Şimdi Ara

GittiGidiyor'un Havuz Hesabina Havale Yapilabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi yerde yaziyordu. Kredi kartina sahip olmadigim için gg'nin havuz hesabina havale yapabilirm miyim? Yardimci olursaniz çok sevinirim. Tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ardada

Beyler bi yerde yaziyordu. Kredi kartina sahip olmadigim için gg'nin havuz hesabina havale yapabilirm miyim? Yardimci olursaniz çok sevinirim. Tesekkurler.

ödeme seçeneklerinde havale ile ödeme var
  • Hemen Al! oldugu icin sadece kredi karti ile odeme yapabilirsiniz yaziyor.
  • quote:

Hemen Al! oldugu icin sadece kredi karti ile odeme yapabilirsiniz yaziyor.

banada öyle dedi daha 1 hafta önce laptop aldım havale ile ödeme vardı :S
  • Başka bilgisi olan var mı?
  • GittiGidiyorda Havale ile odeme secenegi yanlızca kazanılan acık artırmalardan sonra cıkar.
    Bunun yolu ise eger mal 100 liralık bir mal ise. Satıcı size 100 liradan bir acık artırma ilanı acacak. Siz 100 lira ilk teklifi vereceksiniz. Daha sonra satıcı satısı erken bitirecek. Ve acık artırmayı size kazandıracak. Bu sekilde size ozel sayfanızda Havale/EFT secenegi cıkacaktır.

İyi Alışverişler :)

Bu arada ne satın alıyordunuz belki bende yardımcı olabilirim :)
  • hemen al da kredi kartindan baska bisey kullanilmiyor. Saticiya soyle kisa bi acik artirma acsin ordan teklif vererek al
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Emin

GittiGidiyorda Havale ile odeme secenegi yanlızca kazanılan acık artırmalardan sonra cıkar.
    Bunun yolu ise eger mal 100 liralık bir mal ise. Satıcı size 100 liradan bir acık artırma ilanı acacak. Siz 100 lira ilk teklifi vereceksiniz. Daha sonra satıcı satısı erken bitirecek. Ve acık artırmayı size kazandıracak. Bu sekilde size ozel sayfanızda Havale/EFT secenegi cıkacaktır.

İyi Alışverişler :)

Bu arada ne satın alıyordunuz belki bende yardımcı olabilirim :)

http://urun.gittigidiyor.com/Air-Jordan-Ray-Allen-Player-Exculasive-OZEL-SERI_W0QQidZZ11168202

Bu ayakkabıyı alacağım. Satıcıyla kendi aramızda bir Havale işlemi yapmayı planlıyoruz ama yine de daha güvenli yol tercih ediyorum.

• eger ayakkabıda bi sorun olur ise iade etmen gerekir ise nereye iade ediceksin biliyor musun?
    ayrıca karga nereden gelcek ne kadar tutacak biliyor musun?

aman dikkat gelecek olan karga yurtdısından gelicek yuksek bi mebla tutabilir.
    ayrıca iadeyi de yurttısına yapıcaksın ve iade kargosu da sana ait bunları unutma

demem o ki bence bulaşma.
    ama tercih senin tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 5 Temmuz 2008; 16:18:09 >
  • Kargo Ankara'dan gelecek, tutarı 4,90 olacak. İadesini de geri oraya yollayacağım. Ama bu açık arttırma fikrini uygulamayı düşünüyorum. Garantiye alayım...
  • ÜRÜN ORJİNAL KUTUSUNDA VE SİZE ÖZEL OLARAK KENDİ MENŞE'İ Sİ OLAN ÜLKELERDEN SİZİN ADINIZA BBC STORE GÜVENCESİ İLE TEMİN EDİLECEKTİR
    Eleman boyle yazmıs ama tabi kendi aranızda ki bi mevzu sen guveniosan sorun yok.
    quote:

Kargo Ankara'dan gelecek, tutarı 4,90 olacak. İadesini de geri oraya yollayacağım. Ama bu açık arttırma fikrini uygulamayı düşünüyorum. Garantiye alayım...
  • Teşekkür ederim dostum ilgin için.
  • gg'da en önemli şey daha önceki üyelerin yorumlarıdır, hatta sizin aldığınız ürünü daha önce almış birine msg atarak daha objektif yorum alabilirsiniz(satıcının profil sayfasından)

eğer almaya karar verirseniz site dışı işlem yapmanızı tavsiye etmem %10 fazla verin ama güvenceniz olsun, herhangi bir sorunda site çalışanları hızlı bir şekilde olaya müdahele edip yardımcı oluyorlar..

normalde hemen al ile sadece kredi kartı opsiyonu var, fakat yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde havale ilede alabilirsiniz, ya da anne veya babanızın kredi kartıylada alabilirsiniz alıcı ismiyle kredi kartının aynı kişinin olması zorunluluğu yok sitede
  • mesajlarda gg dışından yapalım alışverişi diye konuşmayın. ben de böyle satış yaparken birine gg dışından havale ile satış yapma teklifinde bulundum ertesi gün mail geldi işte böyle teklifte bulunmayın tekrarında hesabınız kapatılır diye. sanırım bazı anahtar kelimeler mesajlarda kullanılınca kontrol ediyorlar mesajlaşmalarınızı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.