Byler Bnm 79 lvl (80) olmak üzere ve seri kasamıyorum. ama seri kasmak istiyorum buıldi degiştircemde ne önerirsiniz GLAVİE OR BOW lütfen yardım Kararsız kaldım NOT:Seri kasmak için
ilk lvl dan bow kassan lvl ında eğer full farm san çok seri kasabilirdin..Bow daha seri kasar bnce..
100 lvl wizz vardı onunla kasıyorduk 7/24 oda bırakınca kasılmamaya basladı blade o yüzden buıld degiştircem ve kararsızım
cold fire eğer ileri lvl sa bow çok ii gider cold fire bow sağlam olur ..
Tabiki bow
Cold 65 de max sayılır Firede iyi lightning de 52 de geri cekcem azar azar onuda
Tabi ki Bow ile daha hızlı kasarsın. Glavie'nin skilleri seridir; fakat kasarken canavarın dibine gitmen gerekir. Bow'un vuruşlarının bekleme süresi daha uzundur; fakat uzak mesafeden canavarlara tek atarak geçebilirsin.
tamam cok tesekkür ederim yorumlarınız için
bencede bow ama sana soylıyım 100 lvl blade nin onunde kımse duramaz kolay kolay yatmassında
-Şimdi bowla seri kasarsın ama 90 üstünde bladede kasmaya başlıyo seri söyleyeyim
suan da tank zaten yatıran yok medusaya da kendim gittim kac mobs daldı saglam ama yavas
20 lvl'in kalmış bence blader dan dönme pişman olursun
Bu noktadan sonra bırakma derim. Biraz sıkarsan dişini faydalarını görürsün ilerde. Sen de demişsin yatıran yok tank diye,biraz da yavaş olsun char dimi.:) Bi de ilerisini düşün,max lvla geldiğinde falan itemler vs. de sağlam olursa yatıran olmaz.:) Karar senin tabii ki ama devam et bence.
Bence Bow'a döneceksen hemen dön. Blade ile 100'e kasacaksın, o bitti bir de farm yapacaksın. Günde 24 saat kassan en az 4-5 ayını alır!
PATEVRA O 20 LVL nasıl ilerler ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme