Şimdi Ara

Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows güvenlik duvarı ile ilgili bir sorun olabilir mi ordan izin verdiniz mi mu ya
  • dun gece webzenın sıtesınde bahsettıgı olayı uyguladım.
    dıokı once pc ye res at ondan sonra mu ıcındekı muGuard klasorunu sıl dıo.
    Bunları yapıp gırdım 2 saat takıldm.
    Bugun gırıyorum gene aynı sonuc.nProject hatası verıyo.Aynı ıslemlerı habıre tekrar tekrar mı yapıcaz.
    Bu nedır abı.
  • Aldığın hatanın kaynağı oyunun güvenlik programı ile senin pc deki birşeylerin çakışması son zamanlarda yüklediğin programlara bir bak yada antivirüsü devre dışı bırak bunları dene bir olmazsa yine düşünürüz başka taktikler yabancı forumlara da bakalım....
  • Bende oynuyorum asgardda nick bigottoman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigOTTOMAN1453

Bende oynuyorum asgardda nick bigottoman

dostum reset ile alakalı bir şey sormuştum rica etsem yanıtlarmısın?
  • Endorfinli Melankolik kullanıcısına yanıt
    hocam o konuda benim de net bilgim yok oyundan uzaktım o aralar. bir önceki sayfada bir arakadaşımız bahsetti ona sorarsan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin sanıyorum
  • bigottoman nick buysa ekledim seni dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

quote:

Reset olayı şudur benim oynadığım yıllarda yani yaklaşık 7 sene once falan 400 levele ulaşınca karakteri sıfırlıyordun ve 1 level olarak başlıyordun ama itemler ve statlar aynı kalıyordu ve serverlarda sıralamalar res sayısına göre yapılıyordu.Ama şu an kaç levelde res hakkı veriyor yada res olayı hala var mı tam bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremTarz

quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

quote:

Reset olayı şudur benim oynadığım yıllarda yani yaklaşık 7 sene once falan 400 levele ulaşınca karakteri sıfırlıyordun ve 1 level olarak başlıyordun ama itemler ve statlar aynı kalıyordu ve serverlarda sıralamalar res sayısına göre yapılıyordu.Ama şu an kaç levelde res hakkı veriyor yada res olayı hala var mı tam bilmiyorum...

Helheim sunucusunda böyle bir dengesizlik varmı diye epey araştırdım ancak kanıtlı birşeye henüz erişemedim. Sorduğum türk arkadaşlar bir zamanlar olduğunu ancak artık olmadığını belirttiler. Bulursam bir şey paylaşırım buradan

• Beyler asgard ta Nerelerdesiniz ya.Türk guildiniz varmı.40 lvl anca oldum valla.birde bu wcounleri nerden alcaz.paraylamı alınıyor.

• sağlam sv azaldı
  • ben dungeon2de kasıyorum genelde 140 lvl oldum 1 elf 1 sm 1 bk kasıyorum. beni ekle dostum beraber kasalım bigottoman nick
  • Tmm dostum

• KazuYA18 kullanıcısına yanıt
    server2deyim şuan
  • Fatihatila F kullanıcısına yanıt
    Dostum yok mu oynayan hep offline ayzıyor baktığımda. 240 level oldum ben comboyu da açtım tarkanda ee sm ve bk kasıyorum
  • Biz Asgardda kasıyoruz ama genelde afk oluyor charlar. Bende de bir GL var ewn son 367 idi ama çarşamba günü bırakmıştım afk dc yemiş. Birde EE kasıyorum 150 lvl oldu sayılır oda bakalım. Nickler: Kashar ve Filozof
  • Sonunda GL cloak diyip duruyordum ve sonund kavuştum Cloak Of Death +13 üm oldu baya fark yarattı ya öyle böyle değil.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    dostum nasıl sahip oldun +13 az da değil ha
  • BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt
    Pazarda dolanıyordum ama yok yani hiçbiryerde GL cloak bir baktım adamın biri cloak of death koymuş ulen bu pahalıdır dedim bir baktım 4 B adam herhalde 40 B yada 44 B felan koyucaktı yanlışlıkla koydu ama ben affedermiyim hayır. Kusura bakmasın zaten Filipinlilerden biri belli guildinden elimde son 4 B vardı onuda aldım iyi oldu ^^
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Valla helal olsun hocam sana budur bende hala 1. Seviye bile yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.