Şimdi Ara

GLAXY S4 YARDIM LÜTFEN KAFAYI YİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumda sensör sorunu yaşıyorum telefonumla birisiyle görüşürken veya oyun oynarken falan ekran kararıyor. Kılıfı takınca tarih saat yazan yer duruyor. Çok sinir bozucu nasıl düzeltebilirm.

• dertolur17 kullanıcısına yanıt
    Yakınlık sensörünün önünde bir engel var.

Telefon çeviricisine girin ve *#0*# yazın. Çıkan menüden Sensör'e girin. Yakınlık sensörü çalıştığında arkaplan yeşil olur ve cihaz titrer. Yakınlık sensörü ahizenin yanındaki küçük siyah noktalardır. Onun önünde leke veya ekran koruyucu gibi şeyler varsa arındırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim telefon kılıfını cıkarınca öyle birşey yapmıyo kılıfta orjinal s4 kılıfı ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertolur17

arkadaşlar telefonumda sensör sorunu yaşıyorum telefonumla birisiyle görüşürken veya oyun oynarken falan ekran kararıyor. Kılıfı takınca tarih saat yazan yer duruyor. Çok sinir bozucu nasıl düzeltebilirm.

rehberin yanındaki arama tuşuna basın açılınca soldaki tuşa basın arama ayarlarına girin yakınlık sensörü seçeneğini iptal edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Yakınlık sensörünün önünde bir engel var.

Telefon çeviricisine girin ve *#0*# yazın. Çıkan menüden Sensör'e girin. Yakınlık sensörü çalıştığında arkaplan yeşil olur ve cihaz titrer. Yakınlık sensörü ahizenin yanındaki küçük siyah noktalardır. Onun önünde leke veya ekran koruyucu gibi şeyler varsa arındırın.

kardeşim telefon kılıfını çıkarınca birşey olmuyor. kılıf orjinal s4 kılıfı . kılıfsızda tel kullanımıyorum nasıl çözebilirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.