Bildirim
Gittigidiyor 80/20
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam cek ne zamana kadar gecerli ? -
onaylatacak telefon yok :D -
Bu nasıl oluyor yeni üyelik açarken mi geliyor? -
Bunu yapmistim ortada cek mek yok ona gore yapin. -
Aynen cep onayı yaptık çek vermedi -
yapıyon ama vermiyor geçen de öyle oldu -
ay sonundan once gelsede, teb le birlestirip bu ayın kombosunu yapsak -
geçen 80/20 konusunu ben açmıştım. o zaman 4 tane numara onayladım 4 tane kupon yükledi. Ama 2 gün sonra daha zamanı olmasına rağmen sildi kendisi. Sadece 1ini kullanabildim. -
Onaylattigim numarayı silemiyorum da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 27 Kasım 2018; 17:25:38 > -
Hala daha paranız kaldi mi yav birseyler alacak? -
Ben ELENDİMquote:
Orijinalden alıntı: Pi
Hala daha paranız kaldi mi yav birseyler alacak? -
Hocam bolume girmeye korkar oldum bu gunlerde. Hani olur da sicak firsat falan denk gelir diye Havlu attim artik. Benden de pes -
Sokak köpekleri için mama alacağım. -
Tesekkürler, geldi, kullandım -
Garanti olsun diye yeni hesap açıp denedim heryerde onaylatınac hediye diye balon çıktı ama vermedi. -
teşekkürler yaptım oldu -
Ben de yeni kayıt oluşturdum onaylattım 3 ün 1 ni verdi -
Bana da gelmedi iletişimden durumu bildirdim olmazsa bir de şikayetvar'a yazarım sonra üyeliğimi silerim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İşi tam çözememekle birlikte. Geçengün bir adet onaylandı. Chorome ile geçmiş veriler sıfırlanır. Vpn açılır. Chorome da gizli sekmede işlemler yürütülür onay vs. Bir 10 -15 dk sonra açılan sayfalar yerinde kalsın ve çek yüklemesi yapılıyor. Son adımda bir işlem yapılıyor ve her defasında geliyor çözemedim.
|
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X