Şimdi Ara

GittiGidiyor.com Hesabım Çalındı Hukuksal İşlem Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saat 13.10 saatinde mail adresime gittigidiyor mail adresimin değiştiği ile ilgili bir mail ve hemen aynı saniyede de Apple Iphone 6 alımı ile ilgili bir mail geldi ve hemen hesabıma girdim. Hesabım bilgisayarımda ön tanımlı olduğu için giriş yapabildim ama şifrelerim ve mail adresim, teslimat adreslerim değiştirilmişti.

Hemen gittigidiyor destek hattına durumu anlatır bir yazı yazdım. Yazıyı yazar yazmaz üyelikteki kişi adım Yiğitcan ACAR olarak değiştirildi ve sözde ben mail adresi hacklemiş gibi destek hattına bilgilerimi vermeyin mail adresimi hacklediler şeklinde ismimi de bu yüzden değiştirdim diye yazan birşeyler attı. Bende kimlik bilgimi fakslayabileceğimi belirtir bir yazı yazdım durumu tekrar gittigidiyora anlattım satışın iptalini mailimin ve şifremin sıfırlanması talebini gönderdim. Ve hepsinin ekrar görüntüsünü aldım.

En sonunda gittigidiyor satışı iptalini gerçekleştirdi bende bu durumu ileride bir sıkıntı yaşamamak için hukuksal açıdan kendimi korumak ve savcılığa bildirmek istiyorum.

Bu bilgiler ile neler yapabilirim ? En kısa sürede savcılığa giderek , tazminat davası ve maneyi - ruhsal - dava açabilirmiyim?

Aynı zamanda gittigidiyordan da durumu takip etmesini istedim ve gelen cevap şu şekildedir "Merhaba,

Yasal süreç başlatmanız durumunda resmi mercilere bilgiler verilecektir. Üyeliğiniz ile ilgili gerekli işlemler yapılmıştır."

Aranızda bana bilgi verecek arkadaşlar varsa hepsine şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efedesign -- 10 Kasım 2014; 17:50:46 >

• Hesabının hacklanmesi ayrı bir konu. Kredi kartı bilgilerin sitede kayıtlı kalmıyor ki senin adına nasıl alışveriş yapsın ?
  • Problemim benim kartımla alışveriş yapılmadı zaten.

Ama benim hesabımı kullanarak başka bir kişinin kartını ele geçirip izinsiz kullandı ise bu beni bağlar sanırım diye düşünüyorum sıkıntım bu yönde.
  • Dün dediklerinizin aynısı banada oldu benim hesabım üzerinden de 3 tane iphone almaya çalışmışlar ancak başarılı olamamışlar hesabı kapattırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogus_83 -- 11 Kasım 2014; 15:31:34 >
  • Büyük ihtimal çalıntı kartlarla sizin hesabınız üstünden alışveriş yapılmaya çalışılmış. Böylece sorumlu siz olacaktınız
  • Aynen öyle allahtan başarılı olamamış.
  • Büyük ihtimal takipsizlik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesaplarımı çalan kişi hepsiburada.com'un emniyet ile yaptığı operasyon sonucu gözaltına alınmış bu habere çok mutlu oldum.

Bende suç duyurusunda bulunmuştum aynı tarihte şuan dosyalar birleştirilecek yüksek ihtimal ile ne çıkar bilmiyorum artık.

1998 doğumlu birisiymiş artık çocuklar bu işlerle uğraşmaya başladı ne kadar yazık ya.
  • efedesign E kullanıcısına yanıt
    Cok iyi olmus güzel haber bu hak ettiği cezayı bulur insallah.Bu arasa sizin elinizde çalan sahsın hangi bilgileri vardı benim elimde sadece mail adresi varda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

Cok iyi olmus güzel haber bu hak ettiği cezayı bulur insallah.Bu arasa sizin elinizde çalan sahsın hangi bilgileri vardı benim elimde sadece mail adresi varda.

Mail adresi, adı soyadı vardı sadece ve olay saatleri gittigidiyor ve hepsiburada.com ile ilgili görüşme mail görüntülerini ekleyip Cumhuriyet savcılığına verdim.

Aynı zamanda Hepsiburada'dan dolandırıcılık bölümünden arandım durumla ilgili emniyete gidileceğini söylediler onlarda aynı şekilde suç duyurusunda bulunmamı belirttiler.

Hepsiburada bu konuda baya ilgili sağolsunlar onların sayesinde kişi yakalandı şükürler olsun.

