Bildirim
Gizli Klasörleri Göter dediğimde göstermiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukaridaki satıra yazarak girmeyi denedin mi ( gizli olan klasör e tabi ki ) ? -
muhtemelen truva atı veya benzeri zararlı bir program bulaşmıştır.. Antivirüs programını güncelle, spybot gibi bir programla da tarat.. Büyük ihtimal bulur..
Düzeltme: imlâ hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutlu42 -- 18 Mayıs 2007; 22:07:40 > -
Gizli dosyalar için:
http://rapid.share.com/files/31762680/klasoracma1.reg.html bu dosyayı indirip açman yeterli (Alıntı:serji)
Otomatik gösteri içinde flash diske sağ tıklayıp özelikler, otomatik kuıllan sekmesi, "her defasında eylem seçmemi iste" yi işaretleyiniz.
Düzeltme: imla
Düzeltme: Link değiştirilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 19 Mayıs 2007; 12:52:45 >
-
evet trojen bulaşmış temizledim -
linki yenilermisiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: rederfi
linki yenilermisiniz
rapid.share (aradaki noktayı (.) kaldırırsanız, link çalışır) -
arkadaşım kayıt girildi ama hiçbir değişiklik olmadı -
quote:
Orjinalden alıntı: rederfi
arkadaşım kayıt girildi ama hiçbir değişiklik olmadı
Bu arada benim verdiğim linkdeki dosya, klasör seçenekleri ile ilgiliymiş, kusura bakmayın.
Vereceğim linkte bi kaç öneri var onları deneyiniz.
http://resim.donanimhaber.com/m_12577236/mpage_1/key_gizli%252Cdosyalar//tm.htm#12577236
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hata kodu 0x80070035
- bilgisayarım ne kadar eder
- windows pin unuttum
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- disk boot failure insert system disk and press enter
- bağlantı sıfırlandı hatası
- mavi ekran hatası
- gigabyte bios tuşu
- internet hızlandırıcı
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X