Bildirim
gittigidiyor hediye çeki için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kelly_1
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bulamadım buraya açtım.şimdi benin 4 yıllıkk hesap var be doğum tarihimi değiştim dün ve bugün yaptım.gittigidiyor bana mail attı nice senelere die ama %5 hediye çekinden haber yok hesabımada tanımlanmadı.lütfen yardım çok önemli arkadaşlar
alışverişi yaparken ödeme onayı ekranında çıkıyo bildiğim kadarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: alisırakaya
quote:
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bulamadım buraya açtım.şimdi benin 4 yıllıkk hesap var be doğum tarihimi değiştim dün ve bugün yaptım.gittigidiyor bana mail attı nice senelere die ama %5 hediye çekinden haber yok hesabımada tanımlanmadı.lütfen yardım çok önemli arkadaşlar
alışverişi yaparken ödeme onayı ekranında çıkıyo bildiğim kadarıyla
hocam eminmisin oyleyse alayım hemen -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alisırakaya
quote:
alışverişi yaparken ödeme onayı ekranında çıkıyo bildiğim kadarıyla
hocam eminmisin oyleyse alayım hemen
Ödeme onay sayfasını takip edip işlemleri gerçekleştir ben 10 kere felan bu şekil alışveriş yaptım %10 çok veriyodu gg bi ara
tabi dikkatlice yap işlemi onayı vermeden tabiki kontrol ederek belkide bi sorun olmuştur
-
up yardım bilenler -
quote:
up yardım bilenler
Alt limit kaç TL oluyor ? -
hamile gergedan -
quote:
Orijinalden alıntı: MIA53
hamile gergedan
ne dediğini anlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X