Şimdi Ara

gittiğim salonda yaptırılan anormal hareketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gebzede yaşıyorum,burada isim vermiyim bir salona başladım 2 ay bitti
    yeni programa başladık

kol ve omuzda tuhaf tuhaf hareketler var resmen bilek sakatlamaya yönelik,dedim hocam bunları ben yapamam alternatif başka bişeyler yapayım yok illa ki bunları yapacaksın yoksa gelişim olmaz

safesinde çıkışı 5 dakikada salondayım ama bu tuhaf hareketlerden dolayı bir yerlerimi sakatlamaktan korkuyorum

adamlar sanki kafalarına göre hareket uydurmuş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 27 Mart 2019; 21:11:21 >

• Salona devam edin. Yakın salon iyidir.

Yapacağınız hareketler için internette tonla kaynak var.

Benim salonda da özel ders veriyor eleman. Daha İlk idmanda decline fly çalıştırıyor.

Öyle yapacak ki vatandaş " Şu ders alamayan fakirlerden farkımız var" diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareketlerin dogru halini yap sende, onların gösterdiğini yapma zorunlulugun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube da özellikle ingilizce ve Almanca Fizyoloji ve Anotomi açıklamalı hareketler var. Yalniz Bu Tür videolara bakarken adamların Çok kaslı olmasına bakmayın. Streoid basmış ama Hanzo çok var. Onun yerine Vücut Anotomisi bilgisi olan ve okulunu okumuş diplomalı kişileri izlemenizi tavsiye ederim.

Birisi Savaş Cebeci. Egosunu Es geçin. Bilgi önemli.
    İkincisi

Simon Teichmann.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.