Şimdi Ara

GİYİM TARZ MODA TREND

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Değerli arkadaşlar, giyim konusu ciddi bir olay, kendi kendimizi vezir de rezil de edebiliriz ama genelde idare ediyoruz diye düşünüyorum. Şahsım adına çok daha iyisi olabilir, modasıdır,trendidir, bunları takip etmek şart diye düşünüyorum.
    Giyimde bir standardımız olsun aslında ilk izlenim niceliklerinin belkide en önemlisidir giyim, şu konuyu biraz ciddiye alalım. Fikirlerle daha iyi giyinelim kendimizce tarzımızı yaratalım.
    Buarada ben İzmirliyim yaşım 28, açıkçası yazın t-shırt, kot takılan bir adamım, kışın ise kot triko vs. bunlardan çok daha iyisi mutlaka olur ama nasıl olur. Bu konuya hiç kafa patlatmadım ama artık biraz düşünme zamanıdır diye düşünüyorum.
    Bu konuda birbirimize yardımcı olalım hadi gelin, ne tür kot pantolınları tercih etmeli, üzerimize ne tür kombinasyonlar yapmalı, ayakkabı seçimi, koku seçimi vs. Hangi markanın neyi öncelikli tavsiyedir vs.
    Ciddi fikirler örneklendirmeler sunarak giyim konusunda kendimizi geliştirelim. Bir tarzımız olsun, fark yaratmak zor değil. Yeterki tercihlerimiz doğru olsun. Yakışıklı, sempatik, güzel , çekici, karizmatik vs bunların hepsi kıyafetle giyimle bütünleşmedi mi direkt taca çıkıyor diye düşünüyorum.
    Banada bu konuda kendini eksik hisseden tüm arkadaşlarımıza fikirler verin, inanın çok ama çok güzel bir konu olacağı düşüncesindeyim.

Siz ne dersiniz ?

Mesela benim ilk sorum kot pantolon alıcam ama ne tür alayım düşük belidir dar paçasıdır bir ton seçeneği var. Hangisini seçmeliyim ? Eskiden bir pantolona 100 TL den fazla verilmez kafasındaydım ama geçen sene bir Lewis pantolon aldım bundan öncekiler resmen çöpmüş diyorum.
    Mesela 200- 300 TL ye kadar pantolona para verebilirim ama ne almalı hangi marka almalı vs. yardımlarınızı bekliyorum..
    Teşekkürler umarım konu önemsenir, hayırlı forumlar..

• jack & jones kotları diyorum en pahalısı 200 tl ama değiyor.Pull and bear bershka tarzındaki yerlerden de pantolon aldım tek yıkamayla bütün pantolonların rengi atıyor en fazla 5 yıkamalık ömrü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

jack & jones kotları diyorum en pahalısı 200 tl ama değiyor.Pull and bear bershka tarzındaki yerlerden de pantolon aldım tek yıkamayla bütün pantolonların rengi atıyor en fazla 5 yıkamalık ömrü oluyor

Buarada ilk yorumda favori markam telaffuz edilmesi güzel oldu gerçekten, hocam bende Jack And Jones un tasarımları vs bı ton tshırtı var özgün bulurum.
    Pull and Bear ve Bershka 'dan aldığım şeylerin çabuk deforme olması sebebiyle alış verişi kestim. Dediğinize benzer birşeyi ceketlerinde yaşamıştım. Para konusu çok önemli değil orta hal bir pantolon bile 50 - 60 tl kısa sürede deforme olunca daha pahalıya bile geliyor. İnanın alınacaksa çok çok iyise Diesel'e de 250- 300 vereyim. Buarada genelde ne tür pantolonlar tercih ediliyor ben hep rahat olsun yeter noktasındaydım. Bir ton pantolon çeşidi var düşük peli dar paçası vs. Genel olarak tercih ne yönde bizim jenerasyonda?

• Markafoni, morhipo, trendyol gibi sitelerden kaliteli ürünleri çeklerle ucuza alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Markafoni, morhipo, trendyol gibi sitelerden kaliteli ürünleri çeklerle ucuza alabilirsiniz.

İnternet üzerinden herhangi bir şey dahi sipariş etmişliğim yok ama fikir vermesi açısından buralara göz atayım, teşekkür ediyorum. Birde giyip aynada bir iki tur dönmeden tamamdır demeyi sevmiyorum. Garanticiyiz bir nevi.
  • LİMUS , 2000 yılından bu yana sürekli gelişerek bay-bayan giyim sektöründe geniş bir bilgi birikimine sahip , işini bilen,eğitimli,deneyimli ,birikimli insan kaynağı ile yoluna devam etmektedir.

Amacımız “LİMUS”u alanında güçlü ve lider bir marka haline getirmektir. Markalaşma çalışmalarımızda halka açık yapımızı , müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ve kaliteyi en uygun fiyatta sunmayı en önemli hizmetlerimizden biri olarak görüyoruz.

DAHA ÖNCE FARKLI SİTELERDEN ,( n11.com -- gittigidiyor.com )

SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZI :http://aldimgiydim.com/ SİTEMİZİ ZİYARET ETMEYE DAVET EDİYORUZ.

