Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Neelospa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız bi sorun var..bilgisayarı yeniden açtığımda yine aynı problem oluşuyo..regeditten bakıyorum,yine mountpoints dosyası oluşmuş..her açışımda silmem gerekiyo tekrar..acaba ne yapmam gerek her açışımda bununla uğraşmamak için?
  • YA BUNU YAPTIM ARTIK PC AÇILMIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inv21

yalnız bi sorun var..bilgisayarı yeniden açtığımda yine aynı problem oluşuyo..regeditten bakıyorum,yine mountpoints dosyası oluşmuş..her açışımda silmem gerekiyo tekrar..acaba ne yapmam gerek her açışımda bununla uğraşmamak için?

Önemli değil, her taktığın harici depolama birimi için orada bir kayıt oluşacaktır. virüs belirtisi yoksa onlara dokunmana/silmene gerek yok
  • iğrenç bir durum.3-5 gündür silemedim şu virüsü.önerdiğiniz programla siliyorum tekrar başlatıyorum bilgisayarı yine bulaşıyor.sanki bilgisayarın içine gizlenmiş,her açılışta takrar faaliyete geçer gibi.Ghst çekicem bu akşam.kurtuluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

iğrenç bir durum.3-5 gündür silemedim şu virüsü.önerdiğiniz programla siliyorum tekrar başlatıyorum bilgisayarı yine bulaşıyor.sanki bilgisayarın içine gizlenmiş,her açılışta takrar faaliyete geçer gibi.Ghst çekicem bu akşam.kurtuluyorum

Ben sistem geri yükleme ile aynı sorunu çözemedim.Çünkü virüs bilgisyara bağlanan herşeye bulaşmıştı.Şimdi hepsine teker teker uygulayıp uzun uğraşlar sonucu düzeldi.Başka bir veri depolama vs aygıtınıza bulaştıysa onuda temizlemeniz gerekiyor.Yoksa geri yükleme yapsanız bile bağladığınızda pc ye aygıtı tekrar oluşuyor.

Bu arada virüs MP4 playerıma bile bulaşmıştı.Virüsü sadece Windows tabanlı sanıyordum MP4te bile etkili oluyordu müzikleri açmıyordu.Veya 3-5 tane atlayarak kafasına göre açıyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

quote:

yalnız bi sorun var..bilgisayarı yeniden açtığımda yine aynı problem oluşuyo..regeditten bakıyorum,yine mountpoints dosyası oluşmuş..her açışımda silmem gerekiyo tekrar..acaba ne yapmam gerek her açışımda bununla uğraşmamak için?

Önemli değil, her taktığın harici depolama birimi için orada bir kayıt oluşacaktır. virüs belirtisi yoksa onlara dokunmana/silmene gerek yok

ama yine giremiyorum sürücülerede ondan silmem gerekiyo? ne yapmam gerek acaba?
  • quote:

quote:

quote:

virüslerden kurtulamamışsın daha, tam olarak kurtulmadan yazdığımzı yöntemler sadece geçici çözüm olur.
    Güncellenmiş antivirüs programları ile sistemi taratmalısın

• quote:

quote:

quote:

quote:

virüslerden kurtulamamışsın daha, tam olarak kurtulmadan yazdığımzı yöntemler sadece geçici çözüm olur.
    Güncellenmiş antivirüs programları ile sistemi taratmalısın

Nod32 ile taratıyorum bişide bulmuoki..

• quote:

....
    Nod32 ile taratıyorum bişide bulmuoki..

nod32 güncel mi?
    bir kaç farklı programla tara, Dejaay ustanın verdiği SPYları temizlemek için linkler var forumda aratsan bulursun. onlarla tarat.
    birinci sayfada açıkladıgım gibi shophos'la DOStan tarat.
  • YA İNANAMIYORUM BU SORUN İÇİN O KADAR UĞRAŞMAYA GEREK VARMI KEŞKE ÖNCEDEN ÜYE OLSAYDIM BU SİTEYE BU KADAR ARKADAŞ UĞRAŞMAMIŞ OLACAKTI BAKIN ARKADAŞLAR ALIN SİZE KOLAY ÇÖZÜMÜ AŞAĞIDA VERDİĞİM KOD U NOT PAD E KOPYALA KAYDET VE UZANTISINI .bat YAP OK LE VE ÇALIŞTIR BU KADAR ARTIK C VD D YE RAHAT GİRERSİNİZ

