Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: skalaytr

Arkadaşlar ben ne yaptıysam bir türlü çözüm bulamadım . Ben vaktiyle bi klasörde bi kaç dosya gizlemiştim . şimdi ise araçlardan gizli dosyaları göster seçeneğini tıklıyorum. uygula tamam diyorum geri eski haline gelmiş oluyor ve göstermiyor dosyaları? Bunun çözümü nedir nasıl yaparız

http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar

Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.

• Arkadaşlar C: ve D: sürücülerini açmaya çalıştığım zaman yeni pencerede açılıyor ve herhangi bir işlem yapmak istediğimde pc kitleniyor. Dracula ile autorun.inf adında 2 dosya buldu ve sildi.sorun düzeliyor.ancak Pc kapanana kadar. Res den sonra en son en iyi yapılandırma dışında normal olarak sistemi açamıyorum. En son en iyi yapılandırma ile sistemi açtığımda ise yeniden C: ve D: yine aynı duruma geliyor.Dracula ile tarama yaptığımda ise bişey bulamıyor.Nod32 smart securtiy 4.0xxx kullanıyorum.Gayet de güncel. Sistem xp sp3 bütün güncellemerl de kururlu. Hangi lanet cehehnnnemden nasıl bulaşıyor ve neden silinmiyor.? Yenbi farkediyorum wimndows installer kullanan herhangi bir uygulamayı da kuramamaya başladım. Yüklerken yanıt vermeyi durduruyor. Dediğiniz 1.adımı aynen yaptım.Ancak diğerleri bebnim sorunuma uymadığı için herhangi birşey yapmadım.Arkadaşlar lütfen yardım format atmak istemiyorum bıktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Mart 2009; 3:41:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AC Kırıklar

Arkadaşlar C: ve D: sürücülerini açmaya çalıştığım zaman yeni pencerede açılıyor ve herhangi bir işlem yapmak istediğimde pc kitleniyor. Dracula ile autorun.inf adında 2 dosya buldu ve sildi.sorun düzeliyor.ancak Pc kapanana kadar. Res den sonra en son en iyi yapılandırma dışında normal olarak sistemi açamıyorum. En son en iyi yapılandırma ile sistemi açtığımda ise yeniden C: ve D: yine aynı duruma geliyor.Dracula ile tarama yaptığımda ise bişey bulamıyor.Nod32 smart securtiy 4.0xxx kullanıyorum.Gayet de güncel. Sistem xp sp3 bütün güncellemerl de kururlu. Hangi lanet cehehnnnemden nasıl bulaşıyor ve neden silinmiyor.? Yenbi farkediyorum wimndows installer kullanan herhangi bir uygulamayı da kuramamaya başladım. Yüklerken yanıt vermeyi durduruyor. Dediğiniz 1.adımı aynen yaptım.Ancak diğerleri bebnim sorunuma uymadığı için herhangi birşey yapmadım.Arkadaşlar lütfen yardım format atmak istemiyorum bıktım artık

Başlattan çalıştır'a msconfig yazın ve başlangıç sekmesine gelerek bütün uygulamların tikini kaldırın (yani işaretli kutuların işaretini kaldırın.)

Sistem geri yükleme noktalarını kapatın.

SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

NOD32TR
    http://www.nod32.com.tr/download/registered_software.asp

Bu iki programı kurun ve güncelleştirin. Sonrasında tarama yapınız.

HijackThis ile de tarama yapınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13619446/tm.htm

• Arkadaşlar C ve D sürücüsü açamıyordum tıkladığımda. Combofix ile temizleme yaptım, Ancak DVD Retier'a koyduğum CD'ler otomatik başlamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D&T&S

Arkadaşlar C ve D sürücüsü açamıyordum tıkladığımda. Combofix ile temizleme yaptım, Ancak DVD Retier'a koyduğum CD'ler otomatik başlamıyor.

1.yol:

Başlat-çalıştır'a regedit yazın ve şu adrese gidin. HKEY_CURRENT_USERS\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Policies\Explorer anahtarına ulaşın ve buradaki NoDriveTypeAutoRun'ın değerinin 95 00 00 00 olduğundan emin olun değilse değiştirin. Sorun düzelecektir.

2.yol:

Başlat > Çalıştır'a regedit yaz enter a bas.

HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > Cdrom > AutoRun

Eğer bu değer "0" ise onu "1" olarak değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: D&T&S

Arkadaşlar C ve D sürücüsü açamıyordum tıkladığımda. Combofix ile temizleme yaptım, Ancak DVD Retier'a koyduğum CD'ler otomatik başlamıyor.

1.yol:

Başlat-çalıştır'a regedit yazın ve şu adrese gidin. HKEY_CURRENT_USERS\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Policies\Explorer anahtarına ulaşın ve buradaki NoDriveTypeAutoRun'ın değerinin 95 00 00 00 olduğundan emin olun değilse değiştirin. Sorun düzelecektir.

2.yol:

Başlat > Çalıştır'a regedit yaz enter a bas.

HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > Cdrom > AutoRun

Eğer bu değer "0" ise onu "1" olarak değiştir.

dejaay saol ama olmadı her iki değeri de dediğin gibi yaptım Autorun'ı aktifleştiremedim. Sanırım format atmam gerekecek.

*Combofix proğramında yada 1 nci sayfanın 1 nci maddesindeki SİL dosyası işlemlerini gerçekleştirirken galiba yanlış birşeyler yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 25 Mart 2009; 2:12:16 >

• bende eset smart security full var fakat autorun ve abk virüsünü silmiyor :S
  • D&T&S
    bilgisyarı yeniden başlatıp denedin mi?
    CD/DVDyi otomatik başlatmak için regedit eklentisini JANT! dostumuz denemişti, burdaysa ve müsaitse cevap yazacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: k0be

bende eset smart security full var fakat autorun ve abk virüsünü silmiyor :S

autorun.inf dosyası tek başına virüs degildir. bir çok driver CDsnde bulunur ama gel gör ki virüsler autorun yönteminde dosya içeriğine kendi isimlerini ekleyip yayılıyorlar.
    tek başına autorun.inf dosyasını hemen hemen bütün virüs programları bulmuyor. ama içinde run: bölümünde yazan dosyayı bir çoğu bulup temizliyor. eset bazı versiyonlarını bulmuyor. bu konuda haklısın. örnegin, u.com ve 1.com gibi
  • Arkadaşlar merhaba.

12 sayfayı üşenmeden okudum zira okumadan yorum yazıp çözüm aramak ayıp olurdu fakat yazmak zorunda kaldım.Şöyleki;

Bir arkadaşıma PSP mi ödünç olarak verdim fakat geri geldiğinde sanırım bu virüsü taşıyordu.

Bilgisayarımda C,D,E sürücülerine çift tıklama yönetimiyle girilmediğini (sağ tuş araştır tıklayınca yeni klasörde açılıyor) ve gizli klasörlerin göster dediğim halde gösterilmediğini görünce bu virüsün bulaştığına emin oldum ve bu konuyu gördüm.Çok sevindim bu konuyu gördüğüme ancak ne yazıkki hiçbiri kesin çözüm olmadı.

1-) İlk sayfada verilmiş olan rar dosyasını indirip içindeki leri aynen uyguladım.(gizliaktifolsun.bat ve Sil.bat)
    2-) Regeditteki bütün ayarları da uyguladım ama yarım saat sonra virüsün tekrar ortaya çıktığını gördüm.
    3-)Yorumları okuyunca autorun.inf dosyasını silince çözüm oldugunu söylemişler onuda yaptım.Sürücülerdekileri sildim fakat düşüncesizce PSP deki autorun.inf dosyasını sildim.Sonuç olarak PSP yi PC ye bağlayınca USBye bağlı aygıtlardan birisi çalışmadığından tarzı uyarı verdi.Neyse bunuda geçtim..
    4-) Superantispyware programının önerileri üzerine onu indirip tarattırdım reboot edince pc yi windows açılmadı kendi kendine restart atıyordu.En son çalışan yapılandırma ayarlarından açabildim pcyi mutluyum buna Tabi sorun devam ediyor..
    5-)NoD32 indirip tarattırdım sonuç yok..
    6-)ComboFIX uyguladım sonuç yok.
    7-)Anti malware programları kullandım sonuç çıkmadı.

