Şimdi Ara

GLAVİER YAPILANDIRMA HAKKINDA !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 lv glavier 100 heuksal-100 lighting-100 force olarak yapılandırılmış olsa pvplerde sağlam bir çar olurmu acaba?

• madem force dion lighting i ben anlamadın heuksal force fire daha mantıklı olur blade ve glavie bana gore mutlaka fire max olmalı
  • doru sölüosun ama hızlı koşmaya para yetişmio saten dier çarım wiz cleric biraz hız ii olur
  • 2 Konu nie açıyorsun ki
  • fireden şaşma
  • glavie ve bladelerde en saglam yapılandırma cold fire bence bide çift imbue yaparsan
  • Heuksal - Fire - Force

Heuksal - Fire - Cold

Ama

Heuksal - Lightning - Force

Böyle bir yapılandırma yok . . .

İstersen dene diyeceğim ama yazık olur . Madem glavierde ısrarcısın . Heuksal - Fire - Force ol . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplarınız için saolun ilk konuyu yanlışlıkla karekter alım satımlarına açmıştımda sora bunu konu dışına açtım
  • Heuksal-Lightning-Force
    Phy. defans düşük; mag defans da düşük. Millet seni pvp alanında, tabiri caizse, hedef tahtası olarak kullanır. Force de-buff'larını atana kadar çoktan yeri öpersin.
  • En Mantıklısı Heuksal - Fire Ve Lightning güç ve hız bir arada :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4HİN

En Mantıklısı Heuksal - Fire Ve Lightning güç ve hız bir arada :D

İşte tam benim kafadan adam çıktı.
  • firesiz glavier olmaz sakın öle bir yapılandırma yapma bende glavierim ve şöyle yapacağım 100lv heuksal . 100lv fire . 52lv lightnıng(yüzde 55 hızlı kosma acılıor :)) . 48lv cold (düşük bir snow shiled çok işe yarıyor ) bu şekilde yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 6 Temmuz 2009; 10:29:05 >
  • Glavie bir char kasıcaksan 86 lvl e kadar lightı acmanı öneririm, koşma skilinden faydalanmak için tabii...
    100 oldugunda da Lihgti kapatıp Cold masterysini 100 lvle çek...
    100 COLD -FiRE-HEAKSUAL + Garment set
  • hepsini ßo$ver sen :) 80 lightning, 100 fire, 100 heuksal, 20 cold (Snow shield için) zati snowu acarsan ßide fire ßuffları mag. verio, charında zaten str tank olursun :) ßak ßen 70 levelim 67 levelken 72 nuker kaçıodu ßenden :)) kendimden örnek veriorum benim yapılandırmamda öle ^^
  • Force,Fire,Heuksal olursan alışana kadar zorlanırsın...Chara alışıp kullanmayı öğrenince iş yapar hale gelir...
  • teşekkürler force tan vazgeçtim light heuksal fire daha mantıklı geldi
  • İlla force mu açacaksın ve druga paran mı yetişmiyor heuksal-fire full götürürsün 30light açarsın 70e kadar force götürürsün 100olana kadar böyle devam edersin sonra 30lightı kapatıp 100force yaparsın. Ama force yapmanı tercih etmem... heuksal fire cold derim şahsen...
  • sağlam char olmaz
    elinde bir sopa oraya buraya koşan sıçrayan kanguru gibi bir char olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.