Şimdi Ara

Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyunu bende ındırıyorum yeriniz vardir umarım benım ıcınde :)
  • Dostum Helheim'de başlamanın cidden bir anlamı yok. Ben üniversite hazırlıktayken boş vaktim çoktu Helheim'e açtıydım Agi Elf bir arkadaşla kasmıştık o bıraktı ben devam ettim bir Türk guildine girmiştim belki sizin guilddlir. 60 yaşlarında bir ağabey bana jeweller socket setler kanat bow falan her şeyi vermişti. Hala da duruyor zaten. Şuan Asgard'da oynayan 7-8 Türk varız ki bu gayet güzel gidiş şuana kadar. Tavsiyem sizin de buraya gelmeniz ama gelmezseniz de canınız sağolsun zaten yeni konu açacağım Asgard'da oynayanların Nicklerini falan yazacağım oraya başlamak isteyen olursa da her türlü ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Dostum Helheim'de başlamanın cidden bir anlamı yok. Ben üniversite hazırlıktayken boş vaktim çoktu Helheim'e açtıydım Agi Elf bir arkadaşla kasmıştık o bıraktı ben devam ettim bir Türk guildine girmiştim belki sizin guilddlir. 60 yaşlarında bir ağabey bana jeweller socket setler kanat bow falan her şeyi vermişti. Hala da duruyor zaten. Şuan Asgard'da oynayan 7-8 Türk varız ki bu gayet güzel gidiş şuana kadar. Tavsiyem sizin de buraya gelmeniz ama gelmezseniz de canınız sağolsun zaten yeni konu açacağım Asgard'da oynayanların Nicklerini falan yazacağım oraya başlamak isteyen olursa da her türlü ulaşır.

Önerin için teşekkür ederim. Lakin biz asgard oynadık orada ki piyasa gerçekten çok ölü. Helheim kalabalık olması sayesinde çok rahat ticaret yapılıyor bu sayede daha rahat bulabiliyoruz istediğimiz eşyayı. Elbette piyasada çakal çok var haliyle alışveriş dikkatli etmek gerek, 1 günde 20-30 kere kanat alışverişi için farklı insanlarla muhatap oldum dün "Helheim" bu yönden 1 adım daha önde benim için. Size'de başarılar dilerim sohbet muhabbet için her zaman bekleriz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorfinli Melankolik -- 7 Mayıs 2016; 8:04:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Dostum Helheim'de başlamanın cidden bir anlamı yok. Ben üniversite hazırlıktayken boş vaktim çoktu Helheim'e açtıydım Agi Elf bir arkadaşla kasmıştık o bıraktı ben devam ettim bir Türk guildine girmiştim belki sizin guilddlir. 60 yaşlarında bir ağabey bana jeweller socket setler kanat bow falan her şeyi vermişti. Hala da duruyor zaten. Şuan Asgard'da oynayan 7-8 Türk varız ki bu gayet güzel gidiş şuana kadar. Tavsiyem sizin de buraya gelmeniz ama gelmezseniz de canınız sağolsun zaten yeni konu açacağım Asgard'da oynayanların Nicklerini falan yazacağım oraya başlamak isteyen olursa da her türlü ulaşır.

Önerin için teşekkür ederim. Lakin biz asgard oynadık orada ki piyasa gerçekten çok ölü. Helheim kalabalık olması sayesinde çok rahat ticaret yapılıyor bu sayede daha rahat bulabiliyoruz istediğimiz eşyayı. Elbette piyasada çakal çok var haliyle alışveriş dikkatli etmek gerek, 1 günde 20-30 kere kanat alışverişi için farklı insanlarla muhatap oldum dün "Helheim" bu yönden 1 adım daha önde benim için. Size'de başarılar dilerim sohbet muhabbet için her zaman bekleriz .

