Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramsey'den gelen mesaj; "ayn faturada 2 ürün alın, 2.üründen bir 0 atalım"
  • Arkadaşlar erkeklr icin birsey yok ama bayanlar icin BATİK magazaları suan saglam indirimde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montum yok ulan üşüyorummmm başlasın biran önce indirimler
  • Ramseyden 10liraya çorap, 2.urun olarak ta 500luk takim alsak... 10+50=60mi ödeyeceğiz. İflas ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 19 Aralık 2014; 17:56:20 >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrenchKisss

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Valla ben geçen mall of istanbuldan 150 tlye 2 tane pantolon aldım ltbden tanesi 75 e geliyor 32 beden giyebilenler ve bacakları ince olanlar için 2 tanesi 100 tl benim ne bacaktan ne belden olduğu için 75 lik aldım mecbur, bugün lcw gibi çöp biyerde bile pantolonlar 50-60 lira iken ltb'den 75'e aldım. Daha önce de pantolonlarını kullandım sweatlerini kullandım o yüzden kalitesini biliyorum, isteyenler bi uğrayabilir

32 beden giyiyorum, bilekleri ince olan demişsin hocam sanırım slim fit kastetmişsin bende slim arıyorum, oldukça cazip geldi bana 2 si 100 tl, yalnız finallerimin arasında zaman ayırıp gideceğim o yüzden merak ettiğim 3 şey var müsadenle: mall of istanbuldaki ltbye özel bi kampanyamı yoksa bütün ltb lerde var mı ? Bi tahmin yürütsen göz kararıyla, kalmışmıdır sence giyilebilir şeyler çok kapışma var mıydı, gidip de boş dönmek istemiyorum :( Birde, arkadaşım da pantolon bakıyor, 30 giyiyor o, sadece 32 bedenlerin mi 2 si 100 tl yoksa 32 ve altı falan mı? Cevapların için şimdiden teşekkürler hocam.

32 beden ve altı ayrıca kapışma yoktu hocam haftasonu saat 3-4 gibi gitmiştim benle beraber 3-4 müşteri vardı ordan bjk storea geçip yeğenime bardak aldım hediye orası daha kalabalıktı
    Heralde yukarda diye millete yukarı çıkmak zor geliyor
    Birde diğer ltblerde var mı bilmiyorum

• Gerçek indirim istiyorsanız Outlet'leri gezin
  • Takip etmekte fayda var.
  • Ark. jack jones da indirim olduğunda haber verirseniz
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    guldurdu

• Mavi de nezaman basliyor bu indirimler ozellikle kot ve sweat ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Mavi de nezaman basliyor bu indirimler ozellikle kot ve sweat ler.

Benimde kot ve sweat ihtiyacım var. Ben de bekliyorum bakalım ne zaman olacak.
  • jack jones başlasın artık
  • mavi için beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Ramseyden 10liraya çorap, 2.urun olarak ta 500luk takim alsak... 10+50=60mi ödeyeceğiz. İflas ederler.

Bu tür kampanyalarda her zaman fiyatı düşük olan ürünü bedava verirler ya da sıfırını silerler.:)

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen aynen dediğiniz gibi yapacaklardır. Biraz gülelim istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Montum yok ulan üşüyorummmm başlasın biran önce indirimler

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Ramseyden 10liraya çorap, 2.urun olarak ta 500luk takim alsak... 10+50=60mi ödeyeceğiz. İflas ederler.

Bu tür kampanyalarda her zaman fiyatı düşük olan ürünü bedava verirler ya da sıfırını silerler.:)

Aynı üründen 2 tane alınırsa veya aynı fiyatlı üründen 2 tane alınırsa avantajlı olabilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotonda indirim var cidden bizde tesadufen geziyorduk kiz arkadasima cok guzel bir jeans i 30 tl ye aldik.
    ZARA Takip :)))
  • biraz klişe olacak ama yazlığı kışın , kışlığı yazın alacaksın . herzaman söylediğim ama asla yapamadığım bir eylemdi senelerdir . fakat bu sene yaz sonunda rastgele girdiğim bir LC Waikiki mağazasında , yazlık/baharlık gömlekleri 10-15 liraya aldığımda bunun ne kadar doğru olduğunu anladım . aynı gömlekler bahar/yaz sezonunda 50-60 lira etiketinden satılıyordu . uzun kollu (katlanır koldan düğmeli spor kesim) ve keten gömlekler gerçekten birer harika çıktı . 1 ay maksimum kullanabildim ve yaz gelse diye sabırsızlanıyorum . 10 tane farklı keten gömleğe 120 lira verince yazın gömlek alışverişi yapmaktan kurtuldum resmen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.