Şimdi Ara

Giulietta ( bose - çift eksoz ve karartılmış cam hakkında )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Bose ses sistemiyle alan varmı varsa bana iyimi kötümü pişmanmı sonradan yaptırsa dahamı iyiydi bunları paylaşırsa sevinirim.
    2- Çift eksoz taktıranlar 2. eksozu aktif hala kaç paraya ve nerede yaptırdılar ( ist -avrupa )
    3- Sizce karartırmış cam alıp ve ön camları film yaptırınca renk sorunu oluyormu? yada karartırmış camsız alıp sonradan film yaptırmakmı mantıkmı?

Teşekkürler.

• Slm,

1. Bose ses sitemi yok bende ancak sonradan yenibir ses sistemi yaptıracağına, 1000 avro verip al. Standart ses sistemi kötü değil ama yüksek seste bozuluyor, ben almadığıma pişmanım.

2. Servis takıyor 2 eksoz ucu 100 mm çap ile çift çıkış difüzyör: 900 tl Ancak sağ çıkışa boru ekletmen lazım yoksa sadece görüntü olur.

3. Sonradan film yaptır, istersen donanım olarak al çok önemli değil.
  • Benim MitO da bose ses var şöyle söyleyeyim o ses sisteminden sonra her araba yalan geliyor :)
  • Bose muzik sistemi gercekten guzel.birkerede bozuk muziklerde bile son seste dahi sesi bozdugunu duymadim.Kendi aracimda da mevcut. Sahsi gorusum sonradan ugrasip uyar mi uymaz mi, sumu bumu die sendrom yasayacaginiza opsiyonlu bose muzik sistemlisini alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngmtj -- 30 Kasım 2011; 0:35:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Auris Cam Tavan'dan Gelen Ses
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.