GİYİM TARZ MODA TREND GİYİM TARZ MODA TREND

• önemli olan vücudunuza gore giyinmek.Pantolon tavsiyem ise little big

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Erkek Giyim Sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • H&M den pantolon alabilirsin genelde skinny ve slim fit olurlar ama yakışıyorsa kesin skinny yada slim fit giymelisin. Boru paça ve bol olanları hiç sevmem neredeyse.

Güzel t-shirtleride var hoş ceketleri sweatleri falan.
  • giyinişten daha önemli olan faktör "koku"
  • tshirt ustune gomlek, alta da kot. ne kafaya takiyonuz bu kadar giyinmeyi ya. populer kulturunuz batsin hep onun yuzunden oluyo bunlar. insanlar ne der? ya sunu derse ya bunu derse diye dusumekten aklinizi kaybedeceksiniz. tipsizsin ki boyle bi konu actin. kiyafetle tipini ortmeye calisiyosun. bir kisinin daha blok listesine girdin tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

önemli olan vücudunuza gore giyinmek.Pantolon tavsiyem ise little big

Vücuda göre giyinme düşüncesine kesinlikle katılıyorum. Little Big çok tercih ettiğim bir marka değil neleri Little Big ten almalı kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xykna

giyinişten daha önemli olan faktör "koku"

Fahrenheit ı seviyorum ama çok demode olabilir. Klasikleşmiş bir koku. Bu konuda da iyi bir tavsiyeye ihtiyaç var . Koku olmazsa olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

tshirt ustune gomlek, alta da kot. ne kafaya takiyonuz bu kadar giyinmeyi ya. populer kulturunuz batsin hep onun yuzunden oluyo bunlar. insanlar ne der? ya sunu derse ya bunu derse diye dusumekten aklinizi kaybedeceksiniz. tipsizsin ki boyle bi konu actin. kiyafetle tipini ortmeye calisiyosun. bir kisinin daha blok listesine girdin tebrikler.

Ön yargı noktasında arkadaş Guinness'e girmiş olabilir. Gerçekten pes
  • Siyah pantolon harley Bot gri veya siyah tişört deri ceket veya siyah hırka ve bileklikler.Klasik metalci gibi.Yada mavi şeyler giyiyorum.Değişiyor

• Arkadaşlar ben marka noktasında orijinal şeyler türetmelerinden dolayı Jack And Jones'u gerçekten tavsiye ederim.
    Şimdi trend olan genelimizin tercih ettiği pantolon tipi nedir? Mesela bir ara düşük bel furyası vardı hala daha devam ediyor olabilir. Ben mesela dar paça bir kaç model denk geldi gayet hoşuma gitti. Dar paça tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi

Siyah pantolon harley Bot gri veya siyah tişört deri ceket veya siyah hırka ve bileklikler.Klasik metalci gibi.Yada mavi şeyler giyiyorum.Değişiyor

İzmir'de kış olayı doğru düzgün olmayınca botlar hep raflarda kalıyor. Geçen Ykm Outletten Men marka slim fit orijinal deri ceket aldım daha giymek nasip olmadı ama içime tshırt la baya gıyıcem sanırım
    299 dan 99 a düşmüş, small tekti direkt aldım.
  • Arkadaşlar kollarım öyle kalın değil, hafifte göbekliyim. 1.85 boy var 83 kiloyum da kendime ne tarz yakıştırabilirim. Siyah keten pantolon mavi çizgili beyaz gömlek ve hafif kapalı yeşilimsi kahverengi ceketle kombine yaptım; fakat başka ne tarz giyinebilirim?
  • banana republic diyorum dostum j&j de iyi cidden yani paraya kıyıyım dersen armani nin kalıpları vücuda çok güzel oturuyo (istersen ss atabilirim fikrin olsun diye) normal yollu h&m pull&bear . Benim stilime gelirsek bananaR slim fit gömlek / bananaR kot / LV kemer / armani saat / prada slim fit ceket / prada ayakkabı

• quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Vücuda göre giyinme düşüncesine kesinlikle katılıyorum. Little Big çok tercih ettiğim bir marka değil neleri Little Big ten almalı kardeşim?

Ben sadece pantolonu Little Big'ten tavsiye ederim diğerlerini oradan hiç almadım ama pantolonunu tavsiye ederim.Bir de bi giyim tavsiyesi olarak deri ceket(çok düğmeli olmamak şartıyla) içine beyaz v yaka t-shirt,altına istenilen renkte bir pantolon ve harley bot veya pantolonun rengine gidecek bir ayakkabı.Şu anlık tarzım bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Ben sadece pantolonu Little Big'ten tavsiye ederim diğerlerini oradan hiç almadım ama pantolonunu tavsiye ederim.Bir de bi giyim tavsiyesi olarak deri ceket(çok düğmeli olmamak şartıyla) içine beyaz v yaka t-shirt,altına istenilen renkte bir pantolon ve harley bot veya pantolonun rengine gidecek bir ayakkabı.Şu anlık tarzım bu

Baya iyi bir tarz yakalamışsın üstad.
    Men Club tan bi deri ceket aldım henüz mevsimine giremedik tshırt uzerıne ıyı durucak gibime geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.