Dedimki yeter artık bir format atayım maalesef baktımki Windows XP SP2 cd sini koydum fakat önyükleme için bir tuşa basın ekranı gelmiyor.DVD-RW temizledim fakat yine sonuç aynı.Boot device zaten 1.ci CD-Rom ikinci SATA seçili.O zaman F8 e de basıp seçiyorum yine çıkmıyor.Neyse dedim baktım Windows ortamında CDleri okumayınca sorun DVD-romdandır dedim.

Şimdi hala sorunu çözmeye çalışıyorum bazen Windows bile açılmıyor Msn bağlanmıyor onuda çözemedim "Windows Live Communications Platform" hatası.

Hala virüs duruyor PCde.

Arkadaşlar anlayıcağınız çok kötü bir durumdayım benden daha kötü bir durumda olan yoktur.En azından umarım

Bu sorunumu çözebilene minnettar kalırım

• Hocam Allah razı olsun ya.Askerdeyim bu lanet virüslerle başım beladaydı anlatımınla ve önerinle temizledim.O antivirüsü yapanlarada çok teşekkürler.Yaklaşık 300'e yakın virüs buldu sildi.Çok teşekkürler.
  • saol kardeş valla bu virüsle bi kaç ay ugrastım
  • Hacım harıkasın emegıne saglık :)

oylesıne bakınırken gordum ve tonla dosyalarımı gerı kazandım sayende :)

• aynı sorun bendede var.Yukarıdaki linkler çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

aynı sorun bendede var.Yukarıdaki linkler çalışmıyor

Linkler yani sunucumuz MEB, arasıra bu şekilde servis hatası verebiliyor, bir süre sonra site faaliyete geçecektir.
    Evde olsam hemen göndereyim diyecegim ama dışardayım. Sil.rar diye aratın, farklı linkler çıkabilir.
  • arkadaşlar external hard dıskıme gırdıkten 5 sn sonra bu resimdeki gibi hata alıyorum
     Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm

ilk sayfada soylenılen herseyı yaptım yine aynı.
  • Verilen adımları yaptım ve şuan gizli klasörleri görebiliyorum. Ancak bu gizlenen klasörleri, normal dosya klasörü yapmak için sil.rar'a ihtiyacım var ve 2 linkte çalışmıyor...Bu dosyayı tekrar upload ederseniz çok sevineceğim...
  • Sorunu hallettim Allah sizlerden razı olsun...

Daha dün yeni telefon aldım içine şarkı vs. atamıyordum bu sorun yüzünden hevesim kursağımda kalmıştı, sayenizde kurtuldum...

Çok teşekkürler arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Verilen adımları yaptım ve şuan gizli klasörleri görebiliyorum. Ancak bu gizlenen klasörleri, normal dosya klasörü yapmak için sil.rar'a ihtiyacım var ve 2 linkte çalışmıyor...Bu dosyayı tekrar upload ederseniz çok sevineceğim...

Bi kaç defa denedim şuan tekrar oluşmadı virüs umarım böyle kalır

Buyur arkadaşım dosya;

http://www.filesavr.com/yereldiskaamamagizliklasrvirs_1

• quote:

Orjinalden alıntı: gladboy

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Verilen adımları yaptım ve şuan gizli klasörleri görebiliyorum. Ancak bu gizlenen klasörleri, normal dosya klasörü yapmak için sil.rar'a ihtiyacım var ve 2 linkte çalışmıyor...Bu dosyayı tekrar upload ederseniz çok sevineceğim...

Bi kaç defa denedim şuan tekrar oluşmadı virüs umarım böyle kalır

Buyur arkadaşım dosya;

http://www.filesavr.com/yereldiskaamamagizliklasrvirs_1

Yeni alternatif link biirnci sayfaya eklendi...
    http://www.temiznesiller.org/sil.rar
    Serverin adı da dosyaya nerdeyse uygun oldu...

• taşınabilir harddiskimi laptopa taktığımda hep hata veriyodu ve ancak mouse da sağ tıklayıp araştır dediğimde girebiliyodu..aynı sorun c sürücüsündede başlamıştı..burdaki tavsiyelerden ben 2. sine uyarak problemi çözdüm,her iki sürücüde sağlıklı bi şekilde çalışıyo artık..teşekkürler emeğinize..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.