Şimdi Ara

gittigidiyor bonus alanlar dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor nisan bonus kampanyasindan kazandigim bonusu harcadim sonra kazandigim bonus ile aldigim urun sahte olduğu icin iade ettim ve gelen puani tekrar kullandim simdi ise mayisin 17sinde Bonus puanımı eksiye düşürmüş garanti bankası gittigidiyor -100 bonus olarak yansıtmış kampanyaya katılanlar dikkat etsin. Durum iade ile mi alakalı kampanya sartlari ile mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 21 Mayıs 2017; 14:0:19 >

• iade mi ettınız
  • Evet hocam iade etmistim geri yatinca tekrar kullandim bundan kaynaklimi
  • Olanlari ayrintilari bir sekilde yazsaniz.
  • piri.reis kullanıcısına yanıt
    Ilk mesaji duzenledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asemihc

Evet hocam iade etmistim geri yatinca tekrar kullandim bundan kaynaklimi

ürünü iade etmişsiniz bırakın da banka puanını iade alsın

o zaman herkes alıp iade etsin 100 puan cebe kalsın mantıklı mı sizce

bankaya suç atar gibi başlık açmışsınız.. bizden kimse iade almıyor
  • İade ettiğiniz ürün için mi puanım geri alındı diye sormanız da enteresan doğrusu...
  • java kullanıcısına yanıt
    Cumlede anlam konusunda sıkınti var galiba puan kullanım tarihlerinde iade geldi ve kullandim ayrica iade durumu gerceklesmeden once banka ile iletisime gecip puan eger kullanim tarihinde gelirse hemen kullanmam gerektigi eger kullanim tarihinden sonra gelirse normal puan gibi kullanabilecegim soylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 21 Mayıs 2017; 12:42:43 >
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Kimseye suc atar gibi konusmadim tekrar tekrar okudum cidden boyle bir anlam cikmiyor iade gelen puani kullanjm tarihinde kullandim ayrica puan sonradan gelse dediginiz durum olacak cebe kalacakti puan bankanin soyledigine gore
  • asemihc A kullanıcısına yanıt
    bu düzenlenmiş haliyse hay anasını vay canına ebesinin nikahı. beynim yandı acil doktor arıyorum şuanda. 1000 tl alışveriş yaptığın ürünü mü iade ettin puanla aldığın ürünü mü iade ettin geri yüklenen puan ile yaptım diosun ne anlatıosun sen ya
  • Dostum dunden beri mesajlarini takip ediyorum, halen bisey anlamadim
  • piri.reis kullanıcısına yanıt
    Biraz daha aciyim dostum simdi nisanda gittigidiyor.com 1000tl ustu alisverise 100tl puan kampanyasi vardi bu kampanyaya 1000tl alisveris yaparak katildim ve puanim geldi kullanim tarihi 15 mayisa kadardi ilk gununde harddisk alarak kullandim ve urunun garantili olmamasi ve sahte suphesi uzerine iade ettim ve kullanimin suresinin son gunu puan geri yatti ve gelen puani tekrar kullandim yani ayin 15ine kadar kullanmis oldum fakat 17 mayista 20tl puanim vardi ve -100tl puan uygulayarak bonusumu -80e dusurduler. Tesekkurler not:galiba 1000tl aliverisi iptal ettigim dusunuluyor boyle degil 1000 tlden gelen puan ile yaptigim alisveris iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 21 Mayıs 2017; 14:10:6 >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Bu derece itici mesajina ragmen cevap vereyim sana geri gelen puan olduguna gore 1000tl lik alisveris degil puan ile yaptigim alisveris olmasi cok muhtemel degil mi sayin celik
  • asemihc A kullanıcısına yanıt
    yazı yazmayı öğren ondan sonra dert yanarsın. yazmayı öğrenene kadar dert yanma. birde hakkını aramayı da öğren bu arada. tek bildiğiniz gelip burada yaygara çıkarmak. daha bankayı aramadan (sorun yaşadığınız herhangi bir mecra) buraya yazmayı ne sanıyonuz bilmiyorum.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Ben burda yaygarada cikarmiyorum hak da aramiyorum gittigidiyor.com toplam160tl puan kampanyasindan yararlananlar bilir hesaplarini kontrol etsinler diye yazdim senin gibiler icin degill hak aramayi ve yazmayi senden ogrenecek degilim.okuma yazma öğreniminde basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 21 Mayıs 2017; 17:14:2 >
  • gittigidiyordan 50 tl bonus gelmişti n11de kullandımdı :) bende
  • Tek okumada anladım. Anlayamayan arkadaşlar kepekli ekmek yemeli.

Başlık sahibi arkadaş haklısın, bankayla görüştün mü peki? Yoksa şikayetvar tarzı bir serzeniş mi?
  • garanti bankası yapacagı şey yokmus....ula kullanılmıs ya ıptal olursa siparişi adamın süresine mi bakacan yine...banka gelir kaynagı yapmıs bence kendıne boyle
  • geri iade edilen puanı kullanınca nasıl eksi yansıtırlar anlamak mümkün değil.

tam hatırlamıyorum ama e devlette bankaları şikayet edilebilecek bir yer vardı, oraya yazın.
  • Kendimde sorun aramaya baslamistim beni anlayan cıktı cok sukur hocam bankaya kendi uygulamasindan mail attim muhtemelen duzelteceklerdir hafta ici ararlar ben buraya sikayetten ziyade insanlar dikkatsizlik kurbani olmasinlar diye yazdim kontrol etsinler diye kepeksizler cevremi sardı bankanin bilerek yaptigini sanmiyorum sistemsel bir hata sonucu oldugu dusuncesindeyim duzelteceklerdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.