Şimdi Ara

GİZİLİ SORU HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN CHARIMI SATMAKİSTİYORUM AMA GİZLİ SORUSUNU BİLMİYORUM GİZLİ SORUYU ÖĞRENMENİN Bİ YOLU YOK MU BANA BU ID Yİ BI ARKDAŞIM ALMIŞTI O DA ŞU AN HATIRLAMIYOR EĞER NASIL ÖĞRENİLECEĞİNİ BİLİN VARSA YARDIM ETSİN LÜFEN

• aga adamın kaç lwl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bad_boy_ceza

aga adamın kaç lwl?

• quote:

Orjinalden alıntı: bad_boy_ceza

aga adamın kaç lwl?

bence oyunda yeteri kadar "aga"cı , "5k plss" ci var

bide kardeşim sende char satacaksan char ozelliklerini , vs vs goster , gerçi ben yuksek lvl bi char olacagından umitli deilim ama neyse
  • Gizli sorusu bilinmeyen char satılamaz çünkü şifreyi değiştiremezsin.Zaten charı açık artırma sitesinden filan koyacaksan direkt gizli soruyu istiyor yani . O iş zor.
  • satamazsın..önce gizli soruyu bulman lazım..bizim burada 2 tane 60+ karakter vardı gizli sorularını unuttuğumuz 10 kişi oturduk düşün düşün 1 saat deneme yanılma yoluyla bulduk..acele etme dene çıkar sonunda ortaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Gizli sorusu bilinmeyen char satılamaz çünkü şifreyi değiştiremezsin.Zaten charı açık artırma sitesinden filan koyacaksan direkt gizli soruyu istiyor yani . O iş zor.

ben sattım tabı bı yerde guven meselesı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de güven meselesi şahsen ben açık arttırma sitesinden satmazdım alıp satmada yani ticarette en önemli şey samimiyet... ben karakterimi tanımadığım birine satmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.