ARKADAŞLAR BEN CHARIMI SATMAKİSTİYORUM AMA GİZLİ SORUSUNU BİLMİYORUM GİZLİ SORUYU ÖĞRENMENİN Bİ YOLU YOK MU BANA BU ID Yİ BI ARKDAŞIM ALMIŞTI O DA ŞU AN HATIRLAMIYOR EĞER NASIL ÖĞRENİLECEĞİNİ BİLİN VARSA YARDIM ETSİN LÜFEN
aga adamın kaç lwl?
quote:
Orjinalden alıntı: bad_boy_ceza
aga adamın kaç lwl?
quote:
Orjinalden alıntı: bad_boy_ceza
aga adamın kaç lwl?
bence oyunda yeteri kadar "aga"cı , "5k plss" ci var
bide kardeşim sende char satacaksan char ozelliklerini , vs vs goster , gerçi ben yuksek lvl bi char olacagından umitli deilim ama neyse
Gizli sorusu bilinmeyen char satılamaz çünkü şifreyi değiştiremezsin.Zaten charı açık artırma sitesinden filan koyacaksan direkt gizli soruyu istiyor yani . O iş zor.
satamazsın..önce gizli soruyu bulman lazım..bizim burada 2 tane 60+ karakter vardı gizli sorularını unuttuğumuz 10 kişi oturduk düşün düşün 1 saat deneme yanılma yoluyla bulduk..acele etme dene çıkar sonunda ortaya..
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
Gizli sorusu bilinmeyen char satılamaz çünkü şifreyi değiştiremezsin.Zaten charı açık artırma sitesinden filan koyacaksan direkt gizli soruyu istiyor yani . O iş zor.
bence de güven meselesi şahsen ben açık arttırma sitesinden satmazdım alıp satmada yani ticarette en önemli şey samimiyet... ben karakterimi tanımadığım birine satmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme