Şimdi Ara

Giydiğiniz spor ayakkabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ka1984

abi lacoste deme hep salaklığım aklıma geliyo yaizmir alsancakta ki lacoste'a girdim bir ayakkabi gördüm 107ytl dedi ama süper bişi yaw yeşil kahveli falan kös kös çıktım eve gittim ülee niye almadım dedim ertesi gün ellerindeki tüm stok bitmişti yaaa

walla ben adidas ve reebok kullanıyorum ve çok memnunum

büyük hata zira lacoste da 200ytl nin altında aykkabı bulup almamak büyük fırsat tepmektir.

bu arada lacoste ve tommy nin ayakkabıları spor yapmak için ideal değiller bunu da unutmayın daha çok günlük kullanım için.

• quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

converse kullanıyorum çok rahat

Converseler rahat rahat olmasına ama ortopedik tabanlı dğeil düz tabanlı o da uzun süre ayakta durunca taban göçmesin neden olur,slikon tabanla birlikte kullanırsanız sorun olmaz
  • @reki banada aynısını dediler ama ben bide topic de yazim dedim ...bakalım bugün gidicem kalmışsa alırız..
  • bendede soyle bır sey var...pantolonuma gore ayakkabı alırım...paca 21 cm den asla şaşaman...ne daha dar nede daha genıs....pacayı hangısı guzel topluyosa onu alırım....ama bagcıklı almamaya özen gösterırım...nıke cok severım ama bır ara pacıottı hastalıgım vardı,cıft bantlı cok severdım..

adıdas en saglamıdır ama model olarak bence cok duz kalıp....en ıyısı yıne nıke..hem fıyat ıyı hemde tarz modeller var...lacoste ıse asla para vermem....200 ytl ye verdıklerı ayakkabı cok basıt...
  • İki hafta evvel reebok dmx tabanlı ayakkabı aldım ve sonucunda tekinden garip sesler gelmeye başladı ve bende iade ettim sonucta 2 günde taban patlamısı olmuş neyseki çetinkaya iade aldı (müşteri memnuyeti iyi)yenisi ile (başka model aldım)değiştirdi...Şimdi ise reebok vanta modelini kullanıyorum memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

@reki banada aynısını dediler ama ben bide topic de yazim dedim ...bakalım bugün gidicem kalmışsa alırız..

Bencede al üstad tip olarak rahatlık olarak iyi bi ayakkabı zaten puma nın her modeli her ayakkabısı güzel bencede al hem outlette de ucuza bulursun...
  • artık kalmışsa gidicem akşama doğru...
  • adidas'tan vaz gecmem.nike'ın basket ayakkabılarıda cok hosuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 13 Şubat 2007; 15:49:28 >
  • sporda adidas arabada mercedes derler...nerden duyduysam kucukken
  • ben gçen yıllarda bi nike almıştım.taşta yürürken sağ taraftan gıcırtı geliyordu.şimdiki nike'mda da ikisinden geliyor.acaba nike'larda kronik bir sorun mu var.
    reebok en rahatı.iki yıldır giyiyorum mis gibi.
    görüntü NİKE, rahatlık REEBOK!
  • adidas
    adidas
    adidas
    Sürekli adidas giyiyorum.Çok rahatlar diğer markalarıda denedim ama adidastan vageçmem.
  • nike nin air tabanlısı ise taban patlaması olabilir..
  • adidas forver...
  • nike AIR tabıkıde
  • en son 2 sene önce almıştım spor ayakkabı fiyatlar hep 140-180 civarıydı

geçen ankamall ykm sportta gezerken baktım da çoğu 80-90 civarı artık
  • Jump kullanıyorum ben.Gerçekten de çok rahat.Modeli falan tam olarak bilmiyorumyaklaşık 1 ay önce 72ytl ye almıştım.Verdiğim paraya değer
  • ben reebok kullanıyorum , 1.5 sene önce flo dan aldım, 50 ytl ye hoşuma gitti , fiyatta iyidi aldım.
    ayakkabılar her türlü eziyeti çekti bende, futbol, basketbol, koşu, günlük kullanım hala sağlam ve rahat. gerçi yenisini almayı düşünüyordum bende, çünkü yanlardan ufak açılmalar oldu.

adidas çok çabuk parçalanıyor ya da hep ban denk geldi, 4 5 defa adidaas aldım çünkü fazla sürmedi ömürleri
  • Adidas dan vazgeçemem...
    nike diğer markalara göre biraz daha narin oluyor genelde.
    converse de de klasik bez modelleri denemedim ancak aldığım ayakkabıdan memnun kalmıştım.
    bu arada adidasın botları da çok güzel
  • hepimiz Cortez'iz hepimiz Nike'ız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.