Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virüsün bir üst sürümü çıkmış.Tıkladığınız klasörü gizli yapıyor ve aynı isimde başka bir klasör açıyor.Bu klasör 75kb görünüyor.Tıkladığınızda virüs bulaşıyor,başka hangi klasöre tıklarsanız ona da bulaşıyor.
  • harici harddiskteki autorun.inf dosyası nasıl silinir?

dracula, combofix, ad-aware2010, avira, malwarebytes...

hepsini denedim.
    bilgisayardaki sorun çözüldü.
    ancak harici harddiske de bulaşmış. normal olarak siliyor tamam. ama çıkartıp takınca tekrar geri geliyor.
    format dışında ne yapmak lazım?

bir de lacie'dekini yukarıdaki programlar temizledi ve bir daha gelmedi.
    ama seagate harddisktekiler bir türlü kalıcı olarak silinemedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

harici harddiskteki autorun.inf dosyası nasıl silinir?

dracula, combofix, ad-aware2010, avira, malwarebytes...

hepsini denedim.
    bilgisayardaki sorun çözüldü.
    ancak harici harddiske de bulaşmış. normal olarak siliyor tamam. ama çıkartıp takınca tekrar geri geliyor.
    format dışında ne yapmak lazım?

bir de lacie'dekini yukarıdaki programlar temizledi ve bir daha gelmedi.
    ama seagate harddisktekiler bir türlü kalıcı olarak silinemedi...

USB Disk Security bunu dene.

• hocam şimdi de garip birşey olmaya başladı.. daha önceden belleğime attığım klasörler bi süre sonra kendiliğinden yok olmaya başlıyor???

aynı isimde bi klasör açmaya çalıştığımda ise " bu isimde bir klasör var" hatasını veriyor.. nasıl hallolur bu problem .. gizli klasörleri göster falan dedim, antivir r dropper tarzında birşey buldu, onu sildim.. hala o klasörler görünmüyor ve diskimde yer işgal etmeye devam ediyorlar. yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronyaur

hocam şimdi de garip birşey olmaya başladı.. daha önceden belleğime attığım klasörler bi süre sonra kendiliğinden yok olmaya başlıyor???

aynı isimde bi klasör açmaya çalıştığımda ise " bu isimde bir klasör var" hatasını veriyor.. nasıl hallolur bu problem .. gizli klasörleri göster falan dedim, antivir r dropper tarzında birşey buldu, onu sildim.. hala o klasörler görünmüyor ve diskimde yer işgal etmeye devam ediyorlar. yardım edin.

Dosyaları gizlediği için ve gizli dosyaları görmenizi engellediği için bu sorun oluşuyor. internet explorer veya exploreri açın adres çubuğuna f:\klasörüm yazın ENTER a basın klasörlerin içinde gezebilirsiniz.

Flash Hangi sürücü ise f yerine o harfi
    klasörünüz hangisi ise klasörüm yerine o klasör adını yazın

Registry dosyaları var gizli dosyları gösterme ayarı yapan fakat bu ayarı virüs yine dğiştirecektir.

Ben bi combofix yapın derim.

saygılar.

• eyw
  • alakasz olcak ama baska çözum bulamadım burdaya yazmaktan baska yenı uyeyım ve konu açamıyorum telefeon aktıvasyonunundan bahsedılıyo fakat nası yapılavağını bılmıyorum yardım lutfen
  • Arkadaşlar Win7 kullanıyorum ve şöyle bir hata alıyorum..

sil.rar dosyasını indirip içindekileri uyguladım ancak sorun çözülmedi..
  • Arkadaşlar denemediğim yöntem denemediğim program kalmadı ama autorun özelliği bir türlü çalışır duruma geçmedi. Flash bellek cd ya da harddisk ne takarsam takayım otomatik çalıştır özelliği devreye girmiyor. Ek fikirlere açığım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duranek -- 28 Nisan 2010; 16:00:15 >
  • WİNDOWS 7 mi xp.demi sıkıntı yaşıyosunuz
  • hocam elinize sağlık süper anlatım olmuş
  • Pc ye format attıktan sonra bile D sürücüsündeki dosyaları göremiyordum. Sil.rar programı sayesinde sorunumu çözdüm. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • Gizli dosyaları göstermeme sorunu çözümü

teşekkür ederim sorunum çözüldü

http://forum.donanimhaber.com/m_12577236/tm.htm

bu adrestede var mış.

Başlat - Çalıştır - Regedit

Şu Dizine Git;

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced

Anahtarına gel ve sağ tarafta ;

"Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.

Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de. Adlarını Hangisi yoksa o yaz. Ve sonra değerlerini 1 yapıp oturumu yeniden başlat. Olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: orchel

Arkadaşlar Win7 kullanıyorum ve şöyle bir hata alıyorum..

sil.rar dosyasını indirip içindekileri uyguladım ancak sorun çözülmedi..

herkese selam,

buradaki sorunun aynısını ben de yaşıyorum, ilk mesajdaki her şeyi denedim ama iş yaramadı, şöyle ki

ntfs şeklinde görünen 1 TB lik wd caviar green hdd i, denetim ayarlarından tüm yetkileri kaldır / yeniden ver işlemini yapınca, üstüne combofix yapıp sil.rar ı çalıştırınca hdd ve içindekiler görünmeye başlıyor ancak paylaşıma kapalı klasörlerde kilit resmi çıkar ya (win 7 kullanıyorum) hdd deki tüm klasörlerde işte ub kilit resminden var... ancak içlerine girip işlem yapabiliyorum... bir süre sonra ki bu süre tamamen pc nin kafasına esen bir süre, hdd yeniden eski haline dönüp ntfs durumuna geri dönüyor...

güvenli modda açınca, üstteki işleme gerek kalmaksızın hdd içine girebiliyorum ancak gene klasörlerde kilit resmi oluyor, gene de girebiliyorum...

autorun killer ı da denedim ancak fayda etmedi...

ne önerirsiniz ?

• verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. '''''''virüs alemine son''''''
  • Ben bu tarz virusler icin USB Disk Security programini kulaniyorum cok basarili bir program kullanmanizi tasiye ederim/
    kullanmaya basladigimdan beri autorun gibi virusler pc ye bulasamadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_7008 -- 8 Temmuz 2010; 22:27:46 >
  • elinize sağlık bide bişi sorcam disk knight nedir?
  • 1 hafta önce oralarda oynadım bilgisyarı bozdum.3 g¨¹n bilgisayarsız kaldım.
  • Güzel bir çalışma olmuş. tam aradığım programdı. eline sağlık arkadaşım...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.