Şimdi Ara

Gittigidiyor %5 - 100/10 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
6.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

%10'da bana tanımlanmış, bu kuponlarla birden fazla ürünü aynı sepette indirimli alabiliyorduk değil mi?
    Ben de 150 liralık bir harddisk almayı düşünüyorum, eğer yüksek bütçeli ürün satın alacak olan arkadaşlar varsa hesabı veriyim, indirimde de anlaşıp ürün ücretini göndereyim iki tarafında işi görülsün :)
    Örneğin 2850 liralık ürününüz varsa 150 de benim ürünle 3000 liraya geliyor sepet, alışverişten sonra 100 lira ben size yollarım benim 50, sizin de 250 lira karınız olur.
    Çok mu uyanık çıktım nedir

10 tl ye çek alım satımdan hesap alsa daha mantıklı :)

Hocam hiç bakmadım oraya fiyat aralığını bilmediğimden yazmıştım, eğer o fiyat aralığındaysa o daha mantıklı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2007 yılından beri siteyi aktif olarak kullanıyorum. Toplamda yaklaşık 15.000-TL'lik alış veriş yapmışım, daha bir kere bile hesabıma indirim çeki tanımlanmadı.

• ongunbey kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

2007 yılından beri siteyi aktif olarak kullanıyorum. Toplamda yaklaşık 15.000-TL'lik alış veriş yapmışım, daha bir kere bile hesabıma indirim çeki tanımlanmadı.

Hesabi askiya alip kullanmayiniz yada yedekde,hesap tutunuz,kullanima tesvik icin yapilan bur durum zaten,

• iPhone 6 plus almayı düşünüyordum.%10 indirim bana da geldiğini görünce siteden fiyatlara baktım.2.550 tl plus için fiyat buldum.world kartı ayarlamak için siteden çıktım tekrar girdiğimde fiyat 2.750 tl'ye yükseltilmiş.teşekkürler GG...

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    lakin dun aksam peder bey dedi bi tv alak
    32 inch vestel kartti indirimdi 470e aldim ki

dolar 1.5 olsa anca aliriz gg super firsatlara kupon kullandirmamaliydi.

• Bu % 10 cekler altın alisverisinde kullaniliyor mu?

• hep %5 verirdi, başına taş düştü heralde gg'nin %10 vermiş
  • Arkadaşlar hayrına %10 verecek olan var mı öğrenci olan kuzenime bulaşık makinesi alacağım

• bir kişiye çiçek gondermek istiyorum benm adıma yardımcı olabilecek varsa yüzde 10 kuponu kullandırtacagım
  • arkadaşlar yüzde 10 verebilecek olan varsa talibim.
  • Merhabalar,

Çek-Kod-Hesap konuları ile ilgili Takas-Alım-Satım isteklerinin yeri bu bölüm değildir ve mesajlar silinmiştir.

Bu tür paylaşımlar için lütfen " Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü " nü kullanınız...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm

İyi forumlar,
  • % 10 ile altin alinabiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

%10u kullanmayacak bi hayırsever varsa verebilir mi. Telefon alacam 2 aydır %10 gelsin diye bekliyorum gelmiyo :(

bulamadiysqn haber et. yarin oglen sifreyi bulup veriyim...

Bulamadım hocam çok makbule geçer verirseniz

gonderdim. isin bitince pm at. hesabi geri alcam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

arkadaşlar az önce hesabıma tanımlanan kodu kullanarak 2 parça ürün alayım dedim...
    ödeme ekranında birden kod geçersizdir dedi.. ürünler süpürge ve kol saati ...
    sonra bilgilerimden indirim çekini kontrol etmek istedigimde çekin kayboldugunu gördüm...

kampanya durduruldumu???
  • Çekler kayboldu

• -GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Adamlar hesaptaki çekleri uçurdular, ne %5 kaldı ne %10 ..Şu an hesabında çek olan var mı?
  • buhar oldu çekler...
  • iyki faydalanmışım buhar olmadan :D ürün kargoda..katılım kotası doldu demmeki..+ doların halide malum füze..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mart 2015; 13:49:48 >
  • Bu ne ya kampanya katılım kotasına neymiş... o zaman bütün üyelere tanımlanması gerekir indirim kuponlarının...

hiç yakışmadı GG
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.