Beyler ben her ay gold pıremuyum almama rahmen ıtemlerı kıtleye mıyorum bununıcın gızlı soru lazım bılen var sa lutfen soylesın Teşekurler
izli sourunu bilmedigin cara pre ne alıon kardeşim
ticket atmayı dene.. prm aldığın kartın bilgilerini yaz.. gizli sorumun cevabını unuttum de.. yeni gilzi sorumun ..... bu cevabı .... bu olsun de.. hallederler.. gold prm varsa chrında ticketi türkçe yazabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Stayler007
ticket atmayı dene.. prm aldığın kartın bilgilerini yaz.. gizli sorumun cevabını unuttum de.. yeni gilzi sorumun ..... bu cevabı .... bu olsun de.. hallederler.. gold prm varsa chrında ticketi türkçe yazabilirsin
katılıyorum bide cashen mı ne kodu var onu yollayınca da oluyo
Ticket Atarak Gizli Yanıtını Cevabını Öğrenebilirsin.
i want to change my secret question answer. i give you all informATIon all history is there under my letter. thank you 4 digit of credit card clickbuy customer number clickbuy email adress clickbuy Id My current password : ***** i last bought " bronze premium yada ne aldı isen" My shops are here : date : " tarihi ay gün yıl şeklinde " time " zamani " saat dakika saniye salise " make my new secret question answer " ********"
CharA Onceden Pre Alınmışşsa Onunda KODU Gerekiyor.Yanlızca Senin Son Aldığın Prenin Kodu Değil Yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme