Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Avva ful naylon ya burada cok övüyorlar o markayı ama nasıl kışlık sezon indirimi mi
    gerçek mi fiyatlar etiket üzerinde mi düşüyor?

Avva nın gömlekleri harikadır.Belki o mağaza sadece ucuz ürünleri getirmiştir. vsvs

Avva'nın bir gömleği var bende gerçekten çok şık duruyor fiyatına göre. 100 liraya almıştım ben 3 ay önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Maviden aldığım 2 kazak 4 gömlek geldi. Gömlekleri çok beğendim keşke bi 4 tane daha alabilseydim dedim, ama 2 pantolon ihtiyacım var, onlarıda zaradan alırız artık.

Hangi 4 gömleği aldınız hocam ?
  • inditex in indirimleri ilk hafta cok degil 3 haftadan sonra guzel oluyor ama o zamanda birsey kalmiyor ben daha cok massiom dutti ye gidecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Maviden aldığım 2 kazak 4 gömlek geldi. Gömlekleri çok beğendim keşke bi 4 tane daha alabilseydim dedim, ama 2 pantolon ihtiyacım var, onlarıda zaradan alırız artık.

Hangi 4 gömleği aldınız hocam ?

Aldığım gömleklerin stogu kalmadı hocam, 2tane kadife 2tane normal almıştım.
  • zara bershka pull&bear yarın indirime giriyo mu ?
  • Karaca konya kent plaza mağazasında %50 indirim vardı. Mont, ceketler ve pantolonlar gayet güzel fiyatlara iniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashmush

zara bershka pull&bear yarın indirime giriyo mu ?

+1 bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zara umarım yarın indirime girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Zara umarım yarın indirime girer.

Aynen ben de bekliyorum. Bilgisi olan birisi bizi aydınlatsa keşke.

• Bugün zaradan indirimle baya bişeyler aldım bu akşam üzeri girdi indirime montlar 300 liradan 180 liraya gömlekler 100 tlden 60 liraya kazaklarda aynı şekilde çok kalabalıktı mağazanın önü güzel şeylerin sadece XL si kaldı neyseki aldım baya bişeyler sordum satıcı arkadaşlara 5 ocakta girecektiniz diye. Evet dediler insanların haberi olmadan yapmak istedik dediler neyse şimdi mağazadan çıkıyorum ellerim koptu baya bişeyler aldık.
    Bu şekilde biri yazacak diye baya bi tırsıyorum:)
  • takip ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Bugün zaradan indirimle baya bişeyler aldım bu akşam üzeri girdi indirime montlar 300 liradan 180 liraya gömlekler 100 tlden 60 liraya kazaklarda aynı şekilde çok kalabalıktı mağazanın önü güzel şeylerin sadece XL si kaldı neyseki aldım baya bişeyler sordum satıcı arkadaşlara 5 ocakta girecektiniz diye. Evet dediler insanların haberi olmadan yapmak istedik dediler neyse şimdi mağazadan çıkıyorum ellerim koptu baya bişeyler aldık.
    Bu şekilde biri yazacak diye baya bi tırsıyorum:)

lan yaa yedim valla fena hemde

• inditex grubunda yarın indirim başlıyor
  • Zara çok mu kaliteli? Uçuk rakamları normal gbi söylüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbo1717

inditex grubunda yarın indirim başlıyor

Hayır hocam 5 Ocakta

• hocam zara'da çalışan arkadaşım söyledi.ayrıca twitterda bir gazete ilanı çekip atmışlardı.ondada 2 ocak yazıyor
  • Avva avva diyenler, spor gömlekten mi beyaz gömlekten mi bahsediyorlar? 5-10 tane beyaz almam lazım da.

Bir de damat/ds farkı gibi, fit olMAyan adama da uygun mu kesimleri? (niye gömlek aldığım ortaya çıktı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 1 Ocak 2015; 20:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbo1717

hocam zara'da çalışan arkadaşım söyledi.ayrıca twitterda bir gazete ilanı çekip atmışlardı.ondada 2 ocak yazıyor

Yarın bi gidip bakalım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Avva avva diyenler, spor gömlekten mi beyaz gömlekten mi bahsediyorlar? 5-10 tane beyaz almam lazım da.

Bir de damat/ds farkı gibi, fit olMAyan adama da uygun mu kesimleri? (niye gömlek aldığım ortaya çıktı)

Damat/ds halt etmiş bana göre,avva nın kesimi genelde fit olur ama normal yada geniş kesimi varmı bilemiyorum.İlgi alanıma girmediğinden. :)
  • Mavi'nin sitesinde üyeyim ama satın al butonu bir türlü göremedim. Sitede mi sorun var ya da mağazada da geçerli mi acaba indirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.