Hesapları kontrol edin, son alışveriş mayıs 2021 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih999 -- 2 Temmuz 2021; 22:22:19 > |
Gittigidiyor kişiye özel kupon
-
-
luponun çok güzelmiş !
-
Luppo yok mu -
Luppo dan iyidir
-
Ben lupon işini trendyolda seviyorum hiç üzmüyor :)
-
Ağa yanlış anlamada senin matematik sıfır.quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIBen lupon işini trendyolda seviyorum hiç üzmüyor :)
200 tl lik kupon %100 indirim şeklinde kullanılabilecekken, sen %6.6 indirim olarak kullanmışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 2 Temmuz 2021; 22:39:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxlboy
Ağa yanlış anlamada senin matematik sıfır.
200 tl lik kupon %100 indirim şeklinde kullanılabilecekken, sen %6.6 indirim olarak kullanmışın.
Alıntıları Göster2799 TL ile i5 işlemcili cihaz almış şov yapmış . Hangi orandan bahsediyoruz
-
şov yapayım derken madara olmuş. Denklemi sen çöz .quote:
Orijinalden alıntı: sinan702799 TL ile i5 işlemcili cihaz almış şov yapmış . Hangi orandan bahsediyoruz
Alıntıları Göster -
:) öyle diyorsanız öyledir ne diyeyim. Baktığınızda ne görüyorsanız bizdeki odur :)
ve ciddi ciddi hala ısrarla savunma derdindesiniz ilginç bir kafa yapısı var :)
peki ne olacaktı 2999 TL ye o ürünü satın alıp 200 tl ye hiç para ödemeden başka birşey mi alırdınız :) sadece merakımdan soruyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxlboy
Ağa yanlış anlamada senin matematik sıfır.
Alıntıları GösterSen yanlış anlasan da olur sende de mantık sıfır.
Adam işine yarayan bir aleti 200 lira indirimli almış onun yerine 200 liralık zorttirik bir şey alması sırf bedava diye yapılacak bir şey değil.
Ama sen devam et Zuahaha!! yapmaya...
-
süper fiyata almışsınız, bi bulamadım böyle fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X