Şimdi Ara

gjkljl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Fatal61 -- 2 Mayıs 2007; 18:47:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 61Fatal61

Bu mesaj silindi.
    size bilgiyi geç aktarmışlar, 1 haftadan uzun süredir müşteri hizmetlerinde kısıtlamanın kalktığını söylüyorlar zaten:) Gerçi her aradığımızda farklı bilgi veriyorlardı şimdi onaylanmış oldu:)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun aveacılar güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe07

hayırlı olsun aveacılar güzel haber

Alıntıları Göster
    doğru olanı yapmışlar. hatalarını anladıkları için kutluyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

doğru olanı yapmışlar. hatalarını anladıkları için kutluyorum..

Alıntıları Göster
    aveacılar için güzil bir karar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

aveacılar için güzil bir karar olmuş

Alıntıları Göster
    Ama az önce aradım müsteri hizmetlerini (4440500) böyle bir şey yok dediler. Sınırlandırmanın kaldırılması söz konusu değilmiş şu an.. Ne iş anlamadım??? Doğruluğu -ki eğer varsa, ne zaman kesinleşir acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 1 Aralık 2006; 23:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    zurrani'ye katılıyorum. herşeyde olduğu gibi bunda da bedavanın kıymeti yok. insan aldığı hizmet karşılığında, hizmet mikatrı değişse bile ödediği bedel aynı kalıyorsa umursamadan kullanan da çıkıyor. "fair use policy" diye birşey var yurtdışındaki operatörlerde ve deyim yerindeyse abartanları tespit ettiklerinde sözleşmelerini veya da tarifelerini iptal ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    fafafafafafafa
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

ARKADAŞLAR MEB VE EGM TARİFESİNDEKİ KISITLAMALARA KARŞI ABONELERİN GOSTERDİKLERİ TEPKİ DOGRULTUSUNDA AVEA KISITLAMAYİ KALDİRMA KARARİ ALDİ... DUN BAYİİMİZE GELEN AVEA YETKİLİSİNNİ SOYLEDİKLERİNE GÖRE TARİFELERDEKİ KISITLAMALARİN KALDİRİLDİGİNİ SOYLEDİ BİZ HENUZ HABERİMİZ OLMADİGİNİ KENDİSİNE SOYLEDİGİNDE" HENUZ YAYINLANMAMİŞ OLABİLİR AMA KALDİRİLACAK" ŞEKLİNDE BİR ACIKLAMADA BULUNDU...

/>

Bu bilginin güvenilirliği nedir?

Avea daha önce de "kısıtlama getirdim" dedi tesadüfen öğrendik şimdi kaldırılacak deniyor.

Bunu da tesadüfen öğrendim nasıl halkla ilişkiler yürütüyor bu avea ya da halkla ilişkiler
    departmanı diye bir departmanı var mı acaba merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubidikkk -- 2 Aralık 2006; 13:52:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gubidikkk

quote:

ARKADAŞLAR MEB VE EGM TARİFESİNDEKİ KISITLAMALARA KARŞI ABONELERİN GOSTERDİKLERİ TEPKİ DOGRULTUSUNDA AVEA KISITLAMAYİ KALDİRMA KARARİ ALDİ... DUN BAYİİMİZE GELEN AVEA YETKİLİSİNNİ SOYLEDİKLERİNE GÖRE TARİFELERDEKİ KISITLAMALARİN KALDİRİLDİGİNİ SOYLEDİ BİZ HENUZ HABERİMİZ OLMADİGİNİ KENDİSİNE SOYLEDİGİNDE" HENUZ YAYINLANMAMİŞ OLABİLİR AMA KALDİRİLACAK" ŞEKLİNDE BİR ACIKLAMADA BULUNDU...

/>

Bu bilginin güvenilirliği nedir?

Avea daha önce de "kısıtlama getirdim" dedi tesadüfen öğrendik şimdi kaldırılacak deniyor.

Bunu da tesadüfen öğrendim nasıl halkla ilişkiler yürütüyor bu avea ya da halkla ilişkiler
    departmanı diye bir departmanı var mı acaba merak ediyorum...
    hadi bakalım yine boş hat bulanilene aşk olsun olan bu yüzden hatlarını kapayanlara oldu. tabi bide benim gibi telefonu telsiz gibi kullanmayanlara. neyse telsime devam ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutimuti

hadi bakalım yine boş hat bulanilene aşk olsun olan bu yüzden hatlarını kapayanlara oldu. tabi bide benim gibi telefonu telsiz gibi kullanmayanlara. neyse telsime devam ederiz.

Alıntıları Göster
    valla haberi yeni okudum ve avenın olduğu kadar kendi adıma da çok sevindim umarım bu haberin doğruluk payı
    vardır...bu karar herkes için hayrlı oldu...ama olan hatlarını iptal edenlere oldu......umarım bu habern doğruluğu için sağlam bi kaynak buluruz....herkes bişeler diyo baksanıza......

• quote:

Orijinalden alıntı: beyti10

valla haberi yeni okudum ve avenın olduğu kadar kendi adıma da çok sevindim umarım bu haberin doğruluk payı
    vardır...bu karar herkes için hayrlı oldu...ama olan hatlarını iptal edenlere oldu......umarım bu habern doğruluğu için sağlam bi kaynak buluruz....herkes bişeler diyo baksanıza......

Alıntıları Göster
    çokmu iyi olay sanki. cahit paksoyun(aycell ceo su) yediği haltın cezasını biz gerçek ariacılar çektik. aslında avea bize veremediği hizmetin bedelini ödemeli. birde millet utanmazmış gibi seviniyor. 17 saat neyinize yetmiyor. 17. benim telefon senede o kadar görüşme yapmiyor. sakın bizim ihtiyacımız oluyor ayaklarına yatmayın. bu hattı kullananların yüzde 90ı fuzuli lak lak başka bişi değil. Olan gene aveayı İLETİŞİM için kullananlara oluyor. boş konuşmaya devam edin.

