Şimdi Ara

giyisilerin özellikleri değişti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir süredir europe silkroad oynuyorum.. bişey farkettim.. normal silkroad dakinden farklı giysilerin özellikleri örnek :
    PROTECTOR : BÜYÜLERDE AZ CAN GİDİYORDU
    EUROPE " : VURUŞLARDA AZ CAN GİDİYOR....

FARKETDİNİZ Mİ ???? YOKSA BANA MI ÖYLE GELİYOR....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus24 -- 8 Nisan 2007; 18:47:34 >

• tek bildiğim garment giyersen koşma hızın diğer giysilere göre 20% fazla oluyor
  • BEN NORMAL SİLKROAD DA GARMENT GİYDİM %50 BÜYÜLERDEN %50 VURUŞLARDAN GİDİYODU CANIM AMA EUROPE DA BÜYÜLERDEN KORUYO Kİ NORMAL SRO DA PROTECTOR KORUYODU....
  • öncelikle şuna açıklık getirelim büyü dediğin magic attacklar,garment mag defansı en yuksek olan giysi tipidir yani senin deyiminle büyüye karsı en iyi koruyan garmenttir.phy attacklara karşı en iyi koruyan kıyafette armordur,protector ise bunların ortası,biraz magic e biraz phy ye dayanıklı.
  • HMMM TAMM ANLADIM SAOL...
  • ck ii acıklamıssın
    quote:

Orjinalden alıntı: __Bowie__

öncelikle şuna açıklık getirelim büyü dediğin magic attacklar,garment mag defansı en yuksek olan giysi tipidir yani senin deyiminle büyüye karsı en iyi koruyan garmenttir.phy attacklara karşı en iyi koruyan kıyafette armordur,protector ise bunların ortası,biraz magic e biraz phy ye dayanıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.