Şimdi Ara

glavie + cold cook salakça ama ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben full str glavie kullanıyom başlarda light de hız var die light actım12 ye kadar idare ediyodu sonra adamlar bana saldırıp dondurup dondurup dövdüler beni bende bi sinirle cold u lvl 25 yaptım keşke yapmaz olaydım şimdi ne yapayım coldu resetliyeym mi yoksa dursun mu ???

• orta defensli bi char yaparsın ileride cold pasif ve cold buff açarsın kalsın ya zaten cold yada pacheon seçmelisin en mantıklısını seçmişssin eğer vuruşunu açtıysa yani el yakmasını açtıysan sadece onu kapat buff ce passivler kalsın digerlerinin hepsini kapat şimdi tercihen adamı yere vurup dondurma skilini 1de bırakabilirsin cunku zaten 2.nin açılamsı için 1 yeterli oluyor
  • cold işini görür ama sen zmanını pek iyi ayarlayamamışsın gibi yani şu an 3 force mu kasıyorsun onu anlatta ona gore bilgi verelim.ben senin şu an cold+light kastıgını zannediyorum devam edebilirsin.ama full str isen genellikle firela başlıyorlar boyle devam ediyor ilerde pvp için cold açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurs06

cold işini görür ama sen zmanını pek iyi ayarlayamamışsın gibi yani şu an 3 force mu kasıyorsun onu anlatta ona gore bilgi verelim.ben senin şu an cold+light kastıgını zannediyorum devam edebilirsin.ama full str isen genellikle firela başlıyorlar boyle devam ediyor ilerde pvp için cold açılıyor.
    resetle ne işi görür resetleeeeeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: Niang7

resetle ne işi görür resetleeeeeeeeeee

Alıntıları Göster
    ha madem salakca ne veriyon cold a zaten yanlışş siz ne dogru dionuz cold glevie de bi işe yaramazzzzzzzzz

• quote:

ha madem salakca ne veriyon cold a zaten yanlışş siz ne dogru dionuz cold glevie de bi işe yaramazzzzzzzzz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bladeufuk

glavienin fire gitmesi gerektiğini bilmiyodum ve salakca bi skil actım salakca bi cevap vermene gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ogdemster@

quote:

glavienin fire gitmesi gerektiğini bilmiyodum ve salakca bi skil actım salakca bi cevap vermene gerek yok

Alıntıları Göster
    salakca cevap vermedim ve senin çok saslak ca bi konu açmana gerel yoktuu!!!forumu arasaydın emininm bulabilir ve eminimde senin gibilirin yüzünden forum kililigi oluyo boş yere topic açanların yüzünden

• quote:

Orjinalden alıntı: ogdemster@

arkadaslar ben full str glavie kullanıyom başlarda light de hız var die light actım12 ye kadar idare ediyodu sonra adamlar bana saldırıp dondurup dondurup dövdüler beni bende bi sinirle cold u lvl 25 yaptım keşke yapmaz olaydım şimdi ne yapayım coldu resetliyeym mi yoksa dursun mu ???

İLAHİ KARDEŞ NE MAKARASIN YAW

• quote:

Orijinalden alıntı: ZooMBee

quote:

arkadaslar ben full str glavie kullanıyom başlarda light de hız var die light actım12 ye kadar idare ediyodu sonra adamlar bana saldırıp dondurup dondurup dövdüler beni bende bi sinirle cold u lvl 25 yaptım keşke yapmaz olaydım şimdi ne yapayım coldu resetliyeym mi yoksa dursun mu ???

colda res mi atılır yaf allah allah adamı çat die donduruyo slow da var e daha ne olsun ba

• quote:

Orijinalden alıntı: ZooMBee

quote:

arkadaslar olayı sanırım anlatamadım veya anlayamadınız bi kere verdim artık siz neden bole tepki veriyosunuz ben size resetliyeyimmi die soruyom siz ne cevap veriyonuz yardım etmeyecekseniz cvp yazmanıza gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ogdemster@

arkadaslar olayı sanırım anlatamadım veya anlayamadınız bi kere verdim artık siz neden bole tepki veriyosunuz ben size resetliyeyimmi die soruyom siz ne cevap veriyonuz yardım etmeyecekseniz cvp yazmanıza gerek yok

Alıntıları Göster
    hayır kardeşm cold devam et ben glavie + cold um çok memnunum özellikle frost nova harika bide nuke açılsın çok dehşet olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nik Mik Yok

hayır kardeşm cold devam et ben glavie + cold um çok memnunum özellikle frost nova harika bide nuke açılsın çok dehşet olur

Alıntıları Göster
    nuke mu açılsın ? Full str chara nuke sp kaybından başka bişey del bence. Ha lvl 1 lion shout açılabilir seri mob kesimi için. Olduğunu zyerden etrafınızdaki passiv yaratıklara lion shoutla yanınza çeker çok daha seri bi kesim yaparsınız. Ama nuke aşırı gereksiz.
  • quote:

sen ne anlarsın cold-glavie den.
    cold pvpde ve lvl kasarken birebir.
    pvp yaparken diyelim nuker sana nuke atıyo adama bi vurcan adam donucak o sırada sen skilleri sayıcan.adamı habirer dondurcan adamın en sonun cure si biticek we sen kesicen...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bu kadar hiddetli bir yanıta gerek yok.... cold glaive fire dışında en güçlü seçeneklerden biridir..

• quote:

Orijinalden alıntı: _elkA

quote:

sen ne anlarsın cold-glavie den.
    cold pvpde ve lvl kasarken birebir.
    pvp yaparken diyelim nuker sana nuke atıyo adama bi vurcan adam donucak o sırada sen skilleri sayıcan.adamı habirer dondurcan adamın en sonun cure si biticek we sen kesicen...
    lwl yüksek die havalanma adama bak ya lwl yüksek die konuşuyo fikrime saygı duy be fazla konuşma

• quote:

lwl yüksek die havalanma adama bak ya lwl yüksek die konuşuyo fikrime saygı duy be fazla konuşma

Alıntıları Göster
    hey hey hey sakin ol adamım -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

hey hey hey sakin ol adamım -_-

Alıntıları Göster
    cold glavie bencede çok iidir fire kadar olmasada ama cold blade süperdir hehe,resmen deli eder adamı pvp de
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

cold glavie bencede çok iidir fire kadar olmasada ama cold blade süperdir hehe,resmen deli eder adamı pvp de

Alıntıları Göster
    cold en az hasarı verir, lvl kasmak için en kötüsüdür.
    pvp'de özellikle str'lere karşı biraz daha iyidir.
  • quote:

kardeş hakket komiksin yaws

• quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

quote:

kardeş hakket komiksin yaws
    bide şunu göz ardı etme arkadaş skill resette % 80 i geri geliyo eğer seni tatmin ediyosa yap tabi % 20 kazanabilirim diyosan neden olasın ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.