Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • starcity'ye bakın yeter, her zaman indirim var ;)
  • rusty19 kullanıcısına yanıt
    Avva ful naylon ya burada cok övüyorlar o markayı ama nasıl kışlık sezon indirimi mi
    gerçek mi fiyatlar etiket üzerinde mi düşüyor?
  • mangoda şu ürün için bilgisi olan var mı kışlık bişi bakıyorum ama kabanlar bölümünde değilde montlar ve ceketler bölümünde yer alması beni biraz kıllandırdı.Kışın rahatlıkla giyebileceğimiz gibi bişeymidir alıpda geri göndermek vs sıkıntılı olcak biraz ama modelide iyimiş

• Maviden aldığım 2 kazak 4 gömlek geldi. Gömlekleri çok beğendim keşke bi 4 tane daha alabilseydim dedim, ama 2 pantolon ihtiyacım var, onlarıda zaradan alırız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Nası bunu söylebiliyosun full naylon ne demek var mı elinde %100 naylon olduğunu kanıtlayan bi ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Avva ful naylon ya burada cok övüyorlar o markayı ama nasıl kışlık sezon indirimi mi

Avva'nin urunleri gayet kaliteli. Fiyat biraz tuzlu sadece. Mesela sezon kazaklar indirimle 100 TL civari. Ben gomlek almistim 3-4 ay once yine indirimden 75 TL.

• Zara - bershka - pb ilk indirim % kaç oluyor lütfen biri söylesin önemli
  • Zara - bershka - pb ilk indirim % kaç oluyor lütfen biri söylesin önemli
  • Deichmann 3 al 2 öde. 2 al , 2.yarı fiyatına yapmış. 2 bot aldım 149 tl'ye geldi. Ürünler gayet sağlam görünüyor. Piyasada bu tarz botları 130 tl'den aşağıya bulamadım henüz. İnci'nin ikinci ürün %50 kampanyası da fena değil gibi. Fakat bir bot 230 lira ikinci botla birlikte 340 lira olunca deichmann çok daha uygun göründü gözüme neredeyse 3te 1i fiyatına. Bu arada p&b kotları tamamen rezil durumda bugün onlara da baktım beleşe verseler giymem şu an. Fakat ayakkabıları bir o kadar güzel görünüyor ki inek derisi bir ayakkabı aldım geçen gün oradan paraya kıyıp.
  • Selam Arkadaşlar
    www.mislife.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://www.mislife.com/katgoster.aspx?kat=1937
    bu site hakkında bilgisi olan varmı??
    Site çok uyduruk duruyor ürün resimleride öyle ama yinede sormak istedim. Daha önce burdan alışveriş yapan oldumu?
  • Inditex markalari 2 ocakta mi giriyor yoksa 5 ocakta mi?
  • air jordon'larda fiyat çok iyi ama siteden bende emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Inditex markalari 2 ocakta mi giriyor yoksa 5 ocakta mi?

Gerçekten bir türlü netleşmedi. 2 Ocak diye konu açılmış ama burada bir arkadaş da 5 Ocak kesin bilgi demişti. Anlaşılan Cuma günü anlayabilceğiz :)
  • Hakikaten Zara hakkında hala bilgi alamamamız enteresan. İndirim günü mü öğreneceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

Nası bunu söylebiliyosun full naylon ne demek var mı elinde %100 naylon olduğunu kanıtlayan bi ürün

Erzurumdayım buradada Avva falan çok söylediler.

Gittim baktım bi tane %50nin altı polyester olmayan ürün yoktu.Gene %50 indirim vardı zaten dükkanda ufaktı.Hiç bişey bulamadım ama fiyatlar güzeldi.
  • 2 ocakta bir bakalım yoksa 5 ocakta tekrar mağazaya gideriz. Bende 2 adet bay-bayan mont alacağım zaradan

• tabi indirimli ürünler her zaman mı oluyor bilmiyorum ama cevahir jack jones da indirim vardı bugün.
    internette heryerde 189 tl olan montlar 119 liraydı. morhipodan 40 tl çekle falan ucuza aldığımı zannediyorumdum iyiki iade etmişim bedeni yüzünden.
    bazı tech montlar 99-119 gibi fiyattan satılıyor. ben bir mont aldım, kazaklar ve gömleklerde indirimliydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

tabi indirimli ürünler her zaman mı oluyor bilmiyorum ama cevahir jack jones da indirim vardı bugün.
    internette heryerde 189 tl olan montlar 119 liraydı. morhipodan 40 tl çekle falan ucuza aldığımı zannediyorumdum iyiki iade etmişim bedeni yüzünden.
    bazı tech montlar 99-119 gibi fiyattan satılıyor. ben bir mont aldım, kazaklar ve gömleklerde indirimliydi...

aynen hocam bende jack jonestq o montu gördüm muhtemelen aynı monttan bahsediyoruz . ucuza aldıgımızı düşünüyoz bide

jack joneste kotlar ne durumdaydı 189 luk olanlar onlar indirime girmiş miydi ???

hatta mont bu muydu ?? :)

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/14013395/31839/jack-jones-12079499-row-bomber-jacket şuan indirimde

bide sizde boy kilo kaç beden nasıl oldu ?
    ben 170 boyundayım 60 kiloyum hangi beden olur

• quote:

Orijinalden alıntı: rashmush

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

tabi indirimli ürünler her zaman mı oluyor bilmiyorum ama cevahir jack jones da indirim vardı bugün.

aynen hocam bende jack jonestq o montu gördüm muhtemelen aynı monttan bahsediyoruz . ucuza aldıgımızı düşünüyoz bide

jack joneste kotlar ne durumdaydı 189 luk olanlar onlar indirime girmiş miydi ???

hatta mont bu muydu ?? :)

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/14013395/31839/jack-jones-12079499-row-bomber-jacket şuan indirimde

bide sizde boy kilo kaç beden nasıl oldu ?
    ben 170 boyundayım 60 kiloyum hangi beden olur

evet o linkteki mont 119 tl. daha önce morhipodan almıştım, s beden küçük gelmişti(uzunluğu kısa, az eğilsen bel açıkta gibi bişey oluyor) iade etmiştim. bende 1.72 boylarındayım ama o mont çok dar. bence m al ama denemeden almamak lazım tabi. ilginç morhipoda kaç hafta takip etmiştim hiç fiyatı düşmüyordu, şimdi düşmüş. ben kapşonlu mont almaktan vazgeçtiğim için bugün onu almadım.

kotların fiyatına dikkat etmedim ama indirimli ürünlerin olduğu girişte kotlar da vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 31 Aralık 2014; 18:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Avva nın gömlekleri harikadır.Belki o mağaza sadece ucuz ürünleri getirmiştir. vsvs
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.