olabilir ama ggdeki ürünleri tıkladığınızda kaçar adet satıldıkları görünüyor n11e göre çok ciddi rakamlar görürsünüz. Bir de gg n11in en zayıf olduğu dönemde gereğinden fazla bir zarar bütçesiyle tüm gücüyle saldırıyor şimdi bitirirse bitirecek yoksa n11 karşılık veremiyor %10 yapıyor ama worldu kaldırmak zorunda kalıyor. GG ise bol kepçe dağıtıyor. Burada karlı olan spotçular ve tüketiciler.
  • zaten yuzde 10 komisyon alıyor satıcıdan. Kampanyada yuzde 3 almış oluyor. Zarar yok. Yine karda

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    cirolarını bilmeden konuşamayız belki ama şu kadar adet satıldı nın da bir ölçü olduğunu düşünmüyorum.

şahsen son 6 ayda n11 den milyarlarca tl lik şey almışım.gg ye bakıyorum 50tl harcamışım.

n11 i sevdiğimden mi hayır tabii ki..
  • Afaki gelebilir ama bu indirimlerin ülkemizdeki parayı çekmek için bile olduğundan kuşkulanıyorum bazen.ozellikle n11 3-4ay once resmen çıldrmştı.tamam her şartta elbette zarar etmezler vs de.. Mümkun oldğu kadar gereksz harcama yapmamalı.ben yapmıyorum mesela,çunki butçem dar

• Vakıfworld geçmiyormuş. Bi note 4 alsammı diyordum. Neyse kriz geliyor paramız cepte kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Vakıfworld geçmiyormuş. Bi note 4 alsammı diyordum. Neyse kriz geliyor paramız cepte kalsın.

Kac defa seprte telefon ekleayip kaldirdim oyle note 4 iphone falanda degil 700 liralik telefon alicam kac aydir almiyorum

son 3 ayin harcamasina baktim 2 tablet ve bi turlu bitiremedigim gida takviyesi almisim

Grtrksiz harcamalardan bende kaciyorum kredi karti kullanmiyorum maas parasinida internet erisimi kapali olan karta atiyorum 2 ayda 1500 tl biriktirdim

%10 indirim gelmedigi surece para biriktirmeye devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.