@echo on
    taskkill /im explorer.exe /f
    taskkill /im wscript.exe
    start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
    start reg import kill.reg
    del c:\autorun.* /f /q /as
    del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
    del d:\autorun.* /f /q /as
    del e:\autorun.* /f /q /as
    del f:\autorun.* /f /q /as
    del g:\autorun.* /f /q /as
    del h:\autorun.* /f /q /as
    del i:\autorun.* /f /q /as
    del j:\autorun.* /f /q /as
    del k:\autorun.* /f /q /as
    del l:\autorun.* /f /q /as
    start explorer.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumpas

YA İNANAMIYORUM BU SORUN İÇİN O KADAR UĞRAŞMAYA GEREK VARMI KEŞKE ÖNCEDEN ÜYE OLSAYDIM BU SİTEYE BU KADAR ARKADAŞ UĞRAŞMAMIŞ OLACAKTI BAKIN ARKADAŞLAR ALIN SİZE KOLAY ÇÖZÜMÜ AŞAĞIDA VERDİĞİM KOD U NOT PAD E KOPYALA KAYDET VE UZANTISINI .bat YAP OK LE VE ÇALIŞTIR BU KADAR ARTIK C VD D YE RAHAT GİRERSİNİZ

@echo on
    taskkill /im explorer.exe /f
    taskkill /im wscript.exe
    start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
    start reg import kill.reg
    del c:\autorun.* /f /q /as
    del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
    del d:\autorun.* /f /q /as
    del e:\autorun.* /f /q /as
    del f:\autorun.* /f /q /as
    del g:\autorun.* /f /q /as
    del h:\autorun.* /f /q /as
    del i:\autorun.* /f /q /as
    del j:\autorun.* /f /q /as
    del k:\autorun.* /f /q /as
    del l:\autorun.* /f /q /as
    start explorer.exe

Bu kadar arkadaş uğraşmamış... mı? Bu kodlarla ve daha fazlasıyla oluşturulmuş dosyanın linki 1. sayfada var zaten.. Baktınız mı?

• quote:

quote:

quote:

YADIĞIM KODLAR SORUNA ÇÖZÜM OLACAKTIR DİKKAT EDERSEN İLK SAYFALARDAKİ KODLARLA AYNI DEĞİLDİR DİĞER SİTEDE BİR ÇOK ARKADAŞIN SORUNUNU ÇÖZDÜM BU ŞEKİLDE

• Ben yapıyorum işe yarıyor.Ama bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun tekrar var.
    Bilgisayarımda bir Anti-Virus yazılımı kurulumu değil.Sanırım virüs temizlemem gerek(ecek).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 12 Nisan 2009; 10:38:34 >
  • genelde çok fazla flash disk takılan bilgisayarlarda oluyor bu problem bendede nod 32 var ama bazen nod32 yi atlatan versiyonlarıda olabiliyor. ben genelde bu sorun olduğunda combofix ile bi tarama yapıyorum hepsini temizliyor ücretsiz bir yazılım gayette küçük bir program.
  • Çok Çok Sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumpas

...............
    YADIĞIM KODLAR SORUNA ÇÖZÜM OLACAKTIR DİKKAT EDERSEN İLK SAYFALARDAKİ KODLARLA AYNI DEĞİLDİR DİĞER SİTEDE BİR ÇOK ARKADAŞIN SORUNUNU ÇÖZDÜM BU ŞEKİLDE

Doğru aynı değil, o ekledigin kodların tek tek anlamını biliyormusun
    silme komutları(del ....) haric digerleri zaten aynen alınmış.
    del komutundada gizli olan autorunları silmek için parametreler eklenmiş.
    benim kodlara bakarsan zaten önce attrible dosyayı normal moda alıp sonra sildiriyorum. sonuçta aynı.
    Bir de şunu söyleyeyim, sen sadece autorun.inf dosyalarını sildirmişsin. gizli durumdaki virüs dosyaları aynen sürücüde duruyor olacak :)
  • Merhabalar arkadaşlar sistemimde autorun virüsü vardı ve yoğun uğraşlar sonucunda silebildim fakat şimdiki sorunum sanırım sistemin kendi autorun dosyası silindiği için ne dvd rom mum otomatik başlıyor nede takılan usb ler otomatik başlamıyor yardımcı olursanız sevinirim.
    1. sayfadaki anlatımı yapmama ramen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkinaksoy -- 13 Nisan 2009; 20:04:54 >
  • kaspersky .. herderde deva.. ama bazen fazla deva olunca da sıkıntı olabiliyor
  • quote:

Burda bir arkadaş Combofix yazılımıyla çözdüğünü söylemişti.Bende seninle aynı sorunu yaşıyordum.
    Yazılım indiri deneyeyim dedim.Sorunum çözüldü.
  • konuyu açan arkadaşa bilgilerinden dolayı teşekkür. Programı kullanıyoruz.gayet başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.