Şimdi Ara

Giydiğiniz spor ayakkabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • küçükken halley giyerdim şimdi nike ve adidas
  • adidas
    nike
  • Açtığım konuyla bir ilgisi yok ama sizle birşey paylaşmak istedim..Beğendiğim bir Spor ayakkabıyı almak için kardeşimle ender mağzasına gittim ; ayakkabıyı deniyordum ama ender mağzasının elemanı nın ummadığım tavırlarınla karşılaştım ayakkabıyı denerken acayip lavubağli davranışlarıyla bizi şok edicek kelimeler sarf ediyor (içimizden keşke girmeseydik diyordumm)Neyse en büyük şok edicek laff ayakabıyı denerken ben tabi haliyle sıktı veya bol geldi diye deneme yapıyordum ve elemanın kullandığı sözcük abartmıyorum ""yavaşş"" dedi..biz şoke olduk neyse ayakkabıyı aldım kardeşim dediki gidip şikayet edelim abi .ama ekmeğinle oynamak istemedik Cidden ayakabıya ağşık olmasaydım oradan alışveriş etmezdim ..biz tabi kibarlığı ve efendiliğimizi bozmadan çıkarken elemandan teşekkür edip öyle çıktık..Tek kelimeyle gidip birdaha alışveriş etmem..
    Anlıyacağınız müşteri memnuyetide önemli hususlardan biri birşey alırken güvenilir kişiden almak herzaman daha iyi...saygılarmla...

• quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

Açtığım konuyla bir ilgisi yok ama sizle birşey paylaşmak istedim..Beğendiğim bir Spor ayakkabıyı almak için kardeşimle ender mağzasına gittim ; ayakkabıyı deniyordum ama ender mağzasının elemanı nın ummadığım tavırlarınla karşılaştım ayakkabıyı denerken acayip lavubağli davranışlarıyla bizi şok edicek kelimeler sarf ediyor (içimizden keşke girmeseydik diyordumm)Neyse en büyük şok edicek laff ayakabıyı denerken ben tabi haliyle sıktı veya bol geldi diye deneme yapıyordum ve elemanın kullandığı sözcük abartmıyorum ""yavaşş"" dedi..biz şoke olduk neyse ayakkabıyı aldım kardeşim dediki gidip şikayet edelim abi .ama ekmeğinle oynamak istemedik Cidden ayakabıya ağşık olmasaydım oradan alışveriş etmezdim ..biz tabi kibarlığı ve efendiliğimizi bozmadan çıkarken elemandan teşekkür edip öyle çıktık..Tek kelimeyle gidip birdaha alışveriş etmem..
    Anlıyacağınız müşteri memnuyetide önemli hususlardan biri birşey alırken güvenilir kişiden almak herzaman daha iyi...saygılarmla...

ayakkabıyı giyerken bana "yavaşş" diyecek ben o adamı o ayakkabıya sokarım.bu tip insanlara anladığı dilden cevap vermezsen düzelmezler

konuyla ilgili olarak ben işim gereğiyle pek spor ayakkabı giyemiyorum.o yüzden çok fazla spor ayakkabım yok.
    ama ayakkabı alırken farklı bir model almaya dikkat ederim.ayağımdaki ayakkabıyı başkalarında görmekten nefret ederim.şu an ayağımda adidasın bi modeli var.yoga ayakkabısıymış sanırım tabanı çok küçük tam çorap gibi çok rahat

• Oncelerı Adidas vardı ve 1.5sene kahrımı cektı. Kalıte olarak tek gecerım. Sonra Rebook aldık ama pısman oldum. Boyasını corabıma akıtıyordu. Her seferınde corap degıstırmek zorunda kalıyordum. Bundan sonra Rebook almam kolay kolay. Bu aralar Puma almayı dusunuyorum eger bundan da memnun kalmassam yenıden Adidasa donucem.
  • reebok adidas ve converse var şu an

reebok basket ayakkabısı, okula giderken kullanıyorum kışın, indirimden almıştım 180den 100e düşmüştü reebok outlet'te

adidas beyaz

converse black monochrome

gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 19 Şubat 2007; 19:18:25 >
  • Şu anda Converse takılıyorum.
  • reebook tır abii
  • şu ana kinetix var
  • arkdaslar new balance olanı beğendim nerde bulabilirim büyük mağazalrda olur mu eskişehirde oturuyorum..
  • 1. converse bilekli (beyaz)( 6 GÜN ONCE ALDIM)

2. PUMA ROMA (kırmızı)

3. ADIDAS (yürüyüş için)

izmir YALISPOR ve BARÇIN SPOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 19 Şubat 2007; 20:01:47 >
  • bende en yakın zamanda converse alıcam.şu anda adidasın samba modeli var.çok sağlam ayakkabı çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

tommy hilfiger & lacoste & adidas

HOCAM TOMMY HILFIGER ın bi modeli war RED LABEL serisi die onu istanbul da nerde bulabilirim bulabileceğim bi mağaza yada alışveriş merkezi var mı acaba LÜTFEN YARDIM...Şimdiden tşkr...
  • sandalet
  • süper ayakkabı bende hastayım

Giydiğiniz spor ayakkabı
  • hep memnun kaldığım için, Adidas kullandım bakalım bide nike alayım ne gibi bi fark olacak..
  • AND 1
  • New Balance
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

Arkadaşlar spor ayakkabı kullanıcısıyım

koptum ya ben adidasın üstüne tanımam valla bi nike aldım perişan etti ayağımı.adidas
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.