Şimdi Ara

Glavie Yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Glavie bir çar açtım acaba yapılandırmayı heuksal-fire-cold mu heuksal-fire-lighting mi yapmalıyım??

• bilsem sormazdım çin çarları konusunda pek bilgim yokta..
  • up
  • Heuksal-Fire-Cold
  • healuksal fire-lighting
  • evet ben blade kullanırım glavieden pek anlamam ama benim bir arkadasımın 80 lwl karakteri var onda da 80 heuksal 80 fire 70 cold 53 lightning var yani bu 4 ü açmak önemli cold fiziksel defans sağlar lightning hızlı kosma sağlar
  • Force ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Sell:82 lwl Warior
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SllcKYlldrM

Force ?

Forcede olabilir istersen...Gayet'de güzeL bi Build...
  • sana kalmış bir şey eğer cold açarsan gücüne güç katarsın defansın çok sağlam olur ..
    light açarsan hızlı kasılırsın,hız lazım olan birşey ama dersenki benim çok param var her zaman moving speed alırım hız sorunu kalkar o zaman cold açarsın def.in sağlam olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

Allah'ım ya çin bir char lightsız olur mu Allah aşkına cold demişsiniz.

heuksal, fire, light, cold

Belli bi lvle kadar lightı 40-50de tutarsın 80-90 gibi eger plvle kasılcaksa coldu direk açarsın 90dan sonrada botlasan bi miktar para birikmiştir onlada 1 zahmet scroll al yane
  • Bir Glavie Çar Kasacaksan lıhghtnıng Büyüsü 86Lwe Kadar Kesin Açılmalıdır 100lw Oldundugu zaman(100cap) lıhghtnıng kapatıLıp Cold Yada Force Saçilebilir 4 Tane Glavie çar Kastım TecRübelerime Güvenebilirsin
  • Heuksal - Fire - Lightning benin yapılandırmam.

Üst konularda gerekli açıklamalar var okuyarak avantaj ve dezavantajlarını ögrenebilirsin.
  • Lightnin'in bana göre bir avantajı kalmadı artık cold tavsiye ederim zaten baya tartışmıştık araştırırsan bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.