Bildirim
Giydiğiniz spor ayakkabı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yıllardır tüm markaları denedim ve en sağlamları:
1) Adidas
2) Fila
3) Rebook
Müşteri memnuniyeti aldığın yere bağlı.. Örneğin ben paraya kıyarım ve YKM den alırım.. Çünkü elinde faturan olduğu sürece adamlar kaç yıl geçerse geçsin değişim bile yapıyorlar.. -
Aynen bende ykm den alıyorum +++süper müşteri memnuyeti.. -
Şuan kullandıklarım
*Adidas
*Reebok
*New Balance
^3 markadanda memnunum yukarıda bir arkadaşında belirttiği gibi sorunsuz müşteri memnuniyeti veriyorlar.
Bence bu en güzel avantajlarından biri
Ama yinede New Balance'nin yeri apayrıdır benim için.. -
lescon,MP,adidas giyiniyorum.
bi ayağımda Lescon öbüründe adidas -
ben Nike giyiorm çokta memnunum asında bayaa dayanıor -
Hangi amaçla kullanacağına bakar aslında.
Bir de ayakkabılarda da tıpkı otomobiller gibi alt, orta, üst sınıflar var.
Adidas, Nike vs orta sınıfın iyileri.
Gerçekten iyi şeyler istiyorsam Columbia, ACG vs gibi markalara bakmanı öneririm. Outdoor için üretim yapıyorlar genelde ama pek çok model günlük giyime de gayet uygun.
Elbette Converse var bir de, bana göre dünyanın en rahat ayakkabısı. Al, kullan, kirlenince makinede yıka, eskiyince de at yenisini al. Mis.
Eskimekten kastım artık iyiden iyiye paramparça olması. Yoksa bez ayakkabılar jeanler gibi eskidikçe güzelleşiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturhan -- 13 Şubat 2007; 14:22:04 > -
Converse gerçekten çok rahat..bide mağzisi eskiye dayanırr.. -
Bende YKM den aldım ve almaya devam edicem gerçekten çok iyi indirimlerden filan yararlanabiliyosun hatta mağazasında daha fazla fiyata bulduğun ayakkabıyı orda daha ucuza bulma gibi bi imkanınız oluyo ve çok güzel modeller oluyor herkese tavsiye ederim Saygılarımla VESSELAM...
Şu an Kullandıklarım:Adidas NIKE PUMA Reebok
Tek Rakibim;PUMA Adidas NIKE Reebok Dörtlüsü... -
tommy hilfiger & lacoste & adidas -
rebok almayın derim ben adidas kullanıyorum 2 yıldır
rebok ayağı hava aldırmıyor en azından benim aldığım öyle -
Birde puma sparco alıcam outlet den ayakkabı hafif bir ayağımı üstten bastırdı acaba kalıp dolayısı ile mi böle yapıyo anlamadım acaba açarmı ayağımda??üstelik ayakkabının bir o numarası kalmışş(45)... -
Converse uzun süreli kullanımda taban göçmesi yapıyor. Bu nedenle ortopedistlerin kesinlikle tavsiye etmediği bir marka.. -
Rahatlık istiyorsanız lacoste öneririm.Çokta şıklar.Ama ben adidastan bir türlü vazgeçemedim -
Abi bu olayı duymuştum....önemli bir husus... -
Ewt Furkan arkadaşıma da katılıyorum lacoste&tommy hılfıger de çok güzel ayakkabılar süper modelleri war bende çok seviyorum -
abi lacoste deme hep salaklığım aklıma geliyo yaizmir alsancakta ki lacoste'a girdim bir ayakkabi gördüm 107ytl dedi ama süper bişi yaw yeşil kahveli falan kös kös çıktım eve gittim ülee niye almadım dedim ertesi gün ellerindeki tüm stok bitmişti yaaa
walla ben adidas ve reebok kullanıyorum ve çok memnunum -
Abi paran varken alıcaksın bide beğendimi hiç kaçırmadan alıcaksın yoksa sonu hüsran oluyo...Başıma geldi.. -
adidas,nike,puma kullanıyorum suan.aralarında en memnun olduklarım adidas ve nike.ama en sevdigim modeller puma da mevcut.. -
quote:
Orjinalden alıntı: fredoom
Birde puma sparco alıcam outlet den ayakkabı hafif bir ayağımı üstten bastırdı acaba kalıp dolayısı ile mi böle yapıyo anlamadım acaba açarmı ayağımda??üstelik ayakkabının bir o numarası kalmışş(45)...
fredoom sparconun yani puma nın formula ayakkabılarının kalıbı dardır ilk giydiğinde ayağının üst tarafını biraz sıkıyo gibi olabilir ama onun nedeni ayakkabının kalıbının dar olması ama ayakkabıyı giydiğinde zamanla açılır aynı modelden bende giydim ilk giydiğimde bende sıkıyo sanıyodum ama yetkili kişi bana ayakkabının kalıbının dar olduğunu ve zamanla giydiğimde ayakkabının açıcağını söyledi ve dediği doğru çıktı ayakkabı açtı tip olarakta güzel bir model herkese tavsiye ederim...
Benzer içerikler
- dünyada kaç üniversite var
- sol bacak seğirmesi
- pipers sigara
- üniversitede rapor devamsızlık sayılır mi
- yerel yönetimler staj defteri örneği
- bim karavan
- walmart dolandırıcılığı
- penis nakli
- exxen filmleri
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X