Annemin hastaneye acile kaldırıldığı gün babamlara ulaşabilmek için 20 dakika şebekeyi düşürmeye uğraştim ama habire şebeke meşgul. Bu kadar düşüncesiz insan varki. Ya o durumda çok ihtiyacı oaln bir olsaydıda polise yada başka bir yere ulaşamasaydı. Ama ne önemi var Türk milleti olarak fuzuli işlerde abartıda üzerimize yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 2 Aralık 2006; 23:50:25 >

• quote:

/>

dedikodu bu ya.Burda millete ahkam kesiyosun avea şöyle böyle diye sonrada çıkmış bayimize gelen avea yetkilisi şöyle dedi böyle dedi.Hangi bayisin sen bakıyım?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bir bayi olarak sen kurum adına burada konuşamazsın bu 1. Kendine müşteri hizmetleri görevlisi gibi pozlar vererek sorun cevaplayalım havasına giremezsin bu 2. Avea İletişim Merkez gibi insanları yanıltabilecek bir nikle burada insanlara sanki şirket her foruma bir şube açmış gibi yanıtlar yazamazsın bu 3. Konuşmalarını sadece tarifeler ve hizmetler üzerine yaparsan sana itirazım olmaz bu da 4. Bu forumda binlerce kişi var çeşitli şirket ve firmalarda çalışan.Herkes kendi firması adına konuşursa biz kime inanacağız? Belki iyi niyetle kullanıcılara yardım etmeye çalışıyorsun ama maksadını aştığın anlar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Arkadaşım bir bayi olarak sen kurum adına burada konuşamazsın bu 1. Kendine müşteri hizmetleri görevlisi gibi pozlar vererek sorun cevaplayalım havasına giremezsin bu 2. Avea İletişim Merkez gibi insanları yanıltabilecek bir nikle burada insanlara sanki şirket her foruma bir şube açmış gibi yanıtlar yazamazsın bu 3. Konuşmalarını sadece tarifeler ve hizmetler üzerine yaparsan sana itirazım olmaz bu da 4. Bu forumda binlerce kişi var çeşitli şirket ve firmalarda çalışan.Herkes kendi firması adına konuşursa biz kime inanacağız? Belki iyi niyetle kullanıcılara yardım etmeye çalışıyorsun ama maksadını aştığın anlar oluyor.

Alıntıları Göster
    formumuzda avea kullanan ve kullanmayan herkes tepki gösterdi görüyorsunuz forum ne kadar faydalı
    avea kullananlara hayırlı olsun

• BENCE PEK İNANDIRICI DEĞİL ÇÜNKÜ ŞU ANA KADAR TEPKİ OLARAK SADECE 9 KİŞİ HATTINI KAPATTIR MIŞ
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

Benim yaptiklarim seni ilgilendirmez bu 1 benim nasil davranacagima sen karar veremezsin bu 2 ben şirket adina konuşmadigimi defalarca yazdim bu 3 istedigim gibi paylaşim yaparim sana soracak deilim buda 4....

Çok güzel yazmışsın sana verecek cevap bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

Benim yaptiklarim seni ilgilendirmez bu 1 benim nasil davranacagima sen karar veremezsin bu 2 ben şirket adina konuşmadigimi defalarca yazdim bu 3 istedigim gibi paylaşim yaparim sana soracak deilim buda 4....

Çok güzel yazmışsın sana verecek cevap bulamadım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ne müşteri hizmetleri nede avea bayileri kısıtlamanın kaldırıldığını onaylamıyor
    Kesin durumun ne olduğunu öğrenme şansımız varmı??

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Ben sizlere bayiimize gelen avea yetkilisnini yapmiş oldugu acıklamayi ilettim kaldirilacak diye bir söz etti bu söylem karşısında bende boyle muhdeli bir haber verme yoluna gittim. Şu an kesin bir bilgi veremiyor olabilirler ama kaldirilacak mutlaka..

İnşallah dediğin gibi olur cep aile bitiyor öyle bir durumda avea dan hesaplısı olmayacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

quote:

Ben sizlere bayiimize gelen avea yetkilisnini yapmiş oldugu acıklamayi ilettim kaldirilacak diye bir söz etti bu söylem karşısında bende boyle muhdeli bir haber verme yoluna gittim. Şu an kesin bir bilgi veremiyor olabilirler ama kaldirilacak mutlaka..

İnşallah dediğin gibi olur cep aile bitiyor öyle bir durumda avea dan hesaplısı olmayacak gibi

Alıntıları Göster
    valla inşallah kalkar bu uygulama...3 müşteri hizmetleri telefon görüşmesinde 2sinde böyle bi uygulamanın şuan için geçerli olmadığını birinde ise 1000dkka değil de makul süre olarak adfedildiğini gördüm...kesin bi karara bağlarlar inşallah bu haberi.......

• quote:

Orijinalden alıntı: beyti10

valla inşallah kalkar bu uygulama...3 müşteri hizmetleri telefon görüşmesinde 2sinde böyle bi uygulamanın şuan için geçerli olmadığını birinde ise 1000dkka değil de makul süre olarak adfedildiğini gördüm...kesin bi karara bağlarlar inşallah bu haberi.......

Alıntıları Göster
    Bununla ilgili son gelişme nedir bilgisi olan var mı?İnsan siteye koyar 1000dakikayla sınırlandı diye ya da sınırlama kalktı diye işe bak alakasız yerlerden avea ile bilgili bilgi almaya çalısıyoruz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.