Türkiye için Herhangi bir alternatif? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Glassdoor nasıl bilirsiniz
-
-
türkiye için veriler doğru değil.
amerika ve avrupa için isabetli.
türkiye için alternatif yok maalesef. linkedin'dan soruyoruz cevap vermeremiyorlar gizlilik anlaşması mı ne varmış. ekşi'den soruyorum mecbur. datayı kendimiz elde etmemiz lazım. adamın maaşını sorunca sülalesine küfür etmişiz gibi davranıyor, gelecek meslektaşın piyasayı merak ediyor işte ne diye kasıyorsun omg.
Savunma sanayi maaşlarının hepsine hakimim. en fazla parayı aselsan sonra roketsan veriyor. fakat maaşlar birbirine yakın. Diğerleri milletten duyduğum kadarı ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 8 Aralık 2024; 13:54:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.Dtürkiye için veriler doğru değil.
amerika ve avrupa için isabetli.
türkiye için alternatif yok maalesef. linkedin'dan soruyoruz cevap vermeremiyorlar gizlilik anlaşması mı ne varmış. ekşi'den soruyorum mecbur. datayı kendimiz elde etmemiz lazım. adamın maaşını sorunca sülalesine küfür etmişiz gibi davranıyor, gelecek meslektaşın piyasayı merak ediyor işte ne diye kasıyorsun omg.
Savunma sanayi maaşlarının hepsine hakimim. en fazla parayı aselsan sonra roketsan veriyor. fakat maaşlar birbirine yakın. Diğerleri milletten duyduğum kadarı ile.
İş ilanına maaş aralığı koymuyor, "competitive" salary deyip geçiyorlar. Dediğine göre çalışanlardan da bilgi almak kolay değil. Glassdoor da yok.
E o zaman biz veriyi nereden elde edeceğiz? Mülakatta çekinmeden sorarım ben, mümkünse sonlara doğru değil, daha önce.
Kariyer dersinde geçti, mülakatta maaş vb. sorulmamalı, kabul sonrası konuşulmalı vb. diye de ben niye o kadar vakit kaybedeyim, şirket kaybetsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yav yabancı şirketler linkedlnde ilan verirken bile tak diye yazıyor maaşı yan hakları bizimkiler niye devlet sırrıymış gibi saklıyor ki
Sonra mülakatta soruyorlar ama maaş beklentin kaç diye? Mülakatın bence en saçma yanı, şu kadar istiyom desem verecek misin, yok zaten hazır maaş bellidir, e niye soruyon o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Aralık 2024; 14:9:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linkedin'da turkcell çalışanına sordum, maaş söyleyemem maalesef işten atılma sebebi gibi bir şey dedi.
alacağımız maaşı muhtemelen süreç olumlu sonuçlanıp iş teklifi alınca öğreneceğiz. zaten mülakat aşamasında söylemiyorlar maaşları, maaş beklentiniz ne diye soruyorlar sadece.
-
Ohoooo
Beklenti kısmında hallederim o halde np
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyduğum kadarıyla en fazlayı roketsan veriyor ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorayım.
ama sanmıyorum, bir de roketsan çok uzakta ya gidilmez.
-
Harbi ya ss sıkıntısı o tanıdık taide çalışıyor kazana gidiyor tai için ne anladım bu işten cidden. Roketsan nerde tam bilmiyorum ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
remote yok bir de. en güzel konum havelsan'ın. kentpark'ın yanında. odtü, hacettepe ve bilkent'e yakın. bilkent'te master yaparsam havelsan'da çalışırım.
-
Aselsan bazen İİBF mezunları için iş ilanı açıyor, linkedin'de görüyorum. Aselsan İİBF çalışanları ne kadar maaş alıyor peki @Cryptix Ph.D bilgin var mı ? çoğu yere baktım fakat yok.
-
tskgv şirketilerinin iibf pozisyonları general çocuklarına ayrılmış durumda, pek hayalini kurma derim. ilanı laf olsun die açıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 8 Aralık 2024; 14:55:7 > -
Herhangi bir kaynağın var mı hocam ? Burada gördüm dediğin.
-
var hocam da kaynağı karıştırma.
-
bu maas gizliligi muhabbeti harbiden sacmalık seffaf yaptırcan bunu adam meslektasının ne kadar aldığını bilicek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X