Şimdi Ara

Gittigidiyor'da S8 Taksitle Alınabiliyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 4 yıllık S4'ümden sonra S8 almaya karar verdim. Artık gitmiyordu şarjı. Günde 2 kez şarj ediyordum. Ben de sıkıldım artık S8 almaya karar verdim. S8'i taksitle alsam benim için daha iyiydi, operatörlere baktım. Oralar zaten kazık. Gittigidiyor'da bulduğum S8'de taksit vardı ben de şaşırdım. Nasıl olur? Doğru mudur acaba? Açıklarsanız sevinirim. Ürünün linki:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s8-64gb-samsung-turkiye-garantili-278529886#product-installments

• Nahit Eren N kullanıcısına yanıt
    Ticari kartlara her yerde taksit var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticari olmazsa?
  • Nahit Eren N kullanıcısına yanıt
    Banka kredisi ile taksit olabiliyor. Hepsiburada da vardi en son yanilmiyorsam. Garanti veya akbank ile mi ne anlasmisti, site uzerinden kredi cekebiliyordunuz.

Mediamarkt ise denizbank ile anlasmis.

Bana gereksiz geliyor, ha 5si aylik 50 liraya taksitle almistim, tarifem 3 yil kurus oynamiyor, yaninda internet vs de surekli hediye geloyor,sari kutudan ekstra puan geliyor. Telefon 1800 liraya geldi ki bu taahhüt yaptigimda 5s yaklasik 2.000 civarinda satiliyordu.

Bu tip bir kampanyaya denk gelinmesi haric,kredi veya tarifeye ek cihaz alinmasini tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.