Sizede tavsiyem hemen şuç duyurusunda bulunun tüm bilgiler IP vb. zaten olayın yaşandığı sitede kayıtlıdır ve resmi kanaldan ulaştırılıyor aynı zamanda siteyle iletişime geçip durumu bildirin. kullandığı kart bir başkasının kartı olabilir bu işlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: efedesign

quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

Mail adresi, adı soyadı vardı sadece ve olay saatleri gittigidiyor ve hepsiburada.com ile ilgili görüşme mail görüntülerini ekleyip Cumhuriyet savcılığına verdim.

Aynı zamanda Hepsiburada'dan dolandırıcılık bölümünden arandım durumla ilgili emniyete gidileceğini söylediler onlarda aynı şekilde suç duyurusunda bulunmamı belirttiler.

Hepsiburada bu konuda baya ilgili sağolsunlar onların sayesinde kişi yakalandı şükürler olsun.

Sizede tavsiyem hemen şuç duyurusunda bulunun tüm bilgiler IP vb. zaten olayın yaşandığı sitede kayıtlıdır ve resmi kanaldan ulaştırılıyor aynı zamanda siteyle iletişime geçip durumu bildirin. kullandığı kart bir başkasının kartı olabilir bu işlerde.

Sizin aynı zamanda hepsiburada hesabınızda çalındı o zaman yanlış anlamadıysam.Ancak gittigidiyor inanılmaz duyarsız ulaşmak çok ama çok zor benim avukat yakınım sayesinde ulaştık yoksa bir çağrı merkezleri bile yok.

Bende şikayet dilekçemi delillerle birlikte hazırladım pazartesi sabahtan savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım.

Bu arada hangi mail adresi sizi hackledi isterseniz buradan yazın veya bana mesaj atın siz

• quote:

Orijinalden alıntı: efedesign

Arkadaşlar bugün saat 13.10 saatinde mail adresime gittigidiyor mail adresimin değiştiği ile ilgili bir mail ve hemen aynı saniyede de Apple Iphone 6 alımı ile ilgili bir mail geldi ve hemen hesabıma girdim. Hesabım bilgisayarımda ön tanımlı olduğu için giriş yapabildim ama şifrelerim ve mail adresim, teslimat adreslerim değiştirilmişti.

Hemen gittigidiyor destek hattına durumu anlatır bir yazı yazdım. Yazıyı yazar yazmaz üyelikteki kişi adım Yiğitcan ACAR olarak değiştirildi ve sözde ben mail adresi hacklemiş gibi destek hattına bilgilerimi vermeyin mail adresimi hacklediler şeklinde ismimi de bu yüzden değiştirdim diye yazan birşeyler attı. Bende kimlik bilgimi fakslayabileceğimi belirtir bir yazı yazdım durumu tekrar gittigidiyora anlattım satışın iptalini mailimin ve şifremin sıfırlanması talebini gönderdim. Ve hepsinin ekrar görüntüsünü aldım.

En sonunda gittigidiyor satışı iptalini gerçekleştirdi bende bu durumu ileride bir sıkıntı yaşamamak için hukuksal açıdan kendimi korumak ve savcılığa bildirmek istiyorum.

Bu bilgiler ile neler yapabilirim ? En kısa sürede savcılığa giderek , tazminat davası ve maneyi - ruhsal - dava açabilirmiyim?

Aynı zamanda gittigidiyordan da durumu takip etmesini istedim ve gelen cevap şu şekildedir "Merhaba,

Yasal süreç başlatmanız durumunda resmi mercilere bilgiler verilecektir. Üyeliğiniz ile ilgili gerekli işlemler yapılmıştır."

Aranızda bana bilgi verecek arkadaşlar varsa hepsine şimdiden teşekkür ederim.

Hocam bahsettiğiniz durumun hesabı hacklenen taraf olarak 2 gündür gittigidiyor a ulaşmaya çalışıyorum, başka hesaplardan msj lar, destek kısmından msj lar fakat ilgilenen yok. 2 kere şifreniz değiştirildi diye mail geldi, kontrol için girmeye çalıştım giremedim sonra 3.bir mail geldi ve mail adresiniz eren.talan.88@yandex.com ile değiştirildi dendi. Hiç bir şey yapamıyorum haftasonu olduğu için savcılığa da gidemedim, bana 1 tane yeni mail attılar onda da msjı okuyabilmek için hesabıma girmem gerekiyor dolayısıyla senelerdir üyeliğim var daha da 1 TL lik bişey alırsam aldırırsam insan değilim, bu kadar rezil bir site olamaz. Netteki yorumları okudukça endişeye kapıldım ve korkuyorum dava, mahkeme vs uğraşacağım diye. Tavsiye verecek varsa çok mutlu olurum, selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.