Şimdi Ara

Gittigidiyor'da idealsecim Klonlu(imei) Telefon Satması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16.10.2014 tarihinde gittigidiyor üzerinden idealsecim isimli satıcıdan Lg G3 aldım.
    Yaklaşık 7-8 gün sonra telefon avea hattımı çalıştırmamaya başladı.
    Bende Delta servisi aradım. Delta servis cihazın imei numarasının klonlanmış olduğunu ve yeni bir cihaz olduğu için hemen iade etmeme gerektiğini söylediler.
    Hemen gittigidiyor ile iletişime geçtim ve satıcının irtibat numaralarını verip görüşmem gerektiğini söyledir.
    Satıcıyı aradım durumu anlattım.
    Satıcı kolilerin üzerindeki imei numaralarını bile kestiklerini ancak zaman zaman böyle durumlarla karşılaştıklarını ve birşey yapamayacaklarını söylediler.
    Avam avam konuşarak telefon başı 20-30lira kazanıyoruz nasıl iade alalım veya değiştirelim dedi.
    Tüketici hakem heyeti veya gittigidiyora başvurabileceğimi ama hiçbir şekilde iade almayacağını söyledi.
    Gittigidiyorla iletişime geçtim ve 14gün cayma hakkım olduğunu ve iade edebileceğim söyledileri;
    Ancak satıcı havuz sistemine parayı yatırmadan herhangi bir para iadesi yapamıyacaklarını söylediler.

Bir haftadır satıcıya sürekli uyarı yapıyorlar parayı havuza iade etmeleri için ancak satıcı pişkin pişkin hiçbir işlem yapmıyor;
    Ve gittigidiyor satıcıya hiçbir yaptırımda bulunamıyor ve satıcının keyfini beklemem gerektiğini söylüyor.

Daha önce gittigidiyordan bir telefon satmıştım ve alıcı yaklaşık 3 ay sonra ürün bozuldu diye iade etmek istemişti bende almamıştım.
    Gittigidiyor diğer satışlardan hesabıma yatması gereken paraya el koyarak alıcıya kendi komisyonlarıda dahil tüm ücreti iade ettirtmişti ve alıcı telefonuda bana göndermemişti.

Bu gittigidiyor satıcı biraz büyük ve arsız olunca, alıcıya kibarca eşşek gibi bekleyeceksinden ötesini söyleyemiyor.

• soguk su ic size 1000 kere dedikki saglam yersen alin bu cihazlari ama dinletemiyoruzki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 9 Kasım 2014; 15:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bende aynı yerden alacaktım g3 ama 15ini bekledim iyiki beklemişim istanbul bilişimden alacağım şimdi var mı istanbul bilişimle sıkıntısı olan?

• Ben g2 almıştım O satıcıdan.sorunsuz geldi

• İmei klonlanması yüzünden Nokia'dan 2 yıl kullandığım telefonun mahkemeye verip parasını almıştım. Hiçbir şekilde iade almayacağını söylemesi hikaye, s... s... alır.
  • http://profil.gittigidiyor.com/cepport/aldigi-yorumlar/satis?sf=6#yorum

gittigidiyordaki linkini verdiğim satıcı nasıldır, bilgisi olan var mı?
    site içindeki yorumlar çok iyi olduğu yönünde ama emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord87

http://profil.gittigidiyor.com/cepport/aldigi-yorumlar/satis?sf=6#yorum

Gittigidiyor çok satış yapan satıcılarına eksi puan verilmesini engelliyor, onun için GG yorumlarına güvenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Orijinalden alıntı: lord87

http://profil.gittigidiyor.com/cepport/aldigi-yorumlar/satis?sf=6#yorum

Gittigidiyor çok satış yapan satıcılarına eksi puan verilmesini engelliyor, onun için GG yorumlarına güvenmeyin.

Hocam bilgilendirme icin tesekkirler biraz gec kaldiniz cevap icin
    Telefonu aldim, telefonda sıkınti yok

• İyiki zamanında bu konu açılmış, yoksa ben de bu satıcıdan tel alıyordum az daha. Ayıca gg ye de güvenim kalmadı satıcıları kayırdıkları için.
  • Halen gittigidiyor gibi sitelerden kaç para verip telefon alanlardan kaldı mı ya?

Gülüyorum haline, umarım geri iade edemezsin elinde kalır.
  • gg büyük satıcıları kayırıyor onlara eksi puan vs. veremezsiniz. Bence tüketici hakem heyetine gidin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.