Şimdi Ara

Gizli Dosya Görüntüleme - Bilgisayar kapanmaması ve bir kaç hata..YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma bu aralar bişeler oldu cözemiyorum..Örneğin şuan gizli dosyaları görüntüle kısmını seçip uyguladıgımda gizli dosyalarım görünmuyor..Tekrar girdiğimde gizli olarak görüyorum...Bilgisayarı açarken Hoşgeldiniz yazısı cıkmıyor ve masaüstü gelmiyor..Tekrar restart attığımda düzeliyor..Bilgisayarı kapattığımda explorer kapanıyo fakat hala masaüstü resmim duruyor ve bilgisayar kapanmıyor..Ama bilgisayarı açtıktan 5-10dk içinde kapatırsam bilgisayar kapanıyor anlamadım gitti..
    Aynı zamanda bide mouse ile işaretlemek için açtıgım çerçeve yenile demeden kapanmıyor takılıyor(arada bir)..Alta resmini koydum o şekilde kalıyor..Bilgisayara format atmak istemiyorum 1 çok dosya var tekrar kurması bana 2 günümü kaybettirir..Ne yapmam gerekir yardım lazım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hckey -- 14 Mayıs 2009; 13:24:24 >

• Bilg. ağır virüs ortamında kalmış belli başlı hasarlar almış biraz hasta virüs programını kullan spybot ve üzerine bi combofix seni hayata döndürür...
  • Ya aslında bu sadece sorunum bilgisayarın kapanmamasıydı ama onun için Spybot Search&Destroyla tarattım verdimonde mi ne diye 1 virus buldu onu yok edemedi bilgisayara restart attıktan sonra bilgisayar bu hale geldi :)..Sağlam 1 anti-spy bulsam hallederim heralde bide regedit dosyalarımı değiştirmiş olabilir mi bu?
  • Combofix kullan
  • Peki deniyim inşallah işimi görür saolasın yardımlar için :)
  • Bu combofix bana 1 rapor çıkardı bitirdi işini..Tamam mıdır yani :)..Ama masaüstündeki donmalar devam ediyor (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hckey -- 14 Mayıs 2009; 13:56:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.