Şimdi Ara

Giydiğiniz spor ayakkabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • converse nin 1v249 modeli hatta bir canvas ını alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 13 Şubat 2007; 20:43:25 >
  • İtiraf ederim ki benim hiç adidas nike reebok gibi marka spor ayakkabılarım olmadı. Ne zaman gidip ayakkabı almaya alışverişe çıksam, ne idüğü belirsiz ayakkabılar beğenirim. Böylelikle adidasa falan hiç sıra gelmez. Aldıklarımın hepsi fason ayakkabılardı. yani.

Söylemeye unutmuşum; Şu an ki ayakkabım Slazenger(dandik bişey). 95 YTL ye aldım. Birbuçuk senedir giyiyorum. Hala taş gibi. (maşallah)
  • 1- Adidas
    2- Conwerse
    3- Puma

Nike hiç almadım nedense bilmiyorum ama bana itici geldi. Sebepsiz.
  • Adidas'tan başka spor malzemesi almam.
  • adidas
  • anlaşılan adidas revaçta...
  • CONVERSE YADA VANS
  • bende su an adidasta var nike da var conversede var pumada var reebok ta var en kötüsü puma bence... kafana göre takıl büyük markaların hepsi aynı neredeyse
  • marka takıntım yoktur hangisi hoşuma giderse onu alırım

geçende bir newbalance hoşuma gitmişti onu almıştım

sonra jump aldım

sonra markasız birşey hoşuma gitmişti onu aldım

en son adidas beğendim onu aldım

KAFAMA GÖRE

NOT:BUNLARIN ARASINDA UZUN ZAMANLAR VARDIR ZENGİN FİLAN DEĞİLİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Şubat 2007; 19:42:52 >
  • Nikedan şaşanın vay haline
  • up
  • Puma'nın ayakkabıları(Yarış pilotlarının kullandıkları değil) gerçekten rahat.Tavsiye ederim.
  • adidas cok rahat bence klasik modelleride cok şık

converse de cok güsel ama bence pek rahat we uzun omurlu diil,ayrıca bunun altına dar paca pantolon giymek daha iyi olur

pumanın cok fazla fason malı war eğer onlara benzemeyen bi model alınırsa iyi olabilir

nike cortez,cortez nike,baska modelini tanımam
  • cortez giyerim başka giymem...
  • nike puma
  • Nike müşteri memnuniyetin en kotu markalardan biri.. garantili diye sattıkları urunlerden garantiden eser yok.

Futbol ayakkabası aldım Total 90. Ayakkabı bir haftada cop oldu. Direk yolladım kullanıcı hatası dediler. top ayakkabısı ile top oynadım ve kullanıcı hatası dediler.. 3-5 defa yolladım sonuc aynı.

Nike kalitesiz ayakkabı uretiyor. Diyeceksiniz onyargılı ama degil... daha oncede kullandım halada kullandıgım ayakkabım var.
  • marka takıntım yoktur ama spor ayakkabı alıcaksam REEBOK alıyorum. ortalama 2 sene giyiyorum. fazla yürüdüğüm için özellikle yürüyüş ayakkabısı alıyorum. gerçekten çok rahatlar. aldığım her reebok bir öncekinde daha rahattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

Nike müşteri memnuniyetin en kotu markalardan biri.. garantili diye sattıkları urunlerden garantiden eser yok.

Futbol ayakkabası aldım Total 90. Ayakkabı bir haftada cop oldu. Direk yolladım kullanıcı hatası dediler. top ayakkabısı ile top oynadım ve kullanıcı hatası dediler.. 3-5 defa yolladım sonuc aynı.

Nike kalitesiz ayakkabı uretiyor. Diyeceksiniz onyargılı ama degil... daha oncede kullandım halada kullandıgım ayakkabım var.

bende de total 90 var 2003 kasımdan beri giyiyorum
  • nike
  • Ben cok fazla yagisli hava, karli hava olmadikca genelde spor ayakkabi kullanirim her gun. 365 gunun 300'u diyelim. Bu yuzden cogu marka ve model de ayagimdan geldi gecti :) Adidas gunluk kullanim + kalite bakimindan 1. sirada benim icin. Spor yaparken de Nike 'in modellerini kullaniyorum. Adidas'in cok guzel ve casual modelleri var; yani hem spor hem gunluk giyim spor tarzinda. Fiyatlari da Boyner'den aldigimi baz alarak soyluyorum, 100 -150 YTL araliginda. Ben bu fiyattan az verdigimi biliyorum ama daha yuksek vermem. Gittigidiyor.com 'da usatr nick'li bir arkadas var, tam emin degilim nick'inden ama yurtdisindan guzel ayakkabilar getiriyor adidas diesel vs, tavsiye ederim. Diesel de iyi markadir, cok şık guzel ayakkabilar uretir uzun yillar kullanirsiniz ama magazalarindan degil de ucuz buldugunuz yerlerden alin derim. Ve sunu da soyliyeyim, 80 - 150 YTL araligi Nike, Adidas, Puma ve Diesel marka ayakkabilar icin normaldir. Daha pahali gorurseniz almayin, ucuzlar ya da baska yerden daha ucuza bulursunuz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.