Merhaba! Bilgisayarımda gizli olarak bulunan dosyalarım artık görünmüyor.Klasör den gizli dosyaları göster deyip uygula yapmama ragmen bilgisayar otomatik olarak tekrar klasörleri gösterme şekline geri dönüyor.Dosyaların silinmedigine eminim çünkü harddisk'in boyutunda herhangi bir azalma söz konusu degil.Ama nedenini anlayamadıgım şekilde gizli klasörlerime ulaşamıyorum.Nasıl tekrar gizli klasörlerimi görebilirim?yardımcı olursanız sevinirim?
sadece bi deneme ona göre ! herhangi bir klasörü nroda yazdırırken gizli dosyalarda var. onlarıda alsın mı diye soruyor. evet derseniz cd ye yazar. sizde başka pc de acarsınız . tabi bilemiyorum olurmu da denemekte yarar var
aslında aklıma şimdi geldi. belki flashdiske alıncada gizlilerde birlikte gelebilir
Eyvallah arkadaşım.sorunu çözdüm;)Ağ üzerinden arkadaşın makinasıyla dosyaları gizli den salt okunur hale getirdim:)
bu sorunu nasıl halledebiliriz bendede böyle bi olay var gizli dosyaları göster diyorum o yine göstermeyi işaretliyor bi yardım edin sevabına
quote:
Orjinalden alıntı: falconsavas
Eyvallah arkadaşım.sorunu çözdüm;)Ağ üzerinden arkadaşın makinasıyla dosyaları gizli den salt okunur hale getirdim:)
sence bu bi çözümmü dostum adam harici bişeyler yapıp sorunu ççözmüş valla bu sorun çoğu kişide var nasıl hallolacak bu gizli dosyaları göster tiki aktif anlamadım bi yardımcı olsanız