Bildirim
Gittigidiyor Airdots Pro 329 TL (27.08 / 17:00 ye kadar) - N11 319TL !!! (yeni düştü)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mikrofon kalitesi ve kabalığı biraz düşündürdü ama ihtiyaç vardı aldık bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha geçen incelemesine denk gelmiştim, uyguna düşerse bir deneyeyim diyordum.
Güzel fiyat gerçekten, geçtim siparişi.
Haber verdiğiniz için teşekkürler. -
Ben de geçtim.. Diğer cihazların ikinci eli bile daha pahalıya satılıyor.. Çaktık bakalım bi tane.. Xiaomi'ye güvenimiz var.. -
N11 karşılık vermiş seviyorum böyle hareketleri :D
319 n11 deurun.n11.comXiaomi Mi Airdots Pro Kablosuz Kulakiçi Bluetooth Kulaklık - n11.comhttps://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-mi-airdots-pro-kablosuz-kulakici-bluetooth-kulaklik-P321817990
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozzy69
319 n11 de
https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-mi-airdots-pro-kablosuz-kulakici-bluetooth-kulaklik-P321817990
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla xiaomi kendi face sayfasında gittigidiyoru gösterince bende ggden aldım , kulaklık genelde oturmaz kulağıma iphone kulaklıkları haric. Olmadı satarım en kötü 400 e sonuçta 0quote:
319 n11 de
https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-mi-airdots-pro-kablosuz-kulakici-bluetooth-kulaklik-P321817990
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
400'e zor satarsin dostum 0'da olsa . 300'den fazla etmez bireysel satistaquote:
Orijinalden alıntı: MrCaner
Valla xiaomi kendi face sayfasında gittigidiyoru gösterince bende ggden aldım , kulaklık genelde oturmaz kulağıma iphone kulaklıkları haric. Olmadı satarım en kötü 400 e sonuçta 0
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ürünü merak edenlere birkac eksisini soylemek istiyorum :
-Sarj etmeden pil omru 3 saat
-Noise cancelling cok verimli degil
-Videolarda bazen kayma yapiyormus okudugum kadariyla
-Ve bluetooth 4.2 , tizlerde zayif ve kulaklık ağır
-Herhangi bir yazilimi yok yani guncelleme de yok
Artilari
-Mikrofon kalitesi iyi
-Baslari güzel airpodstan daha iyiymis incelemelere gore
-Kizilotesi sensor var
-Type c sarji
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 27 Ağustos 2019; 14:34:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Piyasası 400 450 arası olan bir ürünü sıfır şekilde 300 e anca sen satarsınquote:
Orijinalden alıntı: erwinsmith06
400'e zor satarsin dostum 0'da olsa . 300'den fazla etmez bireysel satista
Alıntıları Göster
640 adet satılmış, 660 adet kalmış geriye.
1300 adet x 329,00 TL = 427.700 TL güzel para
İyi niyetli yorum yapıyorum zorla kasiniyorsun ya. İlk olarak bu cihazin yeni modeli cikacak fiyatlar dip olur yakinda , ikinci kampanyayı herkes gordu piyasasina bireysel kim satabiliyor haber ver bana da . Kutuyu acmasan dahi garantiden yer yani fiyati duser. Belli ki satis tecruben de yok senin , neyse sat hadi 400 e alip :Dquote:
Piyasası 400 450 arası olan bir ürünü sıfır şekilde 300 e anca sen satarsın
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Satınca sana mesaj atarım merak etme , he kulaklık durursa kulağımda zaten satmamquote:
Orijinalden alıntı: erwinsmith06
İyi niyetli yorum yapıyorum zorla kasiniyorsun ya. İlk olarak bu cihazin yeni modeli cikacak fiyatlar dip olur yakinda , ikinci kampanyayı herkes gordu piyasasina bireysel kim satabiliyor haber ver bana da . Kutuyu acmasan dahi garantiden yer yani fiyati duser. Belli ki satis tecruben de yok senin , neyse sat hadi 400 e alip :D
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bedavaya mi aliyorlar , bir de 427 bin liranin karsiliginda - kac acaba onu da bilsekquote:
Orijinalden alıntı: senged
640 adet satılmış, 660 adet kalmış geriye.
1300 adet x 329,00 TL = 427.700 TL güzel para -
Guzel diyorsun da mantiginla yaptigin uymali. Ben fikren yuksek fiyata satilabilecegini dusunsem bile sen madem bu kadar eminsin , stogu erit ve cihaz basina 100 lira kazan, bir gunde 100 lirayi yaklasik 300 cihazdan kazanma firsatini kacirmazsin fikrindeyimquote:
Satınca sana mesaj atarım merak etme , he kulaklık durursa kulağımda zaten satmam
Alıntıları Göster -
fiyat iyi ama fırıncı küreği gibi büyüklüğü var -
GG 'de satilan xiaomi türkiye garantili . N11'de satilan paralel ithalat garantili . 10 lira için değmezquote:
319 n11 de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunlar tamiri olmayan ürünler, paralel/dist fark etmez. arıza halinde 1e1 değiştirilir o yüzden servisin kim olduğu çok önemli değil
he bu arada xiaomi türkiye dediği de cepport. cepport, evo, delta, ritz bunların hepsi sirkeci tahtakale de yan yana dükkanlar. al birini vur ötekine
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İyi niyetli yorum yapıyorum zorla kasiniyorsun ya. İlk olarak bu cihazin yeni modeli cikacak fiyatlar dip olur yakinda , ikinci kampanyayı herkes gordu piyasasina bireysel kim satabiliyor haber ver bana da . Kutuyu acmasan dahi garantiden yer yani fiyati duser. Belli ki satis tecruben de yok senin , neyse sat hadi 400 e alip :D
|
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- tcl 65c755 yorum
- merci çikolata a101
- qnb maaş kampanyası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X