Eyvallah dostum görüşürüz

• Asgarda başladım 14 lvlim:D bir elf bir bk kasıyorum beni de alın araniza bigottoman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://mudream.net/20.05.2015 saat 19.00 acilacakdir
  • biz helheim'da devam ediyoruz. finallerimiz geçsin burada güncel bir konu açacağız. Aklımızda bir kaç plan daha var sıkılmayıp kasmak isteyen arkadaşları bekleriz.
  • Bizde asgardda takılıyoruz bir kaç arkadaş. Guildde sohbet muhabbet oluyor. 365 gl kastım ben üstüne birde EE kasıyorum alttan alttan geliyor yavaş yavaş bakalım ne olucak sonumuz ne durumda olucaz.
  • beyler bız 3 arkadas global de takılmayı dusunuyoruz.Fakat hangı server kosullara uygun bır fıkrımız yok.
    Tıcaret ve rekabet olan ve mılletın ucmadıgı bı yer varsa ve turklerınde bulundugu bır server varsa gelmeyı dusunuyoruz.
    Bu konuda bızı aydınlatırsanız sevınırız.
  • KazuYA18 kullanıcısına yanıt
    Yeni server işte millet in ucmadigi. Eskilerde millet 1 resli. Bende yeni başladım beraber takılalım 4umuz

• Arkadaşlar biz 4-5 kişiyiz herhalde benim görebildiğim guildde var gelin asgardda takılırız zaten 7.yıl etkinliği için aldıysanız kodunuzu rahat rahat kasarsınız. Asgardda takılıyoruz yani kimse uçmuyor uçamıyor çünkü en son server bu itemler makul fiyatlarda seyrediyor kasabileceğin. Şanslıysan düşürürsün exc leri jewelları toparlanırsın ki zaten görevler belli bir levele kadar itemlerini veriyor +8+9
  • Kardesım ben rekabet ve tıcaretın oldugu bı sw arıyorum.Asgard uygunmu hangı sw desınız.
  • Rekabet edebilmen için rakip olarak görebileceğin tek server bu. Nedeni ise herkesin rakip olabileceği düzeyde olması. Gidipte adamların alayında +15 full setler yok. İllaki kasanlar edenler var ama okadar fazla değil. Pazarı canlı item alışverişi çok oluyor çünkü herkesin ihtiyacı var bir şekilde. İtem level olarak rekabet edebileceğin bir çok durum olucaktır. Genelde zaten bir çok insan lucky setlerle dolaşıyor ve kasıyor.
  • Oyuna gırmeden once ve gırdıkten sonra hata verıyo oyun.
     Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: BigOTTOMAN1453

Yeni server işte millet in ucmadigi. Eskilerde millet 1 resli. Bende yeni başladım beraber takılalım 4umuz

Rica etsem reset olayını biraz daha aydınlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Oyuna gırmeden once ve gırdıkten sonra hata verıyo oyun.

Beyler bi yardim edin ya oyuna giriyorum hata veriyor.hata hack mack bişiler dio ama cozemitorum.bu mu guard bişiler hack olarak algiliyomudur nedir.Resimde belirttigim üzere hatalar bu şekildedir.lütfen yardimci olunuz. ..

• quote:

quote:

Oyuna gırmeden once ve gırdıkten sonra hata verıyo oyun.

Beyler bi yardim edin ya oyuna giriyorum hata veriyor.hata hack mack bişiler dio ama cozemitorum.bu mu guard bişiler hack olarak algiliyomudur nedir.Resimde belirttigim üzere hatalar bu şekildedir.lütfen yardimci olunuz. ..

farklı bir account ile dene arkada açık olan programları kapat.

• zaten başka konuda bahsedilmişti Topal liderliğinde guildimiz var asgardta benim nick KIRSACLIM . son zamanlarda epey online oyuncu kaybettik bazıları geri gelecek ama şuan canlı oyuncu olarak 5 kişiyiz en yükseğimiz 400 lvl ama o da item olarak çok eksik. gelecekleri bekleriz bu ara yeni bir yapılanma düşünüyoruz gelin buyrun beraber oynayalım
  • Yenı bır hata daha Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor...

Ayrıca nproject yanı mu guard hatası verıyor.Oyuna gırıyorum ama atıyo hemen.
  • Bu kadar hata veren bı mu ılk defa goruyom.
    Pc de herhangı bı vırus varda ondan mı sokmuyor nedır.Bı el atın cocuklar ya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.