Şimdi Ara

Gittigidiyor %5 - 100/10 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
6.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 mart dahil mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada gelmiş ama alacak bişey yok:)

• syruse kullanıcısına yanıt
    evet
  • avantajix indirimlerle çeklerle geçerli olmuyor dikkat
  • Dün % 5 ile aldım % 7 gelince iptal edip tekrar aldım. Bugün % 10 geldi tekrar iptal talep ettim ve yine aldım. :)

• piyasa rezil bir durumda
    %10 banada gelmis ama sasirmadim.

tasimacilik sektorundeyiz bir gunde isler %50 civari dustu.

diger firmalardanda gol gelir buyuk bir kampanya sanmayin.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Aynen...
    inanılmaz bir düşüş var is hacminde...

• Çıldırmış bunlar
    %10 geldi ardından kesmedi demekki genel %7 yapti

• %10 iihtiyacım var arkadaşlar acil olarak,yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.
  • Nereden bakıyoruz kupona belki hayrına verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Dün % 5 ile aldım % 7 gelince iptal edip tekrar aldım. Bugün % 10 geldi tekrar iptal talep ettim ve yine aldım. :)

• hesabı sadece açtıydım 1 ay önce falan. hiç alışveriş yapmadım. %5 çek gelmiş ve hala da kullanmayı düşünmüyorum bu internetten alışveriş olayını çözmem lazım yaw çok fırsat kaçıyor gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bu aradaAsus X550JK-XO012D tam alma zamanı bence para vermeden %7 varken birde world varsa 1450 liraya geliyor sanırım

1583tl ye geliyor.
  • 5 gelmiş 10 gelse şaşardım ztn

• Siparişte kullanacağı ismi önceden bildirmesi, 05.03.2015 saat 17.00'a kadar vereceği sipariş sonrasında bu isimle alışveriş yaptığını kontrol etmeme izin vermesi şartıyla özelden ulaşan bir ihtiyaç sahibi arkadaşa %10 indirim kodlu hesabı sonra geri almak üzere ücretsiz vereceğim. (Benden alınan hesabın satışa sunulmasını engellemek ve indirimin gerçekten kullanılmasını sağlamak amacıyla böyle bir şart koşuyorum. Zira daha önce benden ücretsiz indirimli hesap alan bir arkadaşın alışveriş yapmayarak bir ihtiyaç sahibine gitmesine engel olduğunu gördüm.)
    altayliyim nickli arkadaşa verilmiştir. Kullanmaz ise PM atan arkadaşlara dönüş yaparım. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaOcHe -- 5 Mart 2015; 1:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

%10'da bana tanımlanmış, bu kuponlarla birden fazla ürünü aynı sepette indirimli alabiliyorduk değil mi?
    Ben de 150 liralık bir harddisk almayı düşünüyorum, eğer yüksek bütçeli ürün satın alacak olan arkadaşlar varsa hesabı veriyim, indirimde de anlaşıp ürün ücretini göndereyim iki tarafında işi görülsün :)
    Örneğin 2850 liralık ürününüz varsa 150 de benim ürünle 3000 liraya geliyor sepet, alışverişten sonra 100 lira ben size yollarım benim 50, sizin de 250 lira karınız olur.
    Çok mu uyanık çıktım nedir

10 tl ye çek alım satımdan hesap alsa daha mantıklı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

Siparişte kullanacağı ismi önceden bildirmesi, 05.03.2015 saat 17.00'a kadar vereceği sipariş sonrasında bu isimle alışveriş yaptığını kontrol etmeme izin vermesi şartıyla özelden ulaşan bir ihtiyaç sahibi arkadaşa %10 indirim kodlu hesabı sonra geri almak üzere ücretsiz vereceğim. (Benden alınan hesabın satışa sunulmasını engellemek ve indirimin gerçekten kullanılmasını sağlamak amacıyla böyle bir şart koşuyorum. Zira daha önce benden ücretsiz indirimli hesap alan bir arkadaşın alışveriş yapmayarak bir ihtiyaç sahibine gitmesine engel olduğunu gördüm.)

pm attım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

%10u kullanmayacak bi hayırsever varsa verebilir mi. Telefon alacam 2 aydır %10 gelsin diye bekliyorum gelmiyo :(

bulamadiysqn haber et. yarin oglen sifreyi bulup veriyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

%10u kullanmayacak bi hayırsever varsa verebilir mi. Telefon alacam 2 aydır %10 gelsin diye bekliyorum gelmiyo :(

bulamadiysqn haber et. yarin oglen sifreyi bulup veriyim...

Bulamadım hocam çok makbule geçer verirseniz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.