Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağolun beklemedeyim :)
  • Paylaşılanların yarısı zaten yılın çoğu zamanı vitrinlerde olan indirimler pardon sözde indirimler.

Ortada indirim falan yok. Ben pull&bear ve zarada gerçek indirim gördüm son zamanlarda onun dışındakiler üçkağıt.

Hele hala derimod indirimi paylaşanları görünce sinir oluyorum.
  • Nautica'da %40'a varan indirim var Lacoste bir iki güne %25 indirime giricek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taarruzZ -- 19 Aralık 2014; 0:39:44 >
  • güzel konu. takım elbise için takip.
  • Takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben geçen mall of istanbuldan 150 tlye 2 tane pantolon aldım ltbden tanesi 75 e geliyor 32 beden giyebilenler ve bacakları ince olanlar için 2 tanesi 100 tl benim ne bacaktan ne belden olduğu için 75 lik aldım mecbur, bugün lcw gibi çöp biyerde bile pantolonlar 50-60 lira iken ltb'den 75'e aldım. Daha önce de pantolonlarını kullandım sweatlerini kullandım o yüzden kalitesini biliyorum, isteyenler bi uğrayabilir

• zara ve timberland indirimlerini bekliyoruz
  • mavi daha da indireydi iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Dün H&M deydim çocuklar için. Çocuk bölümde bayağı indirim var.

Yetişkin ne alemde hocam

Butun butceyi cocuklar yedigi icin bakamadim maalesef.

Ne güzel bi duygu darısı bizim de başımıza :)

Herkese tavsiye ederim.

Saka bir yana, Allah isteyen herkese nasip etsin. Buyuk sorumluluk ama cok baska bir sey. Her insanin bu duyguyu yasamasi lazim.

Allah nazarlardan saklasın hocam :)

• Geçen hafta baktığımda ltb de %50 ye varan indirim vardı ve güzel şeyler vardı. Ayrıca jean lerde 2. %50 indirim vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

DKNY 4 gun once %70 e girmisti 1500 liralık montu 450e almıstım

%70 gibi indirimler bana hiç inandırıcı gelmiyor 450 tl lik ürünü 1500 tl ye etiketle,sözde indirimle 450 ye sat.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Dün H&M deydim çocuklar için. Çocuk bölümde bayağı indirim var.

Yetişkin ne alemde hocam

Butun butceyi cocuklar yedigi icin bakamadim maalesef.

Ne güzel bi duygu darısı bizim de başımıza :)

Herkese tavsiye ederim.

Saka bir yana, Allah isteyen herkese nasip etsin. Buyuk sorumluluk ama cok baska bir sey. Her insanin bu duyguyu yasamasi lazim.

Allah nazarlardan saklasın hocam :)

Amin dostum. İyi dilelklerin icin tesekur ederim.

• Takipte kalalım :)

• mesela şöyle b, favoi konularıma baktım 5 temmuz 2012 zara %30 indirim diyor
    daha kurcalasam cıkar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Paylaşılanların yarısı zaten yılın çoğu zamanı vitrinlerde olan indirimler pardon sözde indirimler.

Ortada indirim falan yok. Ben pull&bear ve zarada gerçek indirim gördüm son zamanlarda onun dışındakiler üçkağıt.

yok kardeş başlığı açan günlerini istemiş millet yanlış anlamış saçma sapan kirletmiş

Mesela her temmuz ve marta Zara gercekten etiket fiyatında indirime girer.

bu 5 temmuz olur 7 temmuz olur fiyat politikası ben bunu 80 lira bömeliğimi bi hafta sonra 50ye görünce anlamıştım.

pull%bear da yapıyo h%m de yapıyo mavi sanmam.Boynerde kelebek olayı falan var ama boynerde zaman zaman yapıyo gerçek.

üfürük olanlar
    altınyıldız
    tween damat
    derimod
    flo mlo

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Paylaşılanların yarısı zaten yılın çoğu zamanı vitrinlerde olan indirimler pardon sözde indirimler.

Konuyu açan arkadaş güzel düşünmüş boşuna avm gezmeyelim demiş, bende avm gezdim gördüğüm indirimleri yazdım üçkağıttır olabilir üfürüktür olabilir işine yarayan olabilir yaramayan olabilir, ama bunlardan daha önemlisi bence bir ara doktora git sinirlerine baktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Valla ben geçen mall of istanbuldan 150 tlye 2 tane pantolon aldım ltbden tanesi 75 e geliyor 32 beden giyebilenler ve bacakları ince olanlar için 2 tanesi 100 tl benim ne bacaktan ne belden olduğu için 75 lik aldım mecbur, bugün lcw gibi çöp biyerde bile pantolonlar 50-60 lira iken ltb'den 75'e aldım. Daha önce de pantolonlarını kullandım sweatlerini kullandım o yüzden kalitesini biliyorum, isteyenler bi uğrayabilir

32 beden giyiyorum, bilekleri ince olan demişsin hocam sanırım slim fit kastetmişsin bende slim arıyorum, oldukça cazip geldi bana 2 si 100 tl, yalnız finallerimin arasında zaman ayırıp gideceğim o yüzden merak ettiğim 3 şey var müsadenle: mall of istanbuldaki ltbye özel bi kampanyamı yoksa bütün ltb lerde var mı ? Bi tahmin yürütsen göz kararıyla, kalmışmıdır sence giyilebilir şeyler çok kapışma var mıydı, gidip de boş dönmek istemiyorum :( Birde, arkadaşım da pantolon bakıyor, 30 giyiyor o, sadece 32 bedenlerin mi 2 si 100 tl yoksa 32 ve altı falan mı? Cevapların için şimdiden teşekkürler hocam.

• takip...
  • İndirim felan yok herzamanki kandırmaca

